Къде в Русе тема 5

• 83 515
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Кажете ми свестен брокер в Русе? Търся да си купя апартамент. Много искам да не намесвам брокери, но не ми се получава.

# 151
  • Русе
Кажете ми свестен брокер в Русе? Търся да си купя апартамент. Много искам да не намесвам брокери, но не ми се получава.
ние ползвахме  Гарвалов  и сме доволни

# 152
  • Русе
Здравейте, понеже не виждам Русенски теми за размяна, затова пиша тук. Ако някой събира Барби и Спайдърмен стикери от Крфур нека ми драсне едно ЛС. Wink

# 153
  • Русе
    Къде може да се организира детско парти със забавления, освен басейните и боулинга.

# 154
Заповядайте довечера на ПОСЛЕДНОТО ЗА СЕЗОНА ПРЕДСТАВЛЕНИЕ!!

ВХОД СВОБОДЕН!!

# 155
    Къде може да се организира детско парти със забавления, освен басейните и боулинга.

От две седмици и аз търся заедение обаче нъцки. Ходихме до Образцов Чифлик на заведението (не му помня името) и наистина и много красиво там. Има огромна поляна с детски атракциони, където могат да се забавляват децата. Не са много, но са разпръснати и моят дивак като отидохме го нямаше цели 10мин при нас докато ги обиколи.
Ходихме и до Ханчето, където много ми хареса, но ме отсвъриха, че през почивните дни имало сватби. Все пак ще досадя още веднъж  Mr. Green Единствено ме притеснява басейна.

Аз търся заведение където да се почерпим след кръщенето на децата, но до сега не успях да намеря такова. Децата ще са само моите, а големия бандит е просто абсурд да го задържа седнал на стола за повече от един сок на екс време.

# 156
  • в огледалото на живота
Овчарска лъка-Николово?
Нали направиха нов детски атракцион там.
Не съм ходила,но има снимки из Фейсбук  Peace

А това е страницата на комплекс ''Новекс''в Чифлика:
https://www.facebook.com/novexruse

# 157
  • Русе
На Левента има спокойствие  , зеленина и детска част с люлки, катерушка и къщичка. От три години празнуваме там рождения ден на дъщеря ми. Харесва ни това, че сме само празнуващите, без външни лица.

# 158
  • в огледалото на живота
На Левента има спокойствие  , зеленина и детска част с люлки, катерушка и къщичка. От три години празнуваме там рождения ден на дъщеря ми. Харесва ни това, че сме само празнуващите, без външни лица.
Изобщо бях изключила за там,благодаря,че ми напомни  Hug
Имат ли линк за връзка?

# 159
  • Русе

Сега може ли да се сяда пак до катерушките? Че миналата година по едно време сядахме от другата страна, а децата при люлките.

# 160
  • Русе
Маги, частта с катерушките е кафенето, но ние сме ползвали кухнята на комплекса и в тази част без проблем, затова не мога да разбера, не са искали да ви обслужват там ли или.....

Девичка, имам само телефон , не знам дали имат сайт , но е най-добре на място да се разерете.

# 161
Момичета,къде се продават евтини ТВ игри?Искам да направя подарък на една луда баба,която нон-стоп играе  Joy
В Ялта имаше последно.
Може и онлайн:
http://www.detelina.bg/news/25/-p-b-dostavka-na-retro-televizion … i-sayuz-b-p-.html
Тая бабка супер -ултра-мега тв.игрова маниачка... Grinning
Благодаря ти  Hug Hug Hug
Иначе бабата е уникат!От 24 часа,играе около 10 часа.Ако не и повече.Има две игри на самия телевизор:една с танкове и другата е с някакви топчета.Чак се чудя как ги вижда тези топчета. Joy

# 162
Има ли някъде в града магазин за бяла техника(пералня, климатик, хладилник) с транспортни дефекти? Сещам се за един уж немски на Борисова, в който уж продаваха по-евтина техника. Трябват ми за Кризисен център, в който ще се настаняват жертви на насилие и трафик. Или да се обърнем към някой бизнесмен за дарение?  newsm78

# 163
Има ли някъде в града магазин за бяла техника(пералня, климатик, хладилник) с транспортни дефекти? Сещам се за един уж немски на Борисова, в който уж продаваха по-евтина техника. Трябват ми за Кризисен център, в който ще се настаняват жертви на насилие и трафик. Или да се обърнем към някой бизнесмен за дарение?  newsm78
Зад спирка Афродита до пазара, но не съм гледал какви артикули има в магазина

# 164
  • в огледалото на живота
Има ли някъде в града магазин за бяла техника(пералня, климатик, хладилник) с транспортни дефекти? Сещам се за един уж немски на Борисова, в който уж продаваха по-евтина техника. Трябват ми за Кризисен център, в който ще се настаняват жертви на насилие и трафик. Или да се обърнем към някой бизнесмен за дарение?  newsm78
Такъв магазин има в блока срещу спирката на Механотехникума.
ул "Воден"1,бл Транстрой-партер
Техниката е внос от Австрия и Германия,утвърдени марки.

Общи условия

Активация на акаунт