Къде в Русе тема 5

• 83 502
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря ви!

# 166
Къде в Русе мога да си купя професионален продукт на Алфапарф - става въпрос за протеин за коса? Не ми се поръчва през интернет, ако мога да си го купя от тук.

# 167
Здравейте! Къде се продават хубави слънчеви очила, които да не са ментета, а цените да са нормални? Искам да отида и да си избера, а по интернет не смея да си поръчам т.к. имах едни които ми правеха белег на носа, а от други ме боляха очите... Sad

# 168
Здравейте! Къде се продават хубави слънчеви очила, които да не са ментета, а цените да са нормални? Искам да отида и да си избера, а по интернет не смея да си поръчам т.к. имах едни които ми правеха белег на носа, а от други ме боляха очите... Sad
Пробвай в Оптики М13М, имат 3 магазина, срещу автогарата, 3-та поликлиника и до Била във Възраждане.

# 169
Пробвай в Оптики М13М, имат 3 магазина, срещу автогарата, 3-та поликлиника и до Била във Възраждане.
Да,и аз съм за Оптика М13М  Peace От тях си пазарувам по-принцип!Имат и скъпи,и евтини очила. Peace

# 170
Здравейте, знаете ли къде се е преместил магазина за дрехи за бременни?

В петък ходих на улица Църковна независимост/ зад съда и  явно вече го няма.

# 171
Здравейте и аз да попитам къде в Русе продават дървени легла за бебета освен Хиполенд?

# 172
Здравейте и аз да попитам къде в Русе продават дървени легла за бебета освен Хиполенд?

В детските магазини няма ли  newsm78 , в Пиф и Донълд Дък съм виждала до колкото имам спомен.

# 173
На Доналд Дък има много дървени легла и всичко за бебето,цените са им народни,а не като на Хиполенд завишени.Магазините са 5,на Воден,кв. Родина-Данц,зад Приста Ойл,Здравец и 10блок на Дружбите.Където ти е удобно може да отидеш и да провериш.

# 174
Здравейте. Не съм чела цялата тема - може да се повтарям..
Къде мога да намеря протектор за матрак за Приста или спалня?

# 175
Намерих евтини протектори в сайта на Юта.
http://online.yuta-jsc.com/

# 176
Благодаря за светкавичния отговор. Нямаше да се сетя за Юта  Simple Smile Малко няма размер, който да ми пасне и цените ми идват в повечко, ама то няма пълно щастие Simple Smile

# 177
Мерси за отговорите  Flowers Rose ,ще проверя в Доналд дък и Пиф

# 178
  • Русе
Не знам тук ли да питам или в Русенската тема, но знаете ли дали има летни намаления в Уайкики, за да знам дали да ходя през почивните дни? Конкретно ме интересуват детски дрешки, че трябва да купувам за подарък.

# 179
  • Русе
Не знам тук ли да питам или в Русенската тема, но знаете ли дали има летни намаления в Уайкики, за да знам дали да ходя през почивните дни? Конкретно ме интересуват детски дрешки, че трябва да купувам за подарък.

В Уайкики постоянно има намалени дрехи. Мисля, че все ще ти допадне нещо.

Общи условия

Активация на акаунт