Къде в Русе тема 5

• 83 470
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
Момичета...привет   bouquet
Къде има хубав солариум? Tired

# 181
  • в огледалото на живота
Момичета...привет   bouquet
Пусни търсачката и ще видиш колко много ще ти излязат.... Simple Smile
Сега сериозно,кое съм посещавала:може би един от първите в града и все още действащ;ето този:

http://tropictanbg.com/index.php

п.п:Преди 18г.когато бях бъдеща абитурентка беше страхотно модерно студио,сега не знам как стоят нещата...

# 182
Момичета...привет   bouquet
Пусни търсачката и ще видиш колко много ще ти излязат.... Simple Smile
Сега сериозно,кое съм посещавала:може би един от първите в града и все още действащ;ето този:

http://tropictanbg.com/index.php

п.п:Преди 18г.когато бях бъдеща абитурентка беше страхотно модерно студио,сега не знам как стоят нещата...
Аз точно към теб мислех да "нароча" питането си  Laughing Няма шега-няма измама  Heart Eyes
Иначе за всичко пускам търсачката.И къде не съм сигурна си питам тука. Simple Smile А то май 99% не съм сигурна,и само си питам  Joy Ама няма лошо,нали?  Crazy Точно този тропик гледах,и още два...единия беше в х-л Рига.
Много,ама наистина много благодаря,devi4ca  !Сипах си една бира и мога да ти кажа едно "наздраве"!  beer

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 04:21 от milenka333

# 183
  • в огледалото на живота
Много,ама наистина много благодаря,Камалия !Сипах си една бира и мога да ти кажа едно "наздраве"!  beer
Не съм Камалия,ама не пречи да се почерпя една биричка  Wink
 Hug
Нека сме си полезни Миленка  bouquet

# 184
Момичета ,има много предложения в Grabo за салони за масаж.Видях ваучери за 1 час - 12 лв.Някой възползвл ли се е ?

# 185
Много,ама наистина много благодаря,Камалия !Сипах си една бира и мога да ти кажа едно "наздраве"!  beer
Не съм Камалия,ама не пречи да се почерпя една биричка  Wink
 Hug
Нека сме си полезни Миленка  bouquet
Без да искам друго име съм копнала  Embarassed То картофки пържех,около печката се навъртах и от бързане...Но поправих името  Heart Eyes Много ти благодаря за помощта която ми даваш.Не веднъж го правиш!  bouquet
Тя и Камалия много помага.И на нея имам да пиша едно благодаря  Party

# 186
Камалия сега е върл враг на солариумите, но преди 5г също ходеше на Тропик и на Каса дел сол.
Но с актуална информация не мога да помогна.  Hug Имам богат опит и с автобронзантите  Blush

# 187
аз и всичките ми пр сме доволни от солариумите в първа поликлиника (за мен е слаб обаче),  в каса де сола са най- компетентни служителите и хубави солариумите!, в ивиса (бонжура) са силнички и евтини, и този който е зад общината точно до една тур агенция се намира, венитур май беше името, но скоро не съм ходила и не съм сигурна дали работят още  Wink

# 188
Камалия сега е върл враг на солариумите, но преди 5г също ходеше на Тропик и на Каса дел сол.
Но с актуална информация не мога да помогна.  Hug Имам богат опит и с автобронзантите  Blush
Защо се отказа?Веднага да попитам аз  Rolling Eyes
Иначе аз съм върл враг на боядисването на косата,на фон-дьотена,пудрата за лице,спиралата за очи също...Солариум съм ползвала точно 10 пъти от как съм жива.Бе много неща не употребявам,защото са адски вредни,въпреки че за часове ни правят красиви.Един-единствен път си боядисвах косата-за абитуриенската вечер.После година си събирах косми по дрехите,оредя ми...Минава ми през акъла да пробвам да си изсветля косата...бе нещо по различно да направя.Но все се отказвам.Дълга ми е до дупето,гъста и буйна.С една ръка не мога да хвана опашката.А само домашни маски и правя.Това е.Отплеснах се много  Whistling

# 189
Защото почнаха да ми излизат бенки( и на моя приятелка, с която ходехме заедно). Отделно колко много ми изсушаваше кожата( хем е мазна). Много се радвам, че спрях да ходя, защото виждам как кожата на приятелки, които се пекат редовно с годините повяхва и става по-груба.
Иначе за всичко друго съм отворена  Hug

# 190
  • Русе
Това с бенките от солариума и аз го получих. И то след неколкократни посещения в рамките на 2 месеца. Представям си ако бях по-постоянна. Сигурно цялата щях да се обемча  ooooh!

# 191
Здравейте,имате ли идея от къде е по-добре да взема череши и вишни за сладко?

# 192
Някой ползвал ли е гривни за комари
Скрит текст:
или подобни? Има ли ефект и има ли от къде да се купят в Русе?

# 193
Някой ползвал ли е гривни за комари
Скрит текст:
или подобни? Има ли ефект и има ли от къде да се купят в Русе?

Има ги в DM - в мола. И аз мисля да купя, не зная дали има ефект.

# 194
Аз ползвам гривна за комари , когато си отида на село. Там комарите са на орляци и то през целия ден, а не само сутрин или вечер. Мисля, че има някакъв ефект, защото по принцип мен ме хапят ужасно много дори и един комар да има, а там при това гъмжило имам само по някоя и друга блънда  Wink . Но моята гривна е закупена от аптека и 1 брой струваше 5 и нещо и си има затваряща опаковка, в която се прибира, когато не се ползва, за да не изветрява активното вещество. ако тези са пакетирани заедно би трябвало да се използват от повече хора, защото ще изветреят.

Общи условия

Активация на акаунт