Къде в Русе тема 5

• 83 481
  • 750
  •   1
Отговори
# 195
  • София/Испания
Здравейте,знаете ли от къде мога да си купя хубава домашна кайсиева ракия,може и на лични.В Русе съм до края на месеца.  bouquet

# 196
здравейте момиета тази тема съм я изпуснала .............
та по въпроса къде мога в русе да намеря КУЧÉГОН  или да поръчвам от нета
и дали имат ефект .....детето изпитва голям ужас от кучета постоянно се оглежда не може да играе спокойно  newsm78

# 197
Продават ли някъде в града от тези  летящи светещи фенери Simple Smile ?

DENICA3 защо не провериш в магазини от рода на "Лов и риболов" .

# 198
От фенерите има в книжарницата на мола и в книжарница Хермес или Хеликон(не се сещам) съм виждала на центъра

# 199
От фенерите има в книжарницата на мола и в книжарница Хермес или Хеликон(не се сещам) съм виждала на центъра

Мерси   bouquet

# 200
благодаря mibobo  ще проверя .....срещу пазара имаше такъв магазин нали .........

в търговията има  един магазин за пиратки и фоерверки там имаше фенери ..мисля и в мола в книжарницата .

# 201
Може ли да ми препоръчат шивачка на сносни цени от Русе? Имаше едно момиче, което работеше в Операта и им шиеше костюмите. Правеше страхотни неща и не бяха никак скъпи, но за съжаление нямам нейни координати.

# 202
Миленка,здраве да е  Hug
Така,сега на въпросите ти-отговори... Grinning
По първия,директно пускам линк за центъра и няма да коментирам,че да не излезе реклама:
http://adaramc.com/
Само ще вметна,че сестра ми лекува спукан капиляр там,да вярно не на лицето,но определено пак видима част-справиха се успешно с отлични резултати.Имай в предвид обаче,че не е от най-евтните процедури  Peace

За втория въпрос:писала съм нееднокртно къде ежемесечено почиствам вежди и мъх над устните.Момичето има малко салонче,подстригва,но е много чевръста с обезкосмяването/чисти с конец/
Намира се в Родина-бл.баба Тонка на партера.Уличката която е еднопосочна  с тази на механа Чановете.Казва се Барие жената.Нямам личен телефон,работи всеки ден от 10-19ч.и в неделя до 12ч.
Предполагам е достатъчно инфо... Wink
Барито е страхотна! Не съм от Русе и съм много внимателна относно косата и. Откакто ходих да се подстригвам при нея не съм ходила при други фризьори!

# 203
Здравейте - аз искам да попитам къде в Русе, освен Джъмбо, се продавата аква обувки?
На въпроса за дървените легла - в някои мебелни магазини също има - например Ирим.
Магазина за дрехи за бременни последно беше на Мария Луиза,където е кабинета на д-р Зарзаланов, но по-добрия вариант е щанда на Уайкики в МОЛ-а - там има избор на размери и свежи неща понякога.
Някой може ли да пусне линк от кои точно гривни против комари е доволен и са ефикасни. Ще ходим в Гърция и трябва да взема за детето и за нас, наред с другите неща.

# 204
Здравейте - аз искам да попитам къде в Русе, освен Джъмбо, се продавата аква обувки?
Кауфланд.

# 205
А пък аз имам спешно питане - от къде мога да купя детски футболни вратарски ръкавици?
В Джъмбо и Кауфланд вече проверих - няма.

# 206
  • Русе
А пък аз имам спешно питане - от къде мога да купя детски футболни вратарски ръкавици?

Магазини Яко - 
http://yakobg.com/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/%D1%84%D1%83%D1 … html#.U8OoPPmSxxU

# 207

Магазини Яко - 
http://yakobg.com/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82/%D1%84%D1%83%D1 … html#.U8OoPPmSxxU
Това като последен вариант. Все пак ми се иска да се ориентирам за големината, че тази номерация нищо не ми говори.
Ако някой има идея да ме ориентира за размерите, подходящи за 8 и 10 год.

# 208
  • Русе
В Русе има магазин на Яко.Там може да ти дадат насоки за размери, а може и да ги има в наличност.

# 209
В Русе има магазин на Яко.Там може да ти дадат насоки за размери, а може и да ги има в наличност.
Бързо казвайте къде е този магазин!
Аз не го знам. baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт