Къде в Русе тема 5

• 83 470
  • 750
  •   1
Отговори
# 210

Магазина за дрехи за бременни последно беше на Мария Луиза,където е кабинета на д-р Зарзаланов, но по-добрия вариант е щанда на Уайкики в МОЛ-а - там има избор на размери и свежи неща понякога.

Благодаря много - почват да ми стягат яко дрехите.  Hug

# 211
Сетих се още един магазин, в който съм виждала панталони от лен с мек еластичен колан-на Александровска след магазин Валдис за обувки. Това е между Ла Страда и Халите отсечката. Има и много туники.

# 212
  • Русе
Къде се продават ролери, в Джъмбо дали има. Интересува ме номер 30-31?

# 213
  • в огледалото на живота
Има!Миналата седмица гледах.Намират се още в началото като слезеш от ескалатора в дъното.

# 214
  • Русе
Препоръчайте ми мебелна фирма, където да поръчам шкафове за детска стая.

# 215

Карфур, сега не се сещам точна марката, но са хубави със силиконови колелца и регулиране на номера.Нашите са 36 - 38,  цената беше около 75 лева.

# 216
Момичета,дайте отзиви за гинеколог...Ходя при една,но не съм доволна.А пък ми е време за преглед.

# 217
  • Русе
В Русе има магазин на Яко.Там може да ти дадат насоки за размери, а може и да ги има в наличност.
Бързо казвайте къде е този магазин!
Аз не го знам. baby_neutral

Не съм много по обясненията, но на улицата на която е "Странджата". Някъде мисля се пада срещу "Офис 1". Дано съм те ориентирала Wink

# 218
В Русе има магазин на Яко.Там може да ти дадат насоки за размери, а може и да ги има в наличност.
Бързо казвайте къде е този магазин!
Аз не го знам. baby_neutral

Не съм много по обясненията, но на улицата на която е "Странджата". Някъде мисля се пада срещу "Офис 1". Дано съм те ориентирала Wink
Благодаря много! Аз се сетих след лек размисъл.

# 219
Ако сте решили да си купувате федербал, не го вземайте от Хиполенд. Знаех си, че ще е голям боклук ама не удържах на напъните на извадидушичкото  Mr. Green

# 220
Камалия сега е върл враг на солариумите, но преди 5г също ходеше на Тропик и на Каса дел сол.
Но с актуална информация не мога да помогна.  Hug Имам богат опит и с автобронзантите  Blush
Здравейте! Попаднах на темата и искам да се включа.
Би ли казала някой хубав и не много скъп автобронзант. Да не става на пътеки и петна и като се намажеш,ръцете да се измиват,да не остават черни!

# 221
Търся козметично студио някъде по центъра за оформяне на вежди, което да работи до към 19.30 Sad

# 222
Камалия сега е върл враг на солариумите, но преди 5г също ходеше на Тропик и на Каса дел сол.
Но с актуална информация не мога да помогна.  Hug Имам богат опит и с автобронзантите  Blush
Здравейте! Попаднах на темата и искам да се включа.
Би ли казала някой хубав и не много скъп автобронзант. Да не става на пътеки и петна и като се намажеш,ръцете да се измиват,да не остават черни!
Лореалският е хубав, става сравнително тъмно, но много изсушава кожата. Дори моята мазна. Не става на петна и не цапа. На Балеа също е хубав- той не изсушава кожата, но придава по-слаб загар. С него се мажех всеки ден, след последния душ преди лягане. Хем хидратира, хем придава тен.
Ходила съм и на спрей тен, но не останах никак доволна- 24ч преди и след процедурата никакво брънене(  а аз го правя абсолютно всеки ден), 12ч след процедурата не се взема душ. Отделно тези 12 ч приличаш на кафява мечка защото това, с което те пръскат полепва по мъховете на тялото и ги  прави много видими  Shocked. Спрей тена излиза и по-скъп( един път седмично по 15-20лв за месеца е 60-80лв, а един бронзант който на мен ми стига за 5 седмици-10-20лв)

# 223
Препоръчайте ми мебелна фирма, където да поръчам шкафове за детска стая.
Здравей!Бих ти препоръчала човек,който се занимава с направата на мебели.Моята кухня я направи страхотна:да ахне човек.Даже исках шкаф за мини фризер,да бъде скрит...Плюс микровълновата да е в същи шкаф,но открита.Всичко ми го изпипа както пожелах.Иначе за фирма не мога да помогна  Tired Цъкни в Гугле и ще ти излязат няколко за Русе. PeaceНека и друг даде отзиви за някоя фирма-ще ти е по-лесно за избор.
П.П. Жените...ало....не ходите ли на гинеколог  Mr. Green Дайте отзиви за някой  Party Побутвам си въпроса  Laughing

# 224
Аз ходя при Бисер Иванов в 3-та  Peace

Общи условия

Активация на акаунт