Къде в Русе тема 5

• 83 470
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Има тема за гинеколозите, но истината е, че в Русе е по добре да не се ходи на гинеколог  Mr. Green, поне аз така смятам. Зависи за какво ти е, ако е нещо сериозно - бегай другаде.

# 226
  • Русе
Аз понеже ходя в Тутракан, затова си мълча. Инак за Рудницки съм чувала доста добри отзиви. Друго нещо ми направи впечатление - наскоро свекърва ми ходи при Шишкова за цитонамазка. Докторицата я взе и я прати в Онкото да й я изследват. Винаги ли процедират така?
Като съм ходила в Тутракан никога е нямало такова нещо - вземат ти цитонамазката и ти казват да се обадиш след еди какъв си срок за резултата.  newsm78

# 227
Ами различно се процедира с цитонамзките. С Тутракан мисля, че въобще няма как да се сравнява там си е клиника и си правят там изследванията предполагам. Аз също като отида на преглед докторката ми взема проба и аз сама си я нося в лабораторията да ми я изследват....как да стане иначе, докторката ли да ми я носи или пък да я изследва  newsm78

Иначе ето я русенската тема за гинеколозите http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=784919.0

# 228
Аз ходих в клиниката на Щерев при Константинова -тотално разочарована! В Русе не бих отишла повече на гинеколог!

# 229
Аз ходя при Емил Тодоров в транспортна ДКЦ.
Той ми следи и двете бременности и съм много доволна. След това продължих да ходя при него.
Сестра ми ходи при в бившата втора поликлиника, там има един гинеколог (избяга ми името му сега от ума), доволна е.

# 230
Аз ходих при тоя във втора... и не искам дори да си спомням името му... Той ми следеше бремеността ..нямам хубави спомени

# 231
Той и Тодоров от транспортна не е за разправяне ooooh!...ама да не разтягаме повече темата тук има си специална тема за гинеколозите.

# 232
Него пък хич не ща и да го споменавам....

# 233
На частно ходя при Луиза Тончева, доста ми харесва като отношение и не предписва лекарства току така.  ( поне за мен при все че съм с ПКЯ) има доста опашки при нея- не се записва час, просто отиваш  и чакаш, но като влезеш отделя внимание на клиентите си и не бърза. Не работи със ЗК - само на частно.

С направление ходя при Светла Христова, тя ще ми следи бременността, но съм доста в началото и имам малко впечатления. Тя също е ...как да кажа - доста обрана, не обяснява много ако не питам. Но пък те май повечето са така и това не е най-важното. Каза ми да не пия витамини за бременни  - само фолиева киселина, с което направо ми се издигна в очите. Четох добри отзиви за нея също.

# 234
Има тема за гинеколозите, но истината е, че в Русе е по добре да не се ходи на гинеколог  Mr. Green, поне аз така смятам. Зависи за какво ти е, ако е нещо сериозно - бегай другаде.
Не е нещо сериозно,а просто преглед  Laughing Но нали идеята е да отидеш на лекар,за да прецени има ли ти нещо,няма ли ти...А ако е некадърен как ще разбере  ooooh! Май само паричките ще си прибере.За това и попитах  Simple Smile

# 235
Не е нещо сериозно,а просто преглед  Laughing Но нали идеята е да отидеш на лекар,за да прецени има ли ти нещо,няма ли ти...А ако е некадърен как ще разбере  ooooh! Май само паричките ще си прибере.За това и попитах  Simple Smile
Ами ако е за стандартен преглед и цитонамазка се прежалвам в Русе, но ако има друг проблем, проблем като проблем, предполагам ще ида другаде. Последно ходих при Христова, за нещо конкретно, свърши си работата и толкова.

# 236
Само като чета коментарите за лекари и се плесвам по  ooooh!
То човек да се чуди къде в Русе да ходи на лекар  Confused Къде да ходи на зъболекар  Confused

# 237
Препоръчайте, моля ел. техник за смяна на ключове за осветление и пускане на нов контакт.

# 238
Препоръчайте, моля ел. техник за смяна на ключове за осветление и пускане на нов контакт.
Мога да препоръчам човек.Разбира си от всичко-редене на ламинат,смяна на ключове,слагане където и да е на нов кабел за всичко...Да не изброявам...Пък и работи бързо,и не взима скъпо  Peace Ако те интересува пиши на лично да дам координати Peace

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 22:30 от milenka333

# 239
Можете ли да ми препоръчате от къде да си взема хубаво наливно вино ? ( за сватба)

Общи условия

Активация на акаунт