Къде в Русе тема 5

• 83 440
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Химическо чистене - по Хан Аспарух, първата пресечка на дясно, след банката
Миналата година там махнаха успешно размазаната дъвка по анцунга на малкия (ама беше много яко размазана по цялата предница).

Това химическо чистене го няма вече там. Peace

# 316
  • в огледалото на живота

Миналата година там махнаха успешно размазаната дъвка по анцунга на малкия (ама беше много яко размазана по цялата предница).

Нотариус - който и да е, само да не е бай Цвятко Миланов
Бай Цвятко работи ли още... hahaha

По повод дъвката:изпитан трик.
Слагаш дрехата в найлонов плик и в камерата на хладилника за около час,да стегне самата гума.
После много лесно се оронва.....изпробвано  редовно... Wink Peace

# 317

Бай Цвятко работи ли още... hahaha

По повод дъвката:изпитан трик.
Слагаш дрехата в найлонов плик и в камерата на хладилника за около час,да стегне самата гума.
После много лесно се оронва.....изпробвано  редовно... Wink Peace

Всичко пробвах с онази дъвка, но не стана. Беше теглена на нишки, като косъмчета по цялата предница. И с някакъв разтворител пробвах, от работа ми го дадоха колежките от лабораторията, не стана. За това бях впечатлена от онова хим. чистене. Жалко, че са го затворили.

# 318
  • Русе
Благодаря ви много.   bouquet  bouquet

Записах час за тази на Муткурова, че ще бъдем и с децата и не ми се ходи в болницата.

# 319
  • София

В неговата кантора работи и нотариус Адриана Филчева.

# 320
Мили градски, вчера решихме да се разходим до Люляка, на пътя си изкарахме акъла с един сгазен смок. Внимавайте, ако ще ходите там - не са отровни, но за когото го е страх, гледката е достатъчна.
Хем ми е жал за животното, хем пък се радвам, че не ми изскочи жив от някъде ...  #Crazy

# 321
Аз видях жива змия сигурно към метър дълга пред Дом Майка и Дете, а ти се притесняваш за змии в гората. И мечки може да има там даже  Mr. Green Змията мина на два метра от мен...

Не помня в тази тема ли се коментираше за басейна в Дома. Работи си. И рехабилитаторите са си там.

Смоците може да не са отровни, но хапят или кълвът по скоро.

# 322
  • Русе
Може ли да ми препоръчате детски зъболекар който може да ни приеме още днес,в Аполония имат час чак за петък

# 323
Момичета,къде в Русе продават памучни одеала newsm78

# 324
  • Русе
Момичета благодаря за отговорите за химическото:) С тази тема винаги съм спокойна, че мога да намеря отговор на всякакви подобни въпроси Simple Smile) Hug

# 325
Здравейте дами,

извинявам се ако е дискутирано преди, но не можах да намеря информация пък и искам да е актуална. Къде в Русе има фитнес зали само за жени? Моля да ми препоръчате, докато учих в Свищов ходих в женски фитнес и сега не се чувствам комфортно да ходя в смесени.

Благодаря предварително и се извинявам, ако е дискутирано Simple Smile

# 326
На Опимпа има

# 327
И в Дружба 1, до Шанса.

# 328
Здравейте дами, благодаря за отговорите, но може ли да пишете нещо като имена или адреси на залите?

# 329
  • в огледалото на живота
Здравейте дами, благодаря за отговорите, но може ли да пишете нещо като имена или адреси на залите?
Фитнес център  ''ВАСЯ'' се намира под блок '' Олимп ''. Има два входа към фитнес залата:единият е откъм бул.''Липник''/до самата спирка/, а другият откъм ул..Чипровци'' в посока хипермаркет ''Лидл''.

Общи условия

Активация на акаунт