Къде в Русе тема 5

• 83 435
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Хубави, качествени раници има в Далисимо - марката е Габол  Simple Smile

# 346
Тази вечер видях раници в магазин Адел/а до траурна агенция Лета на ъгала който е, има дамски чанти, куфари, сакове и детски раници.

# 347
  • Русе
Хубави, качествени раници има в Далисимо - марката е Габол  Simple Smile

+1. Има/ше ги и в Метро.

Качествени раници, но по-скъпи, има в бившата сладкарница "Босфор". Нашата е от там и 4 год. не мръдна.  Peace

# 348
А дънкови,предимно джинсови платове ме интересува къде има?Обикалях миналата седмица като луда по центъра...Ееее,не намерих  TiredНад 3 часа ходене  ooooh! Омалях  #Crazy
Как някой напише къде има,записвам и утре отивам на проверка Flutter

# 349
  • Русе
Аз да попитам има ли парти магазин в комплекс Евас и на кой етаж?

# 350
Аз да попитам има ли парти магазин в комплекс Евас и на кой етаж?
Парти магазин има и на ул."Княжеска" между пощата и кукления театър

# 351
  • Русе
Аз питам за парти магазин в Евас, защото ми трябва аниматорка за детски рожден ден и ми обясниха,  че някъде там имало парти магазин, в който да ангажирам.
Но да попитам ако може да ми препоръчате друг аниматор. Зная само за Веселяците, някой знае ли колко пари вземат за детски рожден ден и за колко време? Но тъй като съм чувала, че тарифата им е доста висока, затова търся някой за по-ниска цена.

# 352
  • Русе
Мисля, че беше 30 лв за 1 човек за 1 час, 2 души или 1 човек 2 ч - 50 лв.  Малко по спомени, но да те ориентирам.

# 353
  • Русе
Веселяците вземат 50 на час, ползвах ги тази година за тематично парти, защото човекът , който бяхме ангажирали се разболя  и не можа да дойде. Потърси инфо за DJ Змей, взема толкова , но за два часа- организира им и дискотека и игри. Може да потърсиш и Дундолино- 30 лв. на час.

# 354
  • Русе
Благодаря, за отговорите, но ни трябва аниматорка жена, която да е облечена или като фея, или Рапунцел, или принцеса, нещо от рода. Няколко пъти ходихме на рожден ден с ди джей Змей, дъщеря ми не го хареса, той е по-скоро за момчешки рожден ден. Правил някакви фокуси, които били безинтересни. На мене пък не ми хареса, че пуска им от най-просташките български песни, хип-хоп с текст, който според мене не е много за 6-7 годишни деца.

# 355
Благодаря за отговорите за раница. Дадохте ми добри идеи, но май-наистина е рано все още и не са заредили навсякъде.

# 356
  • Русе
Веселяците имат аниматорка - принцеса. За Батман, тази година, ми взеха 80 лв. за два часа.

Аз пък търся къде в Русе правят замервания за остеопороза, и тази болест за кой доктор е  newsm78 Embarassed

# 357
Ели къде се губиш  Hug

Аз пък търся къде в Русе правят замервания за остеопороза, и тази болест за кой доктор е  newsm78 Embarassed

Мисля, че е за ортопед newsm78 ....замерване правят в първа поликлиника до колкото знам. Д-р Савова ендокриноложката мисля, че и тя замерва Thinking

# 358
А дънкови,предимно джинсови платове ме интересува къде има?Обикалях миналата седмица като луда по центъра...Ееее,не намерих  TiredНад 3 часа ходене  ooooh! Омалях  #Crazy
Как някой напише къде има,записвам и утре отивам на проверка Flutter
На ул. Николаевска по-точно спирка Чайка, през магазин, два от закуските м-н Хрисмил.

# 359
Къде се намира Далисимо? И къде е бившата сладкарница "Босфор"?
Трябва ми за чанта на първокласник.

Общи условия

Активация на акаунт