Къде в Русе тема 5

• 83 410
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Някой да иска да ми продаде униформена риза за СОУ "Христо Ботев" за 2-3 клас?  newsm78

# 376
Къде ремонтират фотоапарати в Русе? Цифров, негаранционен, с разместена оптика (при падане).
СЕРВИЗ ГАРЧЕВ  БЛИЗО ДО ДЪРВОТО- АЗ СЪМ ДОВОЛНА ОТ ТАМ - НА ЦЕНТЪР

# 377
Магазин за халати за баня?  Rolling Eyes

# 378
  • София
На ул.Александровска, след мебели Арон, вляво, след офиса на ПИБ.

# 379
На ул.Александровска, след мебели Арон, вляво, след офиса на ПИБ.
Много ти благодаря.А утре дали работи?Аз и за комплекса Евас се чудя дали работи  newsm78

# 380
Халати има на много места. Магазини Мадлен на Борисова срещу Приста Ойл и на Николаевска малко над Чайка, посока гарата.

Ремонт на фотоапарати - точно под БРП на ъгъла. Бившия Сони сервиз.

# 381
Благодаря!

# 382
Халати има на много места. Магазини Мадлен на Борисова срещу Приста Ойл и на Николаевска малко над Чайка, посока гарата.

Ремонт на фотоапарати - точно под БРП на ъгъла. Бившия Сони сервиз.
Мерсиии  Hug Да допия кафето и ще направя маршрута за днес  bouquet

# 383
Само да предупредя, че днес е неделя и може и да не работят. Освен това тези магазини са малко скъпи, но предлагат качествени хавлии.
На други места можеш да провериш в Метро, мисля скоро и в Кауфланд гледах. Но оглеждай понеже има халати дето са бутафорни и можеш да ги ползваш само да се завиеш с тях.

Аз заминавам на Норд  Mr. Green Ако някой има път на там да свирка за кафе.

# 384
  • в огледалото на живота

Аз заминавам на Норд  Mr. Green Ако някой има път на там да свирка за кафе.
Пак се измъкваш натам..... Crossing Arms
В понеделник на Локото.... Naughty

# 385
След като обиколих всички магазини за хавлиен халат за баня на сина ми направо бях така  Shocked от цените.
Поръчах направо от сайта на "Яна - Пещера" от промоционалните оферти. С куриера ми излезе 17 лв.

# 386
Фирмата Яна е от Панагюрище  Wink . А точно нейни продукти има в едно магазинче много добре заредено с всякакъв размер кърпи и халати, след халите нагоре към болницата в дясно. Пада се някъде около магазин Здраве има и парфюмерия и козметика в него Peace . Иначе сега им погледнах сайта имат наистина доста промоции в момента  Peace

# 387
На Локото ходих вече. Мизерия. Единственият + е че не се плаща за децата. Обаче да си призная честно, предпочитам Норд. Чисто е, спретнато, голямо.
На Локото едно детенце в басейна си поряза кракът и то доста жестоко. Незнам къде успя, но за мен това не е безопасно.

# 388
  • в огледалото на живота
На Локото ходих вече. Мизерия. Единственият + е че не се плаща за децата. Обаче да си призная честно, предпочитам Норд. Чисто е, спретнато, голямо.
На Локото едно детенце в басейна си поряза кракът и то доста жестоко. Незнам къде успя, но за мен това не е безопасно.
Сериозно?В басеина ?
Хм,звучи ужасно....

Агнес, сега сериозно....  Rolling Eyes сподели моля къде видя мизерия?Вътре в детския басеин ли?
Питам,тъй като щерката я водя вече вторри месец там/без почивните дни/ и  ако трябв да съм честна,не срещнах подобно нещо...
А повярвай..гнуслива съм до необятност....за детето си пък -съвсем  Peace Peace
Водата я изчистват основно всяка седмица,а доливат ежедневно с нова за филтриране.
Всеки разбира се има лични впечатления,но откакто последно преди година  на Норд една майка от златно ромско потекло изцопа 3 чавета вътре на средна възраст през 2  до 5 години  и най-голямото излезе с омазано дупе.....не стъпих.... Sick За най-голямото иде реч...петгодишното...това съвсем сериозно....
Благодаря,спестявам си го... Tired
Но случки всякакви и навсякъде!

# 389
  • Русе
Извинявайте, че се намесвам, но Норд преди година и тази година няма нищо общо. И аз останах приятно изненадана. Дъщеря ни вече трети път я водихме там - даже днес ходиха с татко си. На мен лично много ми допада как са го направили. За Локото не мога да дам мнение тъй като не съм ходила там от поне 10 години.

Общи условия

Активация на акаунт