Къде в Русе тема 5

• 83 410
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
lubito честита бебка  Hug, да е жива и здрава.

# 391
Снощи бях на Норд като на клуб- много ми хареса. Няма нищо общо с кочината от преди 2 г. (2013г не съм ходила) Peace

# 392
На Локото след като децата се надивяха стана водата цялата мътна и пълна с листа от сливата върху басейна.

На Норд сменят филтрите на водата на всеки час, а когато има много народ и на половин час. Водата е кристално бистра.
Пускам дивака с пояс и нямам никакви грижи. Дори не го оставям в бебешкия басейн, а го пускам в средния.
Нищо че в Локото се побъркахме да го търсим, а той като видял, че не го гледаме и драснал в дълбокия басейн. Моя мъж го извади от там. Той нали с пояс и курназ, вече знае да плува  ooooh! ooooh!

Съвсем сериозно между Норд и Локо има не балкан ами континент разлика.

# 393
  • Русе
lubito честита бебка  Hug, да е жива и здрава.
Благодаря!  Heart Eyes

# 394
Русенци,
Бихте ли ме ориентирали къде най-ефтино и с добро каество мога да извадя снимки. А и като цяло къде са най-изгодни фото услугите в Русе?
Благодаря!

# 395
В Русе  newsm78 последно като се интересувах Силвена фото даваха най ниска цена през сайта им обаче. Иначе има много сайтове където ще ти извадят снимки на много по поносими цени и ще ти ги изпратят с куриер.

# 396
  • На брега на реката
Помня, че преди, когато се дискутираше темата за санаториума в Трявна, някой беше препоръчал място за отсядане. Предстои ни десет дневен престой, 400-500лв няма да дам само за нощувка, но не намирам друго подходящо предложение за 2ма възрастни и две деца. Препоръчайте нещо!? Проблемът е, че търся предимно апартамент или нещо със собствена кухня Simple Smile

# 397
  • в огледалото на живота
Помня, че преди, когато се дискутираше темата за санаториума в Трявна, някой беше препоръчал място за отсядане. Предстои ни десет дневен престой, 400-500лв няма да дам само за нощувка, но не намирам друго подходящо предложение за 2ма възрастни и две деца. Препоръчайте нещо!? Проблемът е, че търся предимно апартамент или нещо със собствена кухня Simple Smile
Разгледай в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573002.0

# 398
  • На брега на реката
  bouquet Благодаря ти! Отивам да чета  Hug

# 399
В Русе  newsm78 последно като се интересувах Силвена фото даваха най ниска цена през сайта им обаче. Иначе има много сайтове където ще ти извадят снимки на много по поносими цени и ще ти ги изпратят с куриер.

Благодаря ти!

# 400
Може ли да ме светнете как се развиват нещата в БЧК след вземането на изпит по кормуване? Колко време отнема, колко струва  и с какво работно време е това БЧК.   bouquet

# 401
Само знам,че е 44-45 лв

# 402
Благодаря, все е някаква информация  bouquet

# 403
  • Русе
lubito , ЧЕСТИТО !Много радост и здраве във вкъщи !

# 404
  • русе
Може ли да ме светнете как се развиват нещата в БЧК след вземането на изпит по кормуване? Колко време отнема, колко струва  и с какво работно време е това БЧК.   bouquet
миналата год. колега ходи на БЧК и аз си спомням,че спомена цена около 40лв.Инъче време-отнема около 3 часа.Пускат филм,изнасят кратка лекция,как да действате при ПТП и накрая тест.Преди год. аз като се явявах теста беше доста лесен,но сега нз.,но не ми се вярва да се е променил.За раб.време ще те излъжа,но имам спомен,че беше нещо от рода 9-18ч.Нали знаеш предварително трябва да си запишеш,те там ще ти кажат кога има свободни часове и за кои дни.

Общи условия

Активация на акаунт