Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли сред вас някой, който има същия проблем с диагнозата „Мастоцитоза“?
Кои таксита в Русе са добри по отношение на цена и обслужване?
В кой квартал бих могъл да получа кичури и евентуално да получа информация за цената?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли сред вас някой, който има същия проблем с диагнозата „Мастоцитоза“?
-
Кои таксита в Русе са добри по отношение на цена и обслужване?
-
В кой квартал бих могъл да получа кичури и евентуално да получа информация за цената?
-
Можете ли да предоставите координатите на фотографи в Русе за заснемане на бизнес събитие?
-
Къде в Русе се предлагат курсове по плуване за начинаещи деца? Моето 8-годишно дете иска да се научи да плува през лятото. Ако е възможно, моля, предоставете координати на инструкторите.
, но наистина не знам.
Повечето казват, че няма разлика м/у официална булчинска/вечерна/ или абитуриентска прическа. Затова уж всички са по 50. Според мен е доста, ако просто си гост и искаш да изглеждаш добре на официален повод.
Един познат си записа час там,и аз като му обяснявам че година не мога да се спра на читав-не ми вярва
Та да питам тука за всеки случай...ако не ще се моля за него
Една позната на майка ми,възрастна женица живее до дискотека ли е,какво e.И казва че музиката кънти до 5 сутрин...И ме попита днес дали можела да се оплаче някъде?Аз незная дали от дискотека можеш да се оплачеш,пък и до нас дискотека няма...И не зная как стои въпроса.Стана ми болно и обидно за нея понеже е самичка от година,сама се справя с живота,бивша учителка.И е доста възпитана жена.Ужасно възпитана!