Къде в Русе тема 5

• 83 403
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,

Кумата ми за сватбата е от друг град и иска тук да й запазя час за фризьор за прическа за около 25 лв.Можете ли да ми препоръчате някой?

На повечето места искат по 50 независимо каква е.

Ще ти дам телефона на моята фризьорка обади се и я питай за цена. Аз нямам представа защото не съм правила при нея, но имам чувството че съм мяркала в ценоразписа че 50лв взема за булченска, така че обикновена би трябвало да е по-евтина Thinking, но наистина не знам.

Салон Ирен - 082/822 905 Таня

# 421
Здравейте,

Кумата ми за сватбата е от друг град и иска тук да й запазя час за фризьор за прическа за около 25 лв.Можете ли да ми препоръчате някой?

На повечето места искат по 50 независимо каква е.

Ще ти дам телефона на моята фризьорка обади се и я питай за цена. Аз нямам представа защото не съм правила при нея, но имам чувството че съм мяркала в ценоразписа че 50лв взема за булченска, така че обикновена би трябвало да е по-евтина Thinking, но наистина не знам.

Салон Ирен - 082/822 905 Таня

Благодаря!  Hug Повечето казват, че няма разлика м/у официална булчинска/вечерна/ или абитуриентска прическа. Затова уж всички са  по 50. Според мен е доста, ако просто си гост и искаш да изглеждаш добре на официален повод.

# 422
За БЧК-то пак да се върна - изрично ме предупредиха да внимавам много да не ги изгубя копието и оригинала. В противен случай на ново плащаш .....  ужасно просто.  bowuu Banghead Angry

# 423
Мнения за зъболекар Пламен Великов някой има ли?   bouquet Един познат си записа час там,и аз като му обяснявам че година не мога да се спра на читав-не ми вярва  ooooh! Та да питам тука за всеки случай...ако не ще се моля за него  Praynig

# 424
Моя приятелка ми се оплака, че за сватба прическата й излязла колкото на булката- навиване на нейната коса и екстеншъните й с маша- 40лв.  Shocked Мен като ме навиват с маша след постригване или боядисване(вярно, по-малко коса, но все пак...)-15лв над цената, която вземат за услугата.
Иначе за кок или хубава плитка примерно вземат около 10лв.  Peace

# 425
Моя приятелка ми се оплака, че за сватба прическата й излязла колкото на булката- навиване на нейната коса и екстеншъните й с маша- 40лв.  Shocked Мен като ме навиват с маша след постригване или боядисване(вярно, по-малко коса, но все пак...)-15лв над цената, която вземат за услугата.
Иначе за кок или хубава плитка примерно вземат около 10лв.  Peace

Би ли споделила кой е твоят фризьор?

# 426
И двете с приятелката ходим при Галка2 и държим на Русата Таня или Галито.
Иначе аз не съм фен на официалните прически стил "навита коса на къдрици като прасешки опашки и вдигнати с фибички". Ровя из фешънските страници, харесвам прическа и отивам със снимката при при фризьорките  Flutter

# 427
  • Русе
Мнения за зъболекар Пламен Великов някой има ли?   bouquet Един познат си записа час там,и аз като му обяснявам че година не мога да се спра на читав-не ми вярва  ooooh! Та да питам тука за всеки случай...ако не ще се моля за него  Praynig
Аз ходя при него последните 2-3 пъти. Не мога да преценя дали съм доволна или не. И аз се лутам последните години като теб. За сега не ме е разочаровал. Правил ми е една пломба и един профилактичен преглед. Изглежда внимателен.

Сега аз моля да ми препоръчате майстор за монтаж на климатик.

# 428
  • Русе

На Виктор електрик момчетата.

# 429

На Виктор електрик момчетата.

Какви са тези момчета?Моля за тел. за връзка,че и на мен ще ми трябват  след 1-2 седмици

# 430
  • Русе
Виктор Електрик е фирмата, продават и монтират климатици. Ние сме купували и от тях, отделно сме ги викали за местене на климатик незакупен от тях.
http://viktorelektrik.com/
Видях, че имат и втори магазин, но ние ходим в първият им:
гр.Русе 7000
ул.Княжеска 21

работното време на магазина
понеделник-петък: от 9-19ч
събота: 10-14ч
тел/факс: 082/872274
моб. тел. 0899/157647

# 431
  • Русе
Благодаря, Меги! Отново ме спасяваш.   bouquet

# 432
Пиша по тъжна тема  Tired Една позната на майка ми,възрастна женица живее до дискотека ли е,какво e.И казва че музиката кънти до 5 сутрин...И ме попита днес дали можела да се оплаче някъде?Аз незная дали от дискотека можеш да се оплачеш,пък и до нас дискотека няма...И не зная как стои въпроса.Стана ми болно и обидно за нея понеже е самичка от година,сама се справя с живота,бивша учителка.И е доста възпитана жена.Ужасно възпитана!

Последна редакция: нд, 17 авг 2014, 06:56 от milenka333

# 433
Някой да иска да ми продаде униформена риза за СОУ "Христо Ботев" за 2-3 клас?  newsm78

Подарявам две ризи за 3 клас Peace
Благодаря, че ме подсети! И аз търся риза, но за 6 клас /малкият върви едричък Laughing/, помагайте  newsm51

# 434
Пиша по тъжна тема  Tired Една позната на майка ми,възрастна женица живее до дискотека ли е,какво e.И казва че музиката кънти до 5 сутрин...И ме попита днес дали можела да се оплаче някъде?Аз незная дали от дискотека можеш да се оплачеш,пък и до нас дискотека няма...И не зная как стои въпроса.Стана ми болно и обидно за нея понеже е самичка от година,сама се справя с живота,бивша учителка.И е доста възпитана жена.Ужасно възпитана!
Че може- може, но не съм сигурна къде точно. Години наред Норд не работи точно заради това- музиката пречеше на живущите наоколо. Може да пробва да извика полиция, ако шума е толкова силен.

Общи условия

Активация на акаунт