Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЧДГ Славейче

  • 38 910
  • 65
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 7
Здравейте, бих искала да споделя мнението си от 2та месеца, в които детето ми посещава ЧДГ Славейче на ул. Росица. Кошмар. Бих искала да споделя негативното си мнение за тази детска градина с единствената цел, ако мога да предпазя повече родители от грешка да запишат детето си там, или пък ако нямат никакъв друг вариант и все пак запишат детето си (както беше в моя случай) да бъдат взискателни към грижите, които се предлагат там.
Сблъсъкът ми с лошата хигиена беше още първата седмица. След като още първия ден разбрах от детето си, че след като измие ръцете си трябва да се бърше в една обща кърпа, защото както то сподели има много закачалки, но те са празни. Съответно веднага го инструктирах да поиска салфетки, и ако не му дадат да не се бърше в никакъв случай в тази кърпа. На следващия ден веднага обърнах внимание на персонала, че това е абсолютно недопостимо, особено в ситуация на пандемия те ми казаха, че това не било вярно и че имало салфетки, но тъй като детето е ново и не е знаело къде са. Веднага ги попитах дали не е тяхно задължение да го информират за това. Продължих да го разпитвам всеки ден има ли салфетки и то казваше, че ту има, ту няма. Съответно на първата седмица ръчичките около китките му се бяха сдоболи с някакъв обрив.
Другото, което ми направи изключително лошо впечатление, е че не бяха направени никакви усилия детето да бъде приобщено към останалите деца в групата. Детето носеще рисунки върху употребявани листи, както и върху откъснати листи от календар. По принцип съм за съхраняване на природата, но питам дали по време на пандемия е удачно да даваш на деца листи, които са пипани от други хора.
Храната е непълноценна и недостатъчна според мен, също така и еднообразна. Закуската беше една и съща всяка седмица, да не говорим че междинна закуска с плодове изобщо не им се даваше. След като обърнах внимание и затова, даваха една седмица после отново спряха. През тези 2 месеца не спирах да търся вариант къде да преместя детето си, защото дори след разговорите, които имах с управителката на филиала нещата си вървяха по старому. Върхът на непрофесионализма и изключително отвратителното отношение там беше, когато детето се върна от градина и сподели, че през деня само за него не е имало круша като десерт и те са го компенсирали с шоколадов бонбон от кутията, която беше занесъл преди 2-3 дни да почерпи.
Това, което мога да добавя в заключение, че след като си взехме пантофите, които детето беше носило само 5 дни те бяха неузнаваемо мръсни. Не знам с какъв Рейнбоу твърдят, че чистят, но аз при вида им разбрах друго.
Мнението ми е, че собственичката е наясно с всички тези нередности, и дори кара персонала да ги прави, но по някаква причина не се интересува.
Надявам се да съм била полезна на родители търсещи информация за тази детска градина и услугата, която се предлага там.

# 61
  • Мнения: 2
Здравейте! Моля ви ако някой е пускал детето си в Славейче на Любен Каравелов да ми даде отзив, защото съм я избрала за сина ми на 1.7. Благодаря ви!

# 62
  • Мнения: 82
Темата е стара,но за мен актуална😃
Бихте ли споделили отзиви за градината,базата им в Драгалевци ?благодаря

# 63
  • Мнения: 370
И аз ще помоля за актуално мнение

# 64
  • Мнения: 1
Здравейте, мами! Бихте ли споделили актуално мнение за яслата на ул. Любен Каравелов 54?  Синът ми предстои да започне през м. Ноември, когато има налични свободни места и ще съм благодарна за мнения. Директорката ми се стори доста разбрана по телефона, а жената, която ме посрещна на място беше много отзивчива.

# 65
  • Мнения: 213
Здравейте, ние също сме се насочили към базата на Любен Каравелов. Ако някой вече има наблюдения, ще се радвам да ги сподели.

Общи условия

Активация на акаунт