СЕДМОКЛАСНИЦИ - класации, заявления, записвания - седмична (27.06-03.07)

• 42 476
  • 679
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Хайде и аз да се отчета.
Днес записахме племенника ми, раздадох бележниците на 11"д" клас и си взех една купчина книги от библиотеката  Laughing Още седмица работа и ваканцияяяяяяяяяя:))

# 361
И аз на отчет - записах дъщеря ми, противно на първоначалната нагласа за второ класиране. Тя не пожела.
Ганис, приятна ваканцияяяяя! Grinning

# 362
Честито и от мен на всички записали се!

В 18-то училище подадох заявлението за няколко минути. Учителите коментираха и се тревожеха, че момче прието по първо желание в японската паралелка, все още не се е записало. Стана ми много мило - усетих как очакват и се вълнуват за новите ученици.

tanque вече е писала за отпусното. В допълнение към необходимите документи за записване ми казаха, че е необходима и характеристиката от старото училище.

Хубав ден на всички! Късмет на очакващите второ класиране!

# 363
  • София - Рим и обратно
Сега ще "отперя" един ужасяващо тъп въпрос... Crazy, но просто взех да давам заето - нали на 2 класиране системата пак тръгва да търси достатъчен бал отгоре надолу по списъка, а не от настоящето училище нагоре? Дано ми разбрахте мъдрия въпрос Embarassed.

# 364
  • София
Сега ще "отперя" един ужасяващо тъп въпрос... Crazy, но просто взех да давам заето - нали на 2 класиране системата пак тръгва да търси достатъчен бал отгоре надолу по списъка, а не от настоящето училище нагоре? Дано ми разбрахте мъдрия въпрос Embarassed.
Разбрах:) Да, отгоре надолу:)

# 365
  • София
Да, точно като при първо класиране. С тази разлика, че ако класира някое дете, автоматично му освобождава мястото и следващият по бал вече може да се възползва от него (ако това му е желанието де).

# 366
Да, от първо желание надолу, докато намери свободно място. Ако няма такова - стига до мястото, на което сте били на първо класиране. Hug

# 367
  • София - Рим и обратно
Благодаря ви  bouquet Не знам защо, но някой ме попита, първоначално ми се стори абсурдно, а после взех да усещам несигурност и реших все пак да попитам.

# 368
Здравейте!

Синът ми вече е записан в 133СОУ АЕ, РЕ. Моля да споделите ако имате впечатления за това училище и специалност!

# 369
Привет, момичета!
И ние подадохме заявление за 2-ро класиране във 2АЕГ Hug
Изкарах младежа от ваканционния мързел и бодро се запътихме... В училището  попитахме какво трябва да попълним и госпожата беше много мила и любезна, но когато ни попита за служебната бележка с изпитите, аз угаснах Tired. Разбрала или не, не носех никакви документи с мен.
Добре, че живеем наблизо...
Та да знаете, във 2АЕГ искат служебна бележка.

# 370
  • София
Да се запиша и аз в темата с нашето записване - бързо и безболезнено  Simple Smile,
нали си остава в същото училище.
Плановете за лятото засега са много неясни и май включват основно
16-18 часа пред лаптопа, независимо в коя точка на страната се намира  ooooh!
В чудо ще се видя да го накарам да прочете поне задължителната литература,
а ми се щеше да прегледа учебниците по немски на сестра си от 8 клас,
поне за обща представа за езика  Confused

Някой беше споменал за фитнес  - как тренират вашите младежи, с личен инструктор,
приятел или сами?

# 371
Честито и от мен на всички записали се!

В 18-то училище подадох заявлението за няколко минути. Учителите коментираха и се тревожеха, че момче прието по първо желание в японската паралелка, все още не се е записало. Стана ми много мило - усетих как очакват и се вълнуват за новите ученици.

tanque вече е писала за отпусното. В допълнение към необходимите документи за записване ми казаха, че е необходима и характеристиката от старото училище.

Хубав ден на всички! Късмет на очакващите второ класиране!

В японската паралелка ли сте ? Едната ми дъщеря също се записа там по първо желание  Grinning

# 372
За фитнеса-като начало с инструктор-да обясни какво-що като упражнения,хранителен режим и по нататък ,по финансови съображения-сами.При повече време с компания -за тренировки ,когато бърза -сам Hug

# 373
  • София
HOR, синът ми е в японската паралелка и мисля, че подадох заявление за 2 класиране заедно със съпруга ти, който записа едната близначка  Grinning
Ние на теория чакаме второ класиране, но на практика нямаме шанс, така че чакам да мине и да се запишем, синът ми много се надява.
Имали вече фейсбук група на зайците от 18-то  Laughing

# 374
Здравейте Simple Smile
Знам, че звучи тъпо, но едно мнение никого няма да навреди Simple Smile
Как мислите, девойката е приета в 133 СОУ Руски с английски и бал 33,376. по 29 желание.
Според вас има ли място да ходим нагоре по желанията във второто класиране? преди 133 са ни записани 164-то, ФЕД, 2АЕГ, 1АЕГ и 73 СОУ.

Мненията ви ще са ни полезни, защото не сме от софия и не сме много запознати. Нашата девойка не се представи много добре по математика, но пък по БЕЛ има пълна 6-ца. 100 точки.

Общи условия

Активация на акаунт