Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1 - II

• 184 890
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
в малкия салон има народни танци и състезателни танци.

# 1 276
  • София
Има и айкидо,записват се и момчета,и момичета.

# 1 277
Има и айкидо,записват се и момчета,и момичета.
Къде е айкидото, от 17.30 ? Може ли повече инфо.
Висях за народните танци , но малкия твърдо ми отказва да ходи Sad

# 1 278
Заниманията по айкидо започват по-късно, поне миналата година беше така.

# 1 279
  • София
Моето дете ходи на народни танци и понякога засичам децата от айкидото,но не зная графика им.Мисля,че в петък съм ги засичала,и то късно-към 19-20 часа.Мога да попитам и да ви кажа по-късно,и вие може да попитате в училище,при охраната поне трябва да знаят.

# 1 280
  • София
Някой може ли да даде някакви впечатления от стола в училище. Синът ми спомена, че са им казали, че освен другото бил и безплатен за семейства с три деца, но така и не успявам да го накарам да попита дали трябва и трите да са ученици в училището и как доказваме, че са три. Ако някой знае подробности, моля да сподели.

# 1 281
  • София
Някой може ли да даде някакви впечатления от стола в училище. Синът ми спомена, че са им казали, че освен другото бил и безплатен за семейства с три деца, но така и не успявам да го накарам да попита дали трябва и трите да са ученици в училището и как доказваме, че са три. Ако някой знае подробности, моля да сподели.
Моите девойки не ходят и впечателния не мога да дам (мога да питам 2 приятелки, чиито деца ходят) ,но в старото у-ще се хранеха безплатно. То е някаква наредба на общината за социално слаби и многодетни семейства и май беше до 5 % от всичките ученици в у-щето newsm78. Не е нужно и 3-те да учат в това училище. Пише се молба до директора и се прикачат копия от актовете за раждане на децата. Добре е, че го предлагат като опция, защото обикновено в училищата си траят, трябва ти да подпитваш, питаш. молиш и се получава малко кофти ситуация. Аз го разбрах случайно от приятелка, която работи в обищната и то точно в този ресор.

# 1 282
Айкидото е в малкия салон:
 в понеделник и петък от 19.15-20.15 ч;
 в сряда 20-21 ч.

# 1 283
  • София
Моите девойки не ходят и впечателния не мога да дам (мога да питам 2 приятелки, чиито деца ходят) ,но в старото у-ще се хранеха безплатно. То е някаква наредба на общината за социално слаби и многодетни семейства и май беше до 5 % от всичките ученици в у-щето newsm78. Не е нужно и 3-те да учат в това училище. Пише се молба до директора и се прикачат копия от актовете за раждане на децата. Добре е, че го предлагат като опция, защото обикновено в училищата си траят, трябва ти да подпитваш, питаш. молиш и се получава малко кофти ситуация. Аз го разбрах случайно от приятелка, която работи в обищната и то точно в този ресор.

Много благодаря! Внесохте светлина по въпроса. Само сега се замислих дали не трябва тогава и в училището на дъщеря ми да има нещо такова и тя по - вероятно е да има желание да се възползва, но там да трябва аз да "подпитам", както добре го описахте.

# 1 284
  • СОФИЯ
А аз се чудя на какво се дължат грешките, допуснати по-малко от месец от началото на учебната година, някои от които в нарушение на действащата нормативна уредба. Ще споделя само свързаните с дъщеря ми.
По болест отсъства дете, което е съседен № в класа. В два поредни дни отсъствията се отбелязват за дъщеря ни. Дори е попитана Лично, при това нелюбезно, защо не е в у-ще  Joy ,  докато е там. Как ли са отразени/поправени несъответствията в дневника?
Входно ниво по нов предмет /7 клас е/. Детето вижда при връщането, че на един от въпросите изобщо не са отбелязани точки, а на друг въпрос е задраскан верният отговор и отбелязан грешен. Нормално е детето да не пасе трева, има не само гените на майка си и баща си. Поставя въпроса още в часа, извикана е след него, в междучасието. Тестът е поправен от учителката и нормално оценката е с 1 единица нагоре.
Мадлен Христова, или както там се индивидуализира това ФЛ, с безобразно държание в час по МАТ. Замествала е Димитров. От Димитров децата към момента са доволни. За мен не е достатъчно ясно дали поради причина, че им дава лесни задачи.

# 1 285
  • София
Моите деца се хранят в стола и им харесва. Предполагам, не изяждат всичко, но казват че повечето неща са вкусни. Има избор между два вида меню.
При многодетни семейства се подава името на детето от класния ръководител пред ръководството. Моите са близнаци в отделни класове, говорих отделно с двете класни по въпроса и те са внесли имената. Името на третото дете, както каквито и да било документи до момента не са ми поискали. Чакаме решение на Педагогически съвет и тогава ще се възползваме от намаление при храненето в стола. Това знам засега.

# 1 286
  • Sofia
Ние също сме с три деца. Миналата година бяхме казали на класната и толкова, не сме носили никакви документи и не, не бяха всички ученици в училището.
За нас, обаче, този стол беше пълен провал. Оказа се, че безплатните купони са само с постно!!?? Това нормално ли е според вас? Като няма да плащате - няма да яде месо.. ooooh! така и продължихме да му даваме пари известно време за нормалните купони, но и това спряхме. Връща се и го питам какво е ял за 3,50 лв " Второто опитах, супата беше гадна и после се нахраних с тортата и три филии хляб". Решихме, че няма смисъл.

# 1 287
  • София
Оказа се, че безплатните купони са само с постно!!??
Хм, това си е направо подигравка! В старото ни училище ползвахме 50% отстъпка и си ядяха храната, която принципно се полагаше на всички и с която бяха свикнали.  newsm78

# 1 288
  • София
Какво "постно" имате предвид? В стола се предлагат всеки ден 2 вида меню. В единия вид има постна супа и месно основно, а във втория вид е обратното - супа с месо и постно основно. И двете менюта имат еднаква цена, така че няма "постно" или "по-евтино" меню.

# 1 289
  • Sofia
Какво "постно" имате предвид? В стола се предлагат всеки ден 2 вида меню. В единия вид има постна супа и месно основно, а във втория вид е обратното - супа с месо и постно основно. И двете менюта имат еднаква цена, така че няма "постно" или "по-евтино" меню.

Jam, кое не е ясно? Постна супа и постно основно. Купоните са розови, за разлика от обикновените в синьо и бяло. Няма избор, няма месо и това е. Фасул, леща, боб и картофи.

Общи условия

Активация на акаунт