Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1 - II

• 184 877
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, аз съм родител на първокласник от 1Б клас. Има ли родители на ученици от този клас, следящи тази тема?

# 76
  • София
5 лв тениска, 18 суичър. Бл.14А Младост 1

А какво е работното време ?
Как да позная магазина? Има ли табела?

# 77
По спомен 10-19 часа. Няма начин да се обърка, има надписи за детски дрехи и трикотаж по поръчка. Хората са невероятно услужливи, имат всички възможни размери, до края на седмицата ще са готови и блузите с дълъг ръкав (7-8лв ще са за обикновения вариант).

# 78
  • София
.
По спомен 10-19 часа. Няма начин да се обърка, има надписи за детски дрехи и трикотаж по поръчка. Хората са невероятно услужливи, имат всички възможни размери, до края на седмицата ще са готови и блузите с дълъг ръкав (7-8лв ще са за обикновения вариант).

Не са до 19 часа,защото два пъти ходих след 18 и не работеха,,а нямаха и външна табелка с работното време.Или са до 17.30 или до 18 часа.

# 79
Позволявам си да не се съглася. Снощи отново ходих да докупувам. Всъщност работят от 9 до 19 от понеделник до петък и от 9 до 17 в събота. Има си работно време на вратата.  Peace

# 80
  • София
Позволявам си да не се съглася. Снощи отново ходих да докупувам. Всъщност работят от 9 до 19 от понеделник до петък и от 9 до 17 в събота. Има си работно време на вратата.  Peace

Дано е така,защото аз все не успявам да ги сваря отворени и ми е много трудно да си тръгна преди 18 от работа.Как пък два пъти улучвах след 18 часа да не работят-говоря за работни дни... Sad

Знаете ли дали там шият и поли или сукмани,които да се вържат с резедавите блузки?Оказа се,че нашата госпожа държи да са с униформи на първия учебен ден и сега ми се иска нещо по-празнично да е.

# 81
Не видях изложени, но вероятно може да се поръча по модел. Имаха специален ценоразпис с дрехите за 125то СОУ, но честно казано  не обърнах много внимание на подробностите, защото моите девойки категорично отказват поли и сукмани.  ooooh!

# 82
  • София
Имам предчувствие, че на 15-ти / и не само ! /  ще е голяма шарения - с униформи, с полууниформи, с резедави нюанси, с празнични облекла според вкуса...

После да му мислим, когато униформата в лошото време ще е на сушилката  Mr. Green

# 83
  • София
Имам предчувствие, че на 15-ти / и не само ! /  ще е голяма шарения - с униформи, с полууниформи, с резедави нюанси, с празнични облекла според вкуса...

После да му мислим, когато униформата в лошото време ще е на сушилката  Mr. Green

Последствията от корупцията на директорката Ирена тепърва ще се усещат от родителите и децата.

# 84
Здравейте Simple Smile
Радвам се, че ви преоткрих в точния момент! Днес бях на РС на 1-ви клас и г-жа пом. директор мина да ни уведоми, че на 15 септ е желателно да сме с униформите... Е, след родителската споделих с г-жата, че мойте щерки няма да са в униформа, тъй като ги поръчах едва миналата седмица в Бонита и щели да са готови чак октомври! Г-жата ми направи една физиономия, ама това е! Кажете къде да прочета повече за това дело, което се води (така прочетох по-горе в коментарите). Представям си какво ще е шаренко в първия учебен ден  Joy
А, и още- трябвало да събираме по 20лв за УН, на което двама-трима от родителите се обадиха, че нали уж са "пожелателни" и незадължителни... нашата г-жа каза " ама ни четоха по радиоточката" (спомних си, че миналата година насила събрахме накрая по 10лв, за да не трият сол на главата на класната...) Офф просто така ми писна от тия разправии за пари на всички родителски, че вече се изприщвам, като кажат че ще има РС...

Също- на 12.09. нашия "д" клас ще има тест с психолози! Останах с впечатление, че и той не е задължителен, но г-жата на сбогуване ми каза" ами ще се видим на 12-ти, трябва да дойдете, ако не на 12-ти, то в един от другите дни..."
Ще потърся този магазин, дето шият униформи в Младост бл 14А и ще видя какво мога да взема на децата Wink

# 85
  • София
Аз вчера си получих суитчера и блузата от Бонита, но съм възмутена,че суитчера не ни е по размер.Поръчали сме 134 номер,но когато мерихме суитчер,който уж беше изпран и се очаква,че повече от това няма да се свива,този 134 размер беше доста широк и дълъг на детето,а този,който получих/неизпран/е плътно по тялото й.Поръчката беше май месец,тя е пораснала малко за 4 месеца,но не чак толкова драстична разлика.

# 86
За 20те лева за УН - разбира се, че не са задължителни. Изборът е ваш, но това са все пак пари ЗА ДЕЦАТА. Наистина се използват за тях и за училището.
Тестът на психолозите също не е задължителен и никой не може да ви накара насила. Аз лично винаги съм отказвала тези тестове и никога, въпреки някое и друго мръщене, не сме имали проблеми. Имах двеама ученици в 125то, вече е само един. Винаги съм давала пари са УН.
Решението си е ваше

# 87
  • София
А с тези баджове и снимки какво правим?

# 88
  • София

http://sou125.com/

..."Очакваме ви в 9.45 часа и ви напомняме, че с решение на Педагогическия съвет от тази учебна година в нашето училище е въведена ученическа униформа. Съобразявайки се с това решение всеки ученик ще покаже принадлежността си към една от водещите образователни институции в столицата".

Наближава резедавото откриване на учебната година  Grinning
Дали ще покажем принадлежността си....  Mr. Green

# 89
  • София
Вчера чух новина/а може би е само слух/,че съдът бил отменил решението за униформите!
Новината идвала от родител на дете в 125то,и аз го чух в един магазин за дрехи на пазара в Младост 1.
Някой помни ли кога трябваше да се гледа това дело...

Общи условия

Активация на акаунт