Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1 - II

• 184 890
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Какво "постно" имате предвид? В стола се предлагат всеки ден 2 вида меню. В единия вид има постна супа и месно основно, а във втория вид е обратното - супа с месо и постно основно. И двете менюта имат еднаква цена, така че няма "постно" или "по-евтино" меню.

Jam, кое не е ясно? Постна супа и постно основно. Купоните са розови, за разлика от обикновените в синьо и бяло. Няма избор, няма месо и това е. Фасул, леща, боб и картофи.

ясно, сега разбирам... значи това са някакви други купони, които не ги пускат в редовна продажба. тогава е много гадно, съгласна съм!

# 1 291
  • Sofia
Какво "постно" имате предвид? В стола се предлагат всеки ден 2 вида меню. В единия вид има постна супа и месно основно, а във втория вид е обратното - супа с месо и постно основно. И двете менюта имат еднаква цена, така че няма "постно" или "по-евтино" меню.

Jam, кое не е ясно? Постна супа и постно основно. Купоните са розови, за разлика от обикновените в синьо и бяло. Няма избор, няма месо и това е. Фасул, леща, боб и картофи.

ясно, сега разбирам... значи това са някакви други купони, които не ги пускат в редовна продажба. тогава е много гадно, съгласна съм!
Да  Tired сега се сетих, че носихме трите акта за раждане на класната.

# 1 292
  • София
През последните години 125 СОУ "Проф. Боян Пенев"“ успешно развива проектна дейност за привличане на финансови ресурси в училището по различни национални програми. Всеки проект допринася за успешна работа в екип на целия състав, осмисляне на свободното време на подрастващите, изява на таланти и способности, подобряване на материалната база, за да стане наистина училището ни желана територия за учениците.

Тук ролята на директора като лидер, като мениджър, като управляващ, който мисли и действа стратегически, е особено важна. Одобрението по проектите е в резултат на добре свършена работа от страна на директора – предварително подготвени документи, с които се кандидатства в определения срок, спазване на изисквания, процедури, нормативни документи и своевременно отчитане на средствата. Това съдейства за създаване на благоприятни условия за работа, подобряване на материално-техническата база, повишаване на авторитета на училището, а от там и повече ученици, мотивиране и вдъхновяване за работа на учители и ученици. Личният пример е от особено значение и това се доказва през последните години в училището ни.

# 1 293
Здравейте,
интересуват ме два въпроса, ще ми е от голяма полза всеки отговор.
Първият - за първи клас изискват ли имунизационен паспорт?
Вторият - имате ли впечатления от учителките на сегашните четвърти класове?

Благодаря предварително!

# 1 294
  • София
Здравейте,

Благодаря предварително!

1. изискват, да.
2. Атанасова, Бояджиева

# 1 295

2. Атанасова, Бояджиева

много лаконично. Какво за тях?

# 1 296
  • София

2. Атанасова, Бояджиева

на изпит ли съм?
тях препоръчвам най-много от всичките.

така или иначе, ако нямате връзки, нямате възможност да избирате учител.

# 1 297

2. Атанасова, Бояджиева

на изпит ли съм?

не, не си на изпит, извинявай, че те притесних.
Вече съм твърдо убедена, че тази тема не е за взаимопомощ.
Приятен ден.

# 1 298
  • София
Здравейте,

Благодаря предварително!

Не зная какво разбираш под имунизационен паспорт, но аз не съм носила такова нещо. Има един картон, който се попълва от личната лекарка е началото на всяка учебна година и там никога не съм писала имунизация - дата. Пиша "по схема" или съвсем нищо. Моите деца нямат имунизации и никой не ми е правил проблем за това. А и на какво основание би могъл?

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 17:04 от Валя*

# 1 299
  • София
Може ли и аз да се включа с питане за учителите? Цитираните две учителки паралелки с какъв език водят? Мен лично ме интересува руската паралелка.

# 1 300

2. Атанасова, Бояджиева

на изпит ли съм?

Приятен ден.
Всичко зависи от връзките, а че темата не е за взаимопомощ това е така.
Училището си заслужава, но детето, ако не е от богоизбраните, ще трябва да се бори за място.
В началото на всяка учебната година се предава тъй наречения картон, който се взима от JP. Всичко зависи от него, какво ще напише. Ако напише по схема, това показва, че се правят имунизациите.

# 1 301
  • София

2. Атанасова, Бояджиева

на изпит ли съм?

Приятен ден.

ако знаеше колко е трудно да се докопаш до каквито и да е имена, щеше да осъзнаеш, че ти е дадена доста много информация. аз преди 4 години нямах този късмет. ама е лесно да ухапеш ръката, която са ти подали....

# 1 302
  • София
Може ли и аз да се включа с питане за учителите? Цитираните две учителки паралелки с какъв език водят? Мен лично ме интересува руската паралелка.

Бояджиева води руската паралелка, но по руски има отделен учител. Така че, това нищо не значи. Догодина може да води друга паралелка.

# 1 303
Jam, имената на учителките ги има на таблото във фоайето. Разбира се, че питам за отзиви. Споменаването на две имена от твоя страна дори не беше свързано с положителна или отрицателна оценка. За тази ръка ли говориш или пропуснах нещо?

# 1 304
  • София
Благодаря. Що се отнася до приема, останах с впечатление, че борбата е за английските паралелки, като гледах точките на класираните деца, мисля, че за немската и руската паралелки бяха приемани и деца извън района на 125-то.

Общи условия

Активация на акаунт