Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1 - II

• 184 881
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 305
за взаимопомощ е темата. такъв тон се очаква от всички теми в бг-мамма.

# 1 306
  • София
Jam, имената на учителките ги има на таблото във фоайето. Разбира се, че питам за отзиви. Споменаването на две имена от твоя страна дори не беше свързано с положителна или отрицателна оценка. За тази ръка ли говориш или пропуснах нещо?

пропусна - че втория път поясних защо ти ги посочвам точно тия двете. в отговор на което получих косвения упрек, че тук не помагали.  не винаги хората имат време да са изчерпателни, а може и да не им е удобно да го правят....

# 1 307
Jam, имената на учителките ги има на таблото във фоайето. Разбира се, че питам за отзиви. Споменаването на две имена от твоя страна дори не беше свързано с положителна или отрицателна оценка. За тази ръка ли говориш или пропуснах нещо?

пропусна - че втория път поясних защо ти ги посочвам точно тия двете. в отговор на което получих косвения упрек, че тук не помагали.  не винаги хората имат време да са изчерпателни, а може и да не им е удобно да го правят....

благодаря, приятен ден.

# 1 308
  • Sofia

jam, не съм съгласна съвсем. Ако нямаш време - не пиши изобщо. Ако ще пишеш - добави още две изречения за информация.

# 1 309
за взаимопомощ е темата. такъв тон се очаква от всички теми в бг-мамма.
И какво значи взаимопомощ, без изказване на собствено мнение.
Ами точно това направи Jam и пак бяхте недоволно.

# 1 310
Така де, ама преди да поясниш, я захапа, това беше проблема.
Ето и цитат:
2. Атанасова, Бояджиева
много лаконично. Какво за тях?
на изпит ли съм?
тях препоръчвам най-много от всичките.
И аз се учудих на изстреляните имена, пише ги на сайта дори....
Мартеа, пиши си, навсякъде има такива хора, по-рязки и заяждащи се. А и не на всеки му е ден. Наистина трябва да се оправи тона във форума, масово е така, не знам какво става, народът е страшно изнервен. А пък и твоите явно са 1ви и 5ти клас, аз мисля, че информацията ти е нужна за друг човек. От другата тема останах с впечатление, че децата ти са 1ви и 5ти, може и да греша. Както и да е, нека наистина си помагаме.

# 1 311
  • СОФИЯ
От сайта

Предстоящи родителски срещи през ноември

На 23 ноември 2016 г. - сряда от 18.30 ч. ще се проведе родителска среща за родителите на учениците от първа смяна - 1, 3, 5 и 6 класове.

На 24 ноември 2016 г. - четвъртък от 18.30 ч. ще се проведе родителска среща за родителите на учениците от втора смяна - 2, 4, 7, 11 и 12 класове.

# 1 312
А пък и твоите явно са 1ви и 5ти клас, аз мисля, че информацията ти е нужна за друг човек. От другата тема останах с впечатление, че децата ти са 1ви и 5ти, може и да греша. Както и да е, нека наистина си помагаме.

привет, голямата ми дъщеря е 5ти клас, но сме в училището от началото на 4ти клас, така че не съм подавала документи за първи клас за него. Поради тази причина и нямам почти никаква информация, нито познати в училището, тъй като се преместихме от друг квартал. Затова реших да попитам тук. Малката ще бъде в първи клас догодина, живот и здраве. Както и да е, ще търся информация по други канали. Не сме с връзки, при когото се паднем ще е, но все пак ще ми е от полза да знам дали учителките като цяло са добри.

За имунизационния паспорт въпросът ми е важен, защото закъсняваме с едната реимунизация, боря се за освобождаване, тъй като детето е с астма, дерматит и ринит, най-вероятно причинени от алергия с неуточнен произход, в момента (а моментът продължава повече от две години...) се борим да разберем от какво. Докато не се стабилизира (а за съжаление за момента се обостря все повече) аз няма да сложа ваксина, а ако не успеем да се освободим с комисия, ще се наложи да се освободим с подпис. Което ме притеснява, защото има вероятност да ми направят проблем. Затова и беше питането изрично за имунизационния паспорт, дали биха направили проблем за пропусната ваксина. По закон не би трябвало, но зная, че в някои училища много държат на това.

Като цяло, за съжаление тонът в бг-мамма се промени много от началото (аз съм тук от 12 години), заради което с течение на времето лично аз престанах да съм много активна. Така че не го приемам за драма, но е жалко, защото беше един хубав форум, в който аз поне съм намерила наистина безценни съвети, както и винаги съм се старала да помогна с каквото мога като информация.

Хубав ден!

# 1 313
Здравейте. Пиша за първи оът макар че следя темата. Дъщеря ми е 4 клас и сме се насочили към мат. Паралелки за догодина. Ще ми се да я пробвам и в СМГ. Има ли курсове за подготивка в училището за външни деца или в школи наблизо. Дано не съм закъсняла

# 1 314
Здравейтел Ето това е линка с информацията:
http://hermes125.org/activity/mathematics/
Май са започнали курсовете, но не ви пречи да попитате.

# 1 315

Благодаря. Питах същото и в темата за училищата в Младост и ми дадоха и телефон. И на още една близка школа също, като гледам на сайта им е зад 125о някъде, което също ме устройва.

# 1 316

Благодаря. Питах същото и в темата за училищата в Младост и ми дадоха и телефон. И на още една близка школа също, като гледам на сайта им е зад 125о някъде, което също ме устройва.

Ако е същата, за която си мисля, там водят Добри Данков и Правда Найденова. Струва си 100% ако не ви вземат в 125. Не знам ценово как е. Миналата година школата в 125 беше 150 лв на срок, сега гледам се е вдигнала доста

# 1 317
  • СОФИЯ

Ако е същата, за която си мисля, там водят Добри Данков и Правда Найденова. Струва си 100% ако не ви вземат в 125. Не знам ценово как е. Миналата година школата в 125 беше 150 лв на срок, сега гледам се е вдигнала доста
Да те са в "Ния". МАТ за 7 клас е 800 лв., може и на 2 вноски, започнаха от началото на септември. Предполагам при по-късно включване има някаква отстъпка. Дъщеря ми ходи всяка събота по 3 астрономически часа. Дават им повече и по-сложни задачи отколкото Димитров в у-ще.

# 1 318

Да те са в "Ния". МАТ за 7 клас е 800 лв., може и на 2 вноски, започнаха от началото на септември. Предполагам при по-късно включване има някаква отстъпка. Дъщеря ми ходи всяка събота по 3 астрономически часа. Дават им повече и по-сложни задачи отколкото Димитров в у-ще.

kriminolog търсеше за 4 клас. А аз имах предвид "Когито". Доколкото знам Данков от 2 години не води в "Ния", а да, Правда Найденова води 7 клас там и 4 клас в "Когито". Те така са се омешили. Ама така е, качествените хора ги канят. Иван Симеонов освен в СМГ например води в Междучасие и Детска академия отвреме-навреме, Ирина Шаркова вече е в ПЧМГ, но и тя води доколкото знам в Междучасие

# 1 319
  • София
за Правда Найденова какви са ви отзивите?

Общи условия

Активация на акаунт