Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1 - II

• 184 864
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 335
Нямате право да избирате учител, а посочвате само предпочитан език (английски, руски, немски).
Принципа на разпределяне не е публично оповестен.  Peace

# 1 336
  • София
Имате ли представа за СЪСТЕЗАНИЕТО по български език и литература в 7 кл.? Пише творческа задача и редактиране. Нещо по-подробно....

# 1 337
  • София
Родителите на завършващите 7-ми клас тази година - бихте ли дали отзиви за учителите, които бяха класни ръководители на вашите деца? Има ли някои имена, които бихте препоръчали?
Има ли някаква схема, по която определят кой учител кой клас ще поеме? Много ли се преразпределят децата в паралелките след 4-ти клас?

# 1 338
  • София
Родителите на завършващите 7-ми клас тази година - бихте ли дали отзиви за учителите, които бяха класни ръководители на вашите деца? Има ли някои имена, които бихте препоръчали?
Има ли някаква схема, по която определят кой учител кой клас ще поеме? Много ли се преразпределят децата в паралелките след 4-ти клас?
Нашата немска паралелка се запази.Има едно,две нови деца.

# 1 339
да попитам някой дали има задачи от изпит-състезанието за 4ти клас? ще съм благодарна да ми ги прати  bouquet
и дали правят пробни изпитив училището, за 4ти клас и евентуално за 3ти дорик ато вид подготовка?

# 1 340
да попитам някой дали има задачи от изпит-състезанието за 4ти клас? ще съм благодарна да ми ги прати  bouquet
и дали правят пробни изпитив училището, за 4ти клас и евентуално за 3ти дорик ато вид подготовка?
За подготовка: Математическа читанка за 4. клас  - Веселин Златилов, Илиана Цветкова, Таня Тонова, Валерия Панделиева

# 1 341
Пробният изпит беше на 25.02.

# 1 342
  • София
Нашият клас се раздели на две - всички деца, които искаха да продължат с руски останаха в една паралелка с деца от още един клас и допълниха с деца от други училища. В една паралелка са и тези, които продължиха с немски. Не са ги разцепвали повече от необходимото.
Не зная как избират класните. Нашата беше по литература и имаше поглед върху децата още на първата родителска среща. На мен ми направи много добро впечатление. Но от пети клас няма чак толкова голямо значение класната.

# 1 343
Е как да няма значение класната в 5 клас?
Възможно ли е/ лесно ли е да се прехвърли дете от немска в английска паралелка в 5 клас?

# 1 344
  • София
Възможно ли е/ лесно ли е да се прехвърли дете от немска в английска паралелка в 5 клас?
Мисля,че само ако има места в дадената паралелка.
Имай предвид, че учителите по англ.език дават много малко толеранс на децата,които са учили немски.

# 1 345
Мисля,че само ако има места в дадената паралелка.
Имай предвид, че учителите по англ.език дават много малко толеранс на децата,които са учили немски.
Какво значи да им дават толеранс? Детето ходи на школа по английски от 1 клас и със сигурност знае много повече отколкото е нивото на училищното обучение по английски.

# 1 346
Здравейте, някой от Вас може ли да ми изпрати кординати на Г-жа Йорданова( учителка по англиски език, която има часна школа по англиски език в близост до 125 СУ) Много благодаря предварително.

# 1 347
  • София
Какво значи да им дават толеранс? Детето ходи на школа по английски от 1 клас и със сигурност знае много повече отколкото е нивото на училищното обучение по английски.

От предният ти пост не става ясно,че детето ходи на школа от първи клас,затова така съм ти отговорила.
Моето дете беше в немска паралелка до 4 клас, в момента е в математическа паралелка с английски език.Госпожата даде точно месец за наваксване на нивото английски на останалите деца,които са учили английски четири години.
А това,колко знае детето,за което питаш само ти си знаеш.Аз не бих била толкова наперена.Шокът от преминаване в пети клас,друга паралелка,нови учители и сума изисквания си оказва много силно влияние.

# 1 348
  • София
На първата родителска среща преди първи клас учителката по английски ни каза, че ако сега тепърва ще си записваме децата на английски вече сме закъсняли и нямало да се справят. Класната и тя в тон каза, че е задължително да се запишат децата на курс. Аз не зная да е имало дете, което да не е ходило на курс. От тази гледна точка "нивото на училищното обучение по английски" е доста разтеглива категория, за да може да се твърди "със сигурност", че някой знае "много повече от нивото".

От пети клас та до сега не ми се е случвало  която и да е учителка по английски да е доволна от нивото на класа. На родителските срещи все има по едно дете, което е добре и две-три, които стават. Така че колкото и да е ходило детето на курсове, докато не занесете сартификат или не се яви детето на състезание, учителката все ще си твърди, че детето не става. После изведнъж започва да става. Лошото е, че ако попитате някое дете колко е научло от английския в училище ще ви отговори: "май в трети клас имаше една дума, която я научих от тук, това е"

Дано да има и такива, които да са случили на по-добър учител от нас.

# 1 349
Благодаря за мненията. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт