Мнения за 125 СОУ "Боян Пенев", Младост 1 - II

• 184 845
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
 Валя, аз мисля, че в училище език не може да се научи, изключвам тези със следобедни езикови занимални. И въпреки това ми е странно това
Цитат
че ако сега тепърва ще си записваме децата на английски вече сме закъсняли и нямало да се справят
Би трябвало децата да се справят с училищния материал, а в школите да надграждат.

# 1 351
На всеки няколко години езиковото обучение започва от ABC. 1, 5, 8 клас. И дори и да преминават по-бързо през началния материал, си е едно безкрайно повторение и не мисля че би било невъзможно да се навакса.

# 1 352
  • София
Според мен, ако детето е учило английски преди пети клас, ще се справи. Ако изобщо не е учило, ще му е трудно. В 5-ти клас не се започва отначало. Поне до миналата година бяха по учебниците на Просвета - можете да погледнете какъв е материалът.
Озадачи ме това мнение за препоръката за курсове преди първи клас, особено от учителката по английски в началния етап. На моя син до 4-ти клас преподаваше Емилия Колева, която е страхотна. И никога не ни е препоръчвала курсове, даже е казвала, че при някои деца са безполезни, и се е възмущавала, че частни учители нерядко пишат домашните на децата.
Моят син научи много от нея, след това общо взето се е "самобучавал". До 7-ми клас изобщо не е ходил на английски, а в училище се справяше отлично, без да си дава зор. Сега е в 8-ми клас и едва от тази година посещава курс по английски.

# 1 353
Здравейте, има голяма вероятност да ни приемат в 125-то в първи клас от септември. Но нямам никаква идея как стои въпросът за дисциплина, материална база, занималня, сигурност на малките деца, храна. Може ли някой, който има преки впечатления, да сподели? Въобще как протича като цяло един ден на дете в първи клас в това училище. Благодаря!

# 1 354
  • В облаците
Здравейте, включвам се в темата ви с молба за помощ. Четох назад, смятах, но не виждам имена и мнения за началните учители на тези деца, които в момента са в 3-ти клас.
Много ви моля, ако има майки на деца от сегашните трети класове или на някой ваш съсед, или приятел, кажете поне кои са учителките, за да пробвам с въпроси към чичо Гугъл Simple Smile Може да ми пишете и на лични, ако се притеснявате.
Искам да преместя моето дете, проучвам няколко училища, искам да избегна грешката, която вече направих и ми е нужна информация, за да не правя глупости.

# 1 355
Аз моля за отзиви за учителите на сегашния 4 клас, защото те ще поемат догодина 1 ви.
Може и на лични.
Предварително благодаря!  bouquet

# 1 356
Здравейте,
Честит първи юни на децата ни!
Аз също се присъединявам към молбата за информация за госпожите на сегашните 4-ти класове, които ще поемат новите първокласници.

# 1 357
Дафина Бояджиева! Сега завършва с 4 клас и наесен поема първокласници

# 1 358
  • София
и Диана Атанасова.

но вие нямате възможност да си избирате учител, това знаете ли го? децата се разпределят по паралелките от ръководството на училището.

# 1 359
  • София
Игнатова.Връща се от майчинство.

# 1 360
Благодаря на всички за информацията за преподавателите. Днес излиза класирането, така че успех на бъдещите първокласници.

# 1 361
А между 5 - 7 клас имате ли отзиви/ впечатления какво е нивото на обучението?

# 1 362
  • София
А между 5 - 7 клас имате ли отзиви/ впечатления какво е нивото на обучението?
Добро е нивото, но пък пишат низки оценки в сравнение с другите училища.

# 1 363
  • София
Не мисля, че пишат ниски оценки.
Учителите са различни, зависи при кого ще попаднете. Има страхотни, не толкова добри и съвсем недобри. Но във всяко училище е така.

# 1 364
  • София
Няма как да имам пряко доказателство. Сменихме училището от 6 в 7 клас и оценките се вдигнаха. Много родители подозираха, че властната директорка такива указания даваше на учителите - за ниски оценки.
Сега обаче тя е депутат от БСП и може да стане по-добре без нея в училището.

Общи условия

Активация на акаунт