Професионални серии за коса - тема 67

• 57 220
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, някой ползва ли шампоана за студени нюанси и балсама Schwarzkopf Professional Blondme, събирам отзиви  Hug

# 136
В момента хидратираща маска ползвам и съм го оставила Кератина,сигурно от месец не съмго ползвала,мисля да му дам втори шанс и да редувам. Thinking Аз като финиш слагам маската без отмиване с арган на Наши и арганово олио в краищата,удачно ли е според теб? Hug

# 137
В момента хидратираща маска ползвам и съм го оставила Кератина,сигурно от месец не съмго ползвала,мисля да му дам втори шанс и да редувам. Thinking Аз като финиш слагам маската без отмиване с арган на Наши и арганово олио в краищата,удачно ли е според теб? Hug

Не бих могла да кажа дали е удачно за теб,но при мен и двата финиша,които си споменала не бяха удачни.Аргановото олио на Наши не ми харесва,а по принцип съм фен на марката.Нито ми приглажда,нито подхранва краищата ми.Маската без отмиване я използвах само веднъж и ефекта беше...никакъв Peace Досега като финиш най-доволна съм била от олиото на Макадамия и аргановото на Лакме.Сега използвам Лис на Лореал,но като че ли ми утежнява и внимавам с количеството.Но и основно се хидратирам вече повече от 3 седмици,може би с протеин ще е по-добър ефекта,не толкова утежняващ,не знам Peace И аз съм в търсене на правилният финиш за мен,може би ще се върна към олиото на Макадамия Hug

Последна редакция: пн, 14 юли 2014, 16:02 от ametista

# 138
Момичета, изпаднах в чуденка   Thinking   : Антикосопадните серии какви се водят по състав  newsm78 Може ли да ги делим на хидратиращи и протеинови, или те са с друг състав  Shocked  В частност ме интересува противокосопадната серия на Лакме : http://www.zlatnaribka.com/lakme/protiv-kosopad-active

И още едно питане (ползвам шампоан, маска и ампули) : предполагам, че в дните в които се мия с цялата серия, не е желателно да си слагам други ампули по косата - ботокс, концентрати и бустери на Керастаз, разни други подхранващи ампулки  Thinking

# 139
ametista , сега съм с аргановото олио на Milk Shake и ми допада повече от това на Наши. Whistling
Ще пробвам Кератиновата серия тези дни и ще пиша как ми се е отразила.  Hug

# 140
Candy_girl,съвсем го бях забравила арган олиото на Милк Шейк ooooh! Бях много доволна от него,използвах го преди 2-3 години.Добра идея,ще си го взема отново Hug

# 141
Много е хубаво и има страхотен аромат. Heart Eyes

Може ли преди Кератина да сложа Elastizer Extreeme или не е подходящо да смесвам хидратиращ спродукт с протеинова серия? Thinking

# 142
  • София
Днес ми пристигнаха двете нови шампоанчета -  Денсифик и Moisture Balancing на ФК.

Нямам търпение утре да пробвам Денсифик.  Grinning

Момичета, а как мислите, кое е по-добре - да се ползва известно време на всяко миене дадена серия, в моя случай шампоан, за да се усети максимално ефекта от него. Или както обичам да правя да ползвам различен на всяко миене, за да има разнообразие и да не свиква косата. Защото в началото и с козметиката за лице съм така, ефект страхотен, уау, радост и след това едва ли не обратен ефект.
Имам чувството че кожата /косата/ се насища и вълшебната съставка спира да й действа така видимо. И трябва да почина известно време, за да усетя отново ефекта в най-добрия смисъл.

# 143
  • София/Дружба
Момичета, някой ползва ли шампоана за студени нюанси и балсама Schwarzkopf Professional Blondme, събирам отзиви  Hug

Аз Simple Smile
Ползвам шампоана - нищо особено, косата ми е изрусена на ниво 10, ефекта от шампоана е почти незабележим, а стоя поне 5 мин с него, ако твоята коса е по-тъмна изобщо няма да си личи, че си слагала нещо. За балсама нищо не мога да кажа, не съм го ползвала.

Много е хубаво и има страхотен аромат. Heart Eyes

Може ли преди Кератина да сложа Elastizer Extreeme или не е подходящо да смесвам хидратиращ спродукт с протеинова серия? Thinking

Не е подходящо след еластисайзър да слагаш протеин, по-скоро хидратираща серия.
Удачно е след протеинов шампоан да сложиш хидратираща маска.

# 144
  • Belgium
Мацата, според мен трябва поне няколко поредни къпания да си с един и същи шампоан, за да усетиш серията. След като изхабиш поне половината опаковка, спокойно си редувай, ако те е страх от привикване.

Аз и с кремовете за лице процедирам така - поне 10 дни редовно ползване и после вече сменям според нуждите на кожата и сезона. Обикновено поддържам поне 4-5 крема - със SPF и без, по-лека и по-плътна текстура, анти-стрес и т.н.

Но при продуктите за коса съм забелязала, че по-бързо установявам дали ми харесват или не.

# 145
  • София
Добра идея за кремовете за лице, Лу! Сега ще извадя извергнатите Шисейдо, скрих ги в един шкаф, че ме беше яд да ги гледам. А зимата все едно не беше моето лице, такава промяна имаше.

И за шампоаните ще процедирам по твоя начин.

# 146

Candy_girl Еластисайзърът съм го използвала с Макадамията и други подхранващи маски,но не и с протеинови.Еластисайзърът затваря кутикулата на косъма и възпрепятства проникването на протеин в него.Нищо не пречи да пробваш,но ефекта може би няма да е задоволителен.
Но някой по-вещ от мен трябва да даде мнение Peace

# 147
Благодаря за бързите отговори.  bouquet Hug
Няма да пробвам, ще го ползвам заедно с аргана на Милк Шейк, маската е хидратираща,така че сигурно ще е по-добра комбинация.

# 148
  • София
Аз вчера направо разтопих косата си  Simple Smile

Намазах се с маслена маска арган, макадамия, авокадо. Стоях повече от 3 часа, измих с шампоан Нутритермик и сложих ампула Олео Фюжън. След това изгледах мача  Laughing после я измих и затворих с маска Нутритермик.
Коста омекна изключително,  но не се разхвърча. Умишлено изсуших само корените и я оставих да си доизсъхне сама. Заспах с влажна коса. На сутринта имах обем, косата гладка и мирише по- добре от колкото самата маска.  newsm78
Утре сутринта ще използвам машата и ще видя как стоят къдриците при толкова гладка коса.

Руса Мама мисля,че ти беше използвала Нутритермик последно. Само еднократно ли я използва или по-дълго. Аз сега се чудя дали и следвщия път да я сложа или да ползвам друга хидратираща серия. От друга страна в петък заминаваме на море за 3-4 дни и понеже не съм взела нищо за слънцезащита, си мисля, че трябва да продължа с Нутритермик, макар че сега се изкушавам да пробвам и Елексир Ултим,  която ми пристигна заедно с Нутритермик.
Тъй като вчера сестра ми ми подари нощната грижа на Алтерна  Laughing Laughing Laughing,  аз си поръчак Дисциплин и СС крем на Керастаз, които чакам да пристигнат от ЛФ, скоро ще се сдобия и с Алтерна Тен, съм си обещала, че спирамммммм. Просто имам продукти за следващите 3-4 години. Не знам защо така постоянно се изкушавам, направо страх ме хваща от мен си. hahaha hahaha hahaha

# 149
Мацата , за себе си съм се убедила, че една серия трябва да се ползва по-продължително, за да и се види ефекта. Преди не правих така, и момичетата, които следят темата отдавна знаят как всяка маска наричах "нищо особено" и "като масовка" . Откакто ползвам по-дълго дадена серия усещам пълния и капацитет.

Мagnollia , според мен си продължи с Нутритермика. Всъщност е много хубава маска,аз след по-продължителна употреба успях да уловя позитивите и. И бих казала, че няма нищо общо с Маскинтенз(в началото я оприличих на Маскинтенз, но малко по-силна). От маската на мен също косата ми става подредена  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт