Професионални серии за коса - тема 67

• 57 219
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добро утро! Момичета писахте преди няколко страници за мигновения ефект от FUSIO – DOSE на Керастаз.

Става въпрос за този продукт http://www.zlatnaribka.com/kerastase/densifique/kontsentrat-kera … e-na-kosama-12-ml
или за този http://www.zlatnaribka.com/kerastase/densifique/buster-kerastase … e-na-kosama-04-ml

Не точно Денсифик, просто от там отворих линковете.
Не могат да се ползват поотделно а само заедно в различни комбинации??? Или бустера не може самостоятелно, а концентрата може?

# 151
Момичета, по това което препоръчвахте наскоро за накъсване на косата на една съфорумка, и аз си взех шампоан и маска Архитект. Сега, на предната страница обсъждахте една серия да се ползва без прекъсване по-дълго време, но малко ме е страх четох една-две потребителки да се оплакват от засилен косопад след шампоана Thinking.
Кажете моля ви как сега да процедирам, да почистя ли днес косата с дълбокопочистващ шампоан на Label M (до сега не съм пpавила никога дълбоко почистване Crazy), и да сложа хидратираща маска, а на следващото миене да започна с Архитекта  newsm78
Дано да ми помогне в накъсването и видимо да заздрави косата ми  Praynig

# 152
  • София
Добро утро! Момичета писахте преди няколко страници за мигновения ефект от FUSIO – DOSE на Керастаз.
Не могат да се ползват поотделно а само заедно в различни комбинации??? Или бустера не може самостоятелно, а концентрата може?

Доколкото разбрах, концентратът не е проблем да се използва самостоятелно, все пак той осигурява основната грижа. Бустерът естествено не, пък и той е ужасно малко като количество

# 153
  • София

Концентратът може да се ползва отделно, без бустер. Многократно съм ползвала само концентрат. Аз лично не виждам голяма разлика ако има бустер  и ако няма. Би трябвало да има по-силно действие ако е комбинация, но аз не откривам съществена разлика. Досега съм ползвала зеления, лилавия и оранжевия концентат с различни бустери и без.
Тези дни ще пробвам концентрат и бустер на Денсифик и ще споделя мнение.  Peace

# 154
Кажете моля ви как сега да процедирам, да почистя ли днес косата с дълбокопочистващ шампоан на Label M (до сега не съм пpавила никога дълбоко почистване Crazy), и да сложа хидратираща маска, а на следващото миене да започна с Архитекта  newsm78
Дано да ми помогне в накъсването и видимо да заздрави косата ми  Praynig

Така както си го замислила да го направиш,звучи добре Peace Първо хидратираща,да подхраниш,после протеина..Ти сама трябва да прецениш по състоянието на косата си след 2те маски,от кое имаш повече нужда-протеин или хидратация.Ако е протеин,2 поредни пъти слагаш Архитекта,веднъж хидратираш..или обратното.
Всичко е наистина много индивидуално и зависи изцяло от моментното състояние на косата,което само ти можеш да "диагностицираш"  Peace

# 155
Тея от Ензо къртят  ooooh! Направих поръчка вчера, днес имам мейл, който гласи, че е възможно забавяне на поръчката ми, поради многото работа в склада покрай коледните празници  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 156

Добре е да се ползват заедно,за по-засилен ефект.Иначе единствено концентрата се използва самостоятелно,бустера не може. Peace

# 157
  • София
Благодаря, момичета!
Заедно с моя шампоан Денсифик поръчах и на майка ми шампоана и маската. И сега се замислям дали да не й поръчам няколко ампулите или концентрат и бустер. Тя има нужда от сгъстяване на косата. И не знам на кое да заложа. Но първо искам да я изчакам да пробва шампоана и маската и да се изкаже дали й допадат. Скалпа й е по-чувствителен и ме притеснява да не я дразнят нещо.
Маската Денсифик нали може да се слага в корените?
Зарибих я, като ви бях прочела че имате нови растежи от серията. Дано и на нея така да й подейства.

# 158
Момичета, някой да притежава този крем?

Тъй като съм ползвала всичко на серията и ароматът ми е любим се изненадах супер много като помирисах този крем. Нищо общо с хубавият аромат на Абсолю  Sad
За малко даже се усъмних дали не е менте....но попаднах на някои чуждестранни блогове където пишат същото.
Имате ли впечатления?

# 159
Момичета, някой да притежава този крем?

Тъй като съм ползвала всичко на серията и ароматът ми е любим се изненадах супер много като помирисах този крем. Нищо общо с хубавият аромат на Абсолю  Sad
За малко даже се усъмних дали не е менте....но попаднах на някои чуждестранни блогове където пишат същото.
Имате ли впечатления?
Аз го имах до скоро, но го подарих. Не помня с точност, но ми харесваше аромата. Не беше сладникав ,нито цитрусов. На кремче си миришеше  Rolling Eyes

# 160
Изключително доволна съм от NAPURA D|4 Prime day system Лосион против косопад.
Ефект се усеща още след второ нанасяне. На мен при стрес и неправилен начин на хранене, веднага ме удря в косопад.

Доволна съм и от био аргановото масло на Lakme. Освен подхранваща грижа, има невероятно ухание... мъже/жени, всички около мен вирват носове. Laughing

Термо шампоана на Kerastase и маската за много суха коса - Nutri Thermique. След и двете в комбинация, косата е мека и лъскава, лесно се изправя с преса.
Моята коса клони към тънка, русолява към кестенява, чуплива, не се боядисвам и без ежедневни грижи, не минавам.
Въпреки че съм блондинка, използвам и харесвам Пудрата за рестилизиране и обем в нюанс за брюнетки Label. M:
Скрит текст:

Използвам я само след преса, когато косата ми е по-слегнала.

Препоръчвам и сухия шампоан на Rene Furterer.

# 161
Момичета, шампоаните за косопад към коя група шампоани спадат? Аз като гледам състава на моя ми изглежда като дълбокопочистващ- разни екстракти от лимон, репей, пенители...  newsm78

# 162
Аз винаги след употреба на шампоан против косопад чувствам косата си все едно съм я измила с дълбокопочистващ и косата ми е по-заплетена. Реших, че само при мен е този ефект. Странно ми е, че ги дават за ежедневна употреба повечето. newsm78
Избягвам ги вече и грижата ми за скалп е след измиването на косата.

Аз искам да попитам за тази съставка sodium laureth sulfate, нали уж е сулфат, но я срещам в съдържанието на всичките ми шампоани, които претендират да са безсулфатни.
Руса-Мамма, имаш ли мнение по въпроса? Ще се радвам някой да има малко повечко информация  Hug

# 163
Момичета, шампоаните за косопад към коя група шампоани спадат? Аз като гледам състава на моя ми изглежда като дълбокопочистващ- разни екстракти от лимон, репей, пенители...  newsm78

Едно от момичетата по- нагоре пита същото, на мен също ще ми е интересно да разбера Simple Smile
Аз имам този на Лакме и усещането след като се измия с него е като след хидратиращ шампоан Thinking

# 164
Зависи явно от марката. Този за косопад на Дюкре прави косата мега суха, въпреки че е крем шампоан.
Като цяло като им чета описанията повечето стимулират микроциркулацията на скалпа.

Общи условия

Активация на акаунт