СЕДМОКЛАСНИЦИ пред прага на гимназията-тема 53

• 52 613
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
E, големи сте шпиони, как успявате да ги откриете тези бъдещи съученици?
Моята ще е 10-ти клас от есента в НГДЕК ..., но много преди 15.09 (в средата на юни, след като излезе класирането) във ФБ вече се бяха намерили, организирали и правили среща в Борисовата градина поне 40-тина човека от випуск от 100  Joy
Ганис, Русалка - следя 7-класните теми заради вас  Wink Обичам да научавам нови неща и  ви "следя", защото ... са малко хората, които влагат толкова жар в действията си Simple Smile Радвам се, че ви познавам и "на живо"  Hug
Нищо чудно, че са се намерили, след като всички от тази гимназия се познаваме до десето коляно Simple Smile Това беше една от основните причини, поради които не исках детето ми да учи там. Иначе е страхотно, че са се събрали в парка!

# 571
Мисля, че това не е пускано тук, но ми се стори интересно.  Simple Smile

Седем деца с грешни оценки от матурите

Цитат
Седем софийски ученици са се оказали със сгрешени оценки при проверката на писмените им работи. Проблемът вече е решен в полза на децата, промените са направени със специална заповед на министъра, казаха от МОН.

На две от децата писмените работи били разменени още при разсекретяването им. Грешката лъснала едва когато едното от децата отишло да види работата си заради ниската оценка, която получило.

При други ученици става дума за техническа грешка при компютърната проверка. Подобен проблем е имало и в други общини, но вече всички са получили правилните си оценки. На виновните преподаватели е потърсена дисциплинарна отговорност.

http://www.standartnews.com/balgariya-obrazovanie/padna_letvata_ … obzor-243724.html

# 572
  • Варна
Да повдигна малко темичката. Купихме учебници по списъка публикуван в сайта на училището - МГ Варна. Дано да не се окаже преработван и актуализиран в последващ момент . Simple Smile

# 573
  • Варна
Да повдигна малко темичката. Купихме учебници по списъка публикуван в сайта на училището - МГ Варна. Дано да не се окаже преработван и актуализиран в последващ момент . Simple Smile

И аз ги купих. Не мога да чакам последния момент, имам и друг ученик и като дойде септември ми се плаче, та  затова предпочитам по-малко и по отрано да пазаря, че иначе идва много тежко откъм финанси. В коя паралелка сте в МГ?

# 574
  • Варна
информатика

# 575
  • София
Ее, ние пък как все на такива училища попадаме, дето сайтовете им за нищо не струват.
На големия син СМГ - уж пълно с олимпийци по информатика, пък няма кой да ги научи един сайт да поддържат - гола вода им е сайтът.
Сега пък на бъдещия осмокласник училището няма в сайта си ни учебници, ни учебни планове. Не знаем нито какво ще учат в 8 клас, нито кой ще им преподава...

# 576
  • Варна

значи са в един клас с моят син Simple Smile

# 577
  • Бургас
И аз вече купих учебниците. Първо проверих какво е останало от баткото и се оказа, че имам единия учебник по испански и тетрадката към него / празна, непопълнена /- спестих си около 45 лв. Като добавим и речниците - добре е ! Само по английски ще уточнят по какво ще учат в началото на учебната година и ще го закупят общо, за целия клас. Икономисвам средства и от факта, че нямаме униформи.

# 578
  • София
Ми, те са олимпийци по математика, не по дизайн, нито по юзъбилити, нито по преценяване на важността на съдържанието, нито са поддръжка.

# 579
  • Sofia
Има ли някъде публикувани свободните места след 4-то класиране?
Ако отида направо в училището кой да питам за свободни места?

# 580
Директора или който го замества.

# 581
  • Sofia
мерси

# 582
Ее, ние пък как все на такива училища попадаме, дето сайтовете им за нищо не струват.
На големия син СМГ - уж пълно с олимпийци по информатика, пък няма кой да ги научи един сайт да поддържат - гола вода им е сайтът.
Сега пък на бъдещия осмокласник училището няма в сайта си ни учебници, ни учебни планове. Не знаем нито какво ще учат в 8 клас, нито кой ще им преподава...
При нас ситуацията е същата. В сайта на СМГ има поне нещо, а в този на нашето училище (НГДЕК) нищо. Едвам намерих програмата им за изминалата учебна година та придобих някаква представа. И на мен ми се искаше още при записването да ни дадат списък с учебниците, че да можем един по един да ги купим, дори и ако намерим втора употреба по-запазени по предметите, които по-рядко ще се отварят, но уви. Поне купихме тетрадки и облекло, че от пролетните дрехи вече всичко ни е малко. Стана висок 178см и 44 ти номер на обувките, ако продължава така догодина трябва да пазарувам от магазин гигант.

# 583
  • Варна
Ние взехме втора употреба. За такива като мен , които сега се светват, процентът бил 100 % -50 %-25 % отношение цена нов- втора употреба- обратно изкупуване .Та ние платихме 74 лв за прекрасно запазени учебници. Продавачът сподели, че  сега има много учебници и никакви деца, после ставало обратното  Laughing  Маями радвам се !

# 584
  • някъде ... тук ...
На нас ни дадоха списък с необходимите учебници (ПГ по КТ, Правец). Само за английския казаха, че учителят събира пари и купува в началото на учебната година.
И аз оглеждам втората употреба (два сайта намерих). Имам спомен, че някъде около началото на учебната година се провежда борса за учебници в София, ама около НДК ли беше или някъде другаде newsm78

Радо задържа 44ти-45ти номер от януари насам. Още не се е оплакал, че му стискат маратонките Crazy

Общи условия

Активация на акаунт