Съдомиялна-каква?

• 55 953
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
  • София
В смисъл наистина се поврежда стъклото или е визуален ефект някакъв това?

# 76
Ами по скоро  стъклото седи като че ли е затопено, най точно казано все едно е дъното на обикновен буркан (на такива ръбчета)

# 77
Ами по скоро  стъклото седи като че ли е затопено, най точно казано все едно е дъното на обикновен буркан (на такива ръбчета)
Най- вероятно не е стъкло материалът.

# 78
Да, съгласна съм чашите са съвсем обикновени, но наред с тях всичко останало огнеопорни купи и др излизат с еднаква "реформа". Не мога да се начудя каква може да е причината.

# 79
Щом и с огнеупорните/ ако са качествени/ се получава, значи не би трябвало да е от висока Т, то и колко да е висока- повече от 90гр. май няма  Rolling Eyes

# 80
  • Варна
В събота ни доставиха миялната. Ето това е:

В сравнение със старата ни си е направо като космически кораб  Crazy

# 81
До тук доволно - изми чудесно всичко, не бяха кой знае колко мръсни, почти всичко беше идеално сухо, тук-там някоя капчица, само една купа която бях сложила под 45 градуса не беше изсушена, но предполагам заради наклона. Simple Smile
Другият път някоя малко по-кратка програма може би ще пробвам Simple Smile

А самата миялна, като има влага по стените и дъното, подсушавате ли я или я оставяте да си изсъхне сама?
Сама си съхне.

# 82
Съвсем се обърках от уреди и марки...  Другите уреди са набелязани, но миялната?!?!? Имам място само за 45 см напълно вградена... 4 човека сме... Какво да гледам.... никога не съм имала такъв уред  newsm78   Хайде, помагайте!!!

Последна редакция: ср, 23 юли 2014, 09:44 от Bunnyslava

# 83
  • София
А да попитам, ако пускате на половин миялна (само едната кошница) 1 таблетка ли слагате или половинка (или цяла доза прах, който ползва или по-малко)?
Сега пусках едно еко, половин зареждане с цяла таблетка, но имаше малко пяна по някои неща, дали не му е дошла повечеко препарата?

# 84
Не мога да си играя да режа и чупя таблетките и слагам цяла. Не съм имала останала пяна   newsm78

п.с Не съм ползвала еко програмата, че ми се вижда безумно дълга

# 85
  • София
Мерси и ние за първи път пускаме на нея...мъжът ми станал в 6 сутринтта и решил да я пробва докато станем, дълга е иначе да. На други 2 програми сме пускали на половин зареждане, не е оставало така.... общо взето това еко ми е странно на мен и  наистина много дълго, но нали всичко трябва да се опита. Simple Smile

# 86
Забавлявайте се. Твоят пак я пуска. Моят само я монтира, и като се сети вади измитите съдове  Laughing

# 87
  • София
хахаха, аз истината е, че до сега не съм я пускала, на него му харесвало да си играе да я подрежда и за сега само той го прави...докато му омръзне, аз нямам нищо против, но така де...помоли да питам, за половин зареждане половин дозичка препарат ли трябва да слагаме Simple Smile

# 88
  • На брега на реката
За половин зареждане, слагам 1/2 таблетка или 1/2 прах, ако нямам загорели съдове. По принцип еко-програмите са с по-малко на брой изплаквания /нали от някъде трябва да дойде икономията  Hug/ и може би за това да е имало пяна.

# 89
Никога не ми се разчупва добре таблетката, а тези на Финиш с гела пък изобщо няма как да ги разделя.  Що не вземат да пуснат по 1/2 таблетки, като има 1/2 зареждане ?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт