Отговори
# 45
какви патици бе човек  hahaha hahaha

питат я кой актьор от холивуд и краде съня,тя казва,че никой  hahaha hahaha

# 46
започнаха с простотиите  Thinking

ти винаги казваш,че е городст за теб да представяш извън страната ,жената мексиканка,а ти какво смяташ,че точно представяш??
....
но първото което прави сутрин е да си вземе телефона  hahaha hahaha

и и предстои пътуване до ню йорк Mr. Green

# 47
леле какви въпроси  Shocked и майка и е там бе ...и женатачете..може ли така да не се съобразяват Thinking ...химе се усмихва но на моменти доста и блуждае погледа...кофти е хора  Thinking

# 48
не аз тая простотия не искам да я гледам повече...това на нищо не прилича...те туиткама и напълниха с боклук...те се мудят за какво да си говорят вече...те други въпроси не излизат...

лека вечер...сутрин всъщност на вас Crossing Arms Crossing Arms

# 49
и после не била добра актриса  hahaha hahaha много добре изглеждаше,за въпросите които и задаваха...аз такова пошло и лековато държание от нея не съм очаквал ....да се хилиш така...на такива обиди...не знам аз може да не съм много нормален Thinking но така ли трябваше да го изкара тоя туиткам...аз си мисля че такова чудо в следващата година няма да събере кураж да го повтори  Mr. Green

# 50
и защо цялата рода трябваше да си домъкне...майка и сестра и баща и...гримьора и дизайнера...ама верно само карими и уилям липсваха....

# 51
вкъщи като си е  hahaha как да не се домъкнат  Mr. Green hahaha

ох не ме ядосвай и ти сега моля ти се...и без това ми е достатъчно цял ден...и тоя уникален туиткам сега  Crossing Arms хайде утре да го оспорваме,наистина енергия нямам  Whistling

# 52
ти пак си добре  hahaha но твоето утре е моето днес уви  hahaha

аз така намръщен ще си ходя...знами уилям нито на туиткама...нито имат някакви намерения за премиос хувентуд...как може бе...срамота  ooooh! може ли Хайме  да излиза интервюта да дава...само и само някой да я защити...на онзи не му ли е неудобно бе поне малко ...поне мънинко...съвсем мънинико Rage може ли такъв страхливец да си бе...акъла не ми го побира....

вече май и аз ще кажа,че химе колкото по бързо си изживее емоциите и го зареже по добре....или пък ако е доволна на това...наистина се замислям,колко ли може да греши  Хайме уви....

# 53
ох стига го сравнява с Хайме моля ти се  hahaha не че нещо ами Хайме е мъж Mr. Green жалко е за човека като го слагаш в такива сравнения Peace само това

ами да щом и на премиос хувентуд ще се разминат...може и емоциите да си доживяват...но ако работата остане така без нищо официално обявено от уилям  Shocked .... не си и представям  Mr. Green

# 54
а кой работи намръщен няма....хайде сега да ви видя усмивките  Mr. Green  hahaha

грозно беше...но Химе щом още се усмихва  Mr. Green значи и ние можем  Peace

Приятен ден!

# 55
Емс и ти започна като попфолк певеците...да ви видя ръцете горе  hahaha hahaha Joy

# 56
аа  hahaha да ти намери с какво да ме сравниш hahaha hahaha

но вижте че грешите...хич не са няколко патки на кръст....та тези са повече от феновете и  Shocked уви....на уилям наистина ама наистина му изтича времето...ама наистина много малко му остана вече Thinking Mr. Green

# 57
Емс,прощавай hahaha от кофеина в 4 сутринта е hahaha не знам какво говоря  hahaha hahaha

Спорен ден  Wink

сега се ядосах и размислих обаче Кате нека пусна на кубинския амиго hahaha интервюто на Хайме,нека наистина да види и да се позасрами Thinking не може така

# 58

сега се ядосах и размислих обаче Кате нека пусна на кубинския амиго hahaha интервюто на Хайме,нека наистина да види и да се позасрами Thinking не може така
кратко,точно и ясно - НЕ!!
той досега ако изобщо не се е засрамил  Thinking трудна работа и без това  hahaha hahaha

Лека!

# 59
кратко точно и ясно благодаря за отговора  hahaha hahaha

ох аз още половин час имам  Thinking  само да заспя сега ми остава  Mr. Green ....майтап ще е

Общи условия

Активация на акаунт