Отговори
# 90

ами първо това беше изключително ненужно интервю...

PeacePeace Peace Кате ще се разберем с теб hahaha hahaha

# 91
всичко е част от шоуто,тя доволна,живота си продължава,знае си какво става в живота и  hahaha hahaha и така....

# 92
боже тя е доволна  Shocked ...

аз честно казано все по често се мислям,колко може пък да греши Хайме честно....хората се променят много за година....

и преди не си правеше публично достояние благотворителните дейности...сега как така...всичко на показ....

# 93
всичко е част от шоуто,тя доволна,живота си продължава,знае си какво става в живота и  hahaha hahaha и така....

rotfImbo rotfImbo това със всичко е част от шоуто разби ме ,пич hahaha hahaha

# 94

аз честно казано все по често се мислям,колко може пък да греши Хайме честно....хората се променят много за година....

и преди не си правеше публично достояние благотворителните дейности...сега как така...всичко на показ....
оо стига де,не от сутринта  hahaha hahaha не стига че тук вали като изведро и нищо не се вижда от толкова мрак...ами и ти допълнителен облак hahaha

хайде ръчичките горе  hahaha

# 95
# 96

оо стига де,не от сутринта  hahaha hahaha не стига че тук вали като изведро и нищо не се вижда от толкова мрак...ами и ти допълнителен облак hahaha

хайде ръчичките горе  hahaha
Кате тези попфолк звездни жестове хич не са хубави  hahaha да знаеш  hahaha
аа тук е следобед вече съжелявам  Mr. Green няма сутрин hahaha няма прошка hahaha

# 97

Why?  Shocked на мен ми се видя като единственото положително нещо...което има в пресата около нея Thinking

# 98

Why?  Shocked на мен ми се видя като единственото положително нещо...което има в пресата около нея Thinking
Драги Аристотел,Многоуважаеми Шекспир hahaha hahaha ще ти го обясня простичко и кратичко hahaha

това което е било ненужно от миналия април 2013, сега е още по ненужно,ако това ти не стига не знам какво  hahaha hahaha

# 99
ай това ли..пък аз се чудя...явно Шекспир се е скрил някъде  Thinking Thinking не ми спори мисловната дейност нещо  Mr. Green брей наистина сте прави  Mr. Green

туиткама...си е записан и тук може да си го гледате по всяко време Peace макар че и в ютуб ще го качат Peace
http://twitcam.livestream.com/g5xx4

# 100

това което е било ненужно от миналия април 2013, сега е още по ненужно,ако това ти не стига не знам какво  hahaha hahaha

Обаче в живота има и ...други...духовни категории....емоции....чувство да помогнеш,когато обичан човек има проблеми....
Браво на Хайме,че прави ....и ненужното! Hug Peace

То така както върви....трябва май на Химена да се пише...не на Уилям....
Не може толкова лесно да прощава предателствата! Angry

Последна редакция: ср, 16 юли 2014, 15:50 от iss0o

# 101
сега пък попфолк звездни жестове  hahaha просто не виждам живеца във вас Mr. Green

опитвам да ви побутна малко...но вие изобщо не поддавате  Mr. Green колегите например сега като отида в офиса и се провикна има ли луди  hahaha ...знаеш ли как ще се израдват hahaha hahaha

# 102
аа не се и съмнявам там сте до един откачени  Mr. Green hahaha но с побутване не става...кран трябва,кран  hahaha Joy

# 103
е кран,откъде кран  hahaha много ме затрудни  hahaha

но аз малко пъти ли ви казвах не се обнадеждавайте  hahaha но ето...мразя го този израз,но..наи  hahaha hahaha

гледам в туитър излизат от много медии новини че химена няма няма желание да говори за уилям леви ...само не мога да разбера как все нея подхващат а него  Thinking никой...аз защо си мисля,че него и никой нищо няма да го пита  Thinking с тези мускули,ако го ядоса някой ...до там  Thinking

# 104

Обаче в живота има и ...други...духовни категории....емоции....чувство да помогнеш,когато обичан човек има проблеми....
Браво на Хайме,че прави ....и ненужното! Hug Peace

То така както върви....трябва май на Химена да се пише...не на Уилям....
Не може толкова лесно да прощава предателствата! Angry
ами това е женска работа,някоя от вас трябва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт