София, кв. Младост, тема 23

• 80 545
  • 800
  •   1
Отговори
# 675
сутиени няма, но често купувам от там чорапи и клинове

# 676
  • София
Къде мога да намеря хубави покривки за маса?

# 677

Пробвай в магазина на Белотекс на базара до Билла. Покривки от тях не съм взимала, но спалното бельо им е много добро на много добри цени.

# 678
  • София

Пробвай в магазина на Белотекс на базара до Билла. Покривки от тях не съм взимала, но спалното бельо им е много добро на много добри цени.

Пазарът, който се намира с/у "Комсед" ли?

# 679
Да, срещу Комсед е. По-точно е между Билла и Деницата / Уго.Мисля, че беше GM или нещо подобно.

# 680
  • София
Да, срещу Комсед е. По-точно е между Билла и Деницата / Уго.Мисля, че беше GM или нещо подобно.

Мерси.   bouquet

# 681
Момичета, кажете обущар в Младост, по възможност да работи в събота и ако може да е в Мл. 1, 1А, 3.
И двата чифта ботуши ми се прецакаха по различен начин.  Crazy Боса съм!

# 682
Момичета, кажете обущар в Младост, по възможност да работи в събота и ако може да е в Мл. 1, 1А, 3.
И двата чифта ботуши ми се прецакаха по различен начин.  Crazy Боса съм!
В битовия комбинат в младост 1

# 683
Обущар - срещу пазар "Пътеките". От булеварда се вижда един надпис "Ключар", та срещу ключаря е обущаря. Взима малко по-скъпичко, но обувките си ги взимате като нови! След като ми прецакаха тотално 2 чифта обувки вече не експериментирам с обущар.

# 684
  • Хасково
Моля, препоръчайте ми масажист/ка, по възможност в района на Младост1А. Неудобен матрак + работа по цял ден пред компютъра и вече болките в гърба са  Sick

# 685
В младост Мед 1, до Зората има рехабилитационен център, правят физиотерапия, но и масажи при проблеми с гърба и други проблеми

# 686
Обущар - срещу пазар "Пътеките". От булеварда се вижда един надпис "Ключар", та срещу ключаря е обущаря. Взима малко по-скъпичко, но обувките си ги взимате като нови! След като ми прецакаха тотално 2 чифта обувки вече не експериментирам с обущар.
Близо е до 125 СОУ и има една жена, нали? И аз съм доволна от там, но не работят събота и неделя, а вечер са до 18 ч., нещо не успявам да смогна.

# 687
Момичета,някой знае ли кога трябва да пуснат метрото до Бизнеспарка?Бях чула нещо,че до края на януари ще е готово,но като гледам май си имат още работа.

# 688
  • София-Младост
Момичета,някой знае ли кога трябва да пуснат метрото до Бизнеспарка?Бях чула нещо,че до края на януари ще е готово,но като гледам май си имат още работа.

Краят на април, не по-рано. И дано си преасфалтират кръстовището на Малинов и и Ат.Москов...толкова калпаво приключване на ремонт едва ли има някъде.
Моля, препоръчайте ми масажист/ка, по възможност в района на Младост1А. Неудобен матрак + работа по цял ден пред компютъра и вече болките в гърба са  Sick
Виж бившият Атлетик фитнес център, нещо ми се върти, че бях виждала ваучери по сайтовете за там, направен на кинезитерапевтичен салон. Ходила съм в Алфа Медика, Мл-2, до Макдоналдс, хубаво работят, но нещо занижиха хигиената.

# 689
  • In the shadows of my mind
Момичета,
Къде мога да открия връзки за обувки в района? Чувствам се много глупаво, но питах във всички обувни магазини в района ми и няма, всеки ми казва "Търси на някое пазарче.", да де - ама къде?

Общи условия

Активация на акаунт