Отговори
# 330
  • София
С няколко познати сме обсъждали това - всички са с по 1-2 номера отгоре...

След каката, както бях между 36-37 и станах твърдо на 37, в 36 не влизах. След втория път - вече съм между 37 и 38. Имам обувки и с 37, и с 38 - според зависи от модела. Сега - дано да няма промяна. Уж все още 'влизам' в обувките.

# 331
това за  обувките за пръв път го чувам, но УЖАС  #2gunfire аз сега съм 40, а има и модели от които ми трябва 41, а ако кача номера нямам идея как ще си намирам обувки, че и сега не ми е леко

# 332
  • София
Предните пъти качих доста - 14, 20. Сега пак натам отивам с килограмите. И предполагам, че голямата тежст просто няма как да не окаже влияние. При мен поне.
Сигурно има и жени, при които няма промяна. За съжаление, аз не съм от тях.

# 333
Здравейте и от мен  Simple Smile отдавна не съм Ви посещавала, ама съм се отдала тука на последните седмици работа  Laughing Laughing Laughing Прочетох, че някой мамини имали проблеми с подуване на краката, аз слава Богу нямам за сега този проблем, а ходя всеки ден по 6 км. пеша, като кон  Laughing килограмите обаче взеха да се качват и аз не знам от къде, от бебочка ще да е Hug прави ми впечатление, че май за Ноември повече дами се очакват, което е добре, че край мен всичките ми дружки с коремчета, през изминалата седмица родиха за няколко дена,  и все мъже  Laughing Laughing Laughing

# 334
Ханна Влад, Monns, една приятелка ме попита същото Rolling Eyes ми възможно е,
Monns какво представлява това "гасене" на клечки  Rolling Eyes

За номера на обувките ми момичета при всички жени, които познавам е така  Laughing
Аз също носех 35-36 преди първото раждане, сега нося 36-37.

надявам се че този път няма да ми порасне крака  Sunglasses
"Гасенето" е следното: купичка с вода; няколко кибритени клечки, който се палят и се казва за кой е, очертава се мислен кръст с нея и се пуска със водата. Всяка клечка е за определено "нещо", от което може да си хванал очи - жена, дете, мъж.. и Богородица, Господ мисля също (ако те интересува ще питам мама, че така и не ги запомних). И накрая които клечки са се скръстили по някакав начин - от тези хора си хванал очи. И пиеш от 4 различни места от купичката малко водичка - и ти минава.
Не знам дали стана ясно, но ако те интересува - ще питам мама довечера и ще ти доразясня.  Hug

# 335
Момичета, как ви е пулса? На мен като ми стане толпо започвам да се задушам и сърцето ми бие като лудо, пулса ми е 100, а кръвното от 65/110 се вдига само на 65/120.

# 336
и на мен ми се вдига пулса...ама не знам колко съм мерило аз, че като се вдигне кръвното ми скача и пулса. Сега като си почивам повече пулса ми е макс 90, а иначе си е 85

# 337
Не знам дали наистина има отношение бременност-№ обувки.Аз с предишните си бременности не съм имала оттекли крака и от момиче нося 38-39.Сега е кошмар-вече съм на 41-42.Вчера бях във фирмата(работя в обувна фирма)и се шегувам с колежките са ми направят обувки по поръчка,че работим дамски до №45.
Аз също получавам сърцебиене и задух на моменти и доки каза,че е нормално,заради повишеното кръвообращение  в организма.
За "лоши очи"може да си измиете и лицето със светена вода от църквата.Слагате малко вода в шепата и я хвърляте зад гърба си(лошото да остане там)и опакото на ръката(все още мокра)минавате по лицето от долу на горе.За тези,които вярват де.

# 338
Здравейте,надявам се, че всички сте добре...не съм чела от началото на месеца, но тези дни ще се "поправя" Simple Smile Отпуската ми се отразява чудесно, 10 дена на плажа, плуване и много движение...това ме съживи, бях се застояла много! Утре за малко се прибирам в София доки да види бебчо...ще ви разкажа...

# 339
scherifka и за мен светената вода е най- добре. Въпреки че незнам вече дали я осветяват или само я наливат, ама важно е да вярваш, в повечето случаи е от главата ни Simple Smile Другото което знам е червено конче, връзва ти го някой който му бае или човек който няма да ти помисли никога лошото - майка Simple Smile Аз накарах мама че със сигурност знам че няма ми мисли лошото   bouquet

# 340
аз конче си вързах, макар и да не съм много суеверна. Брат ми ми го върза на Гергьовден-исках да е на някой голям празник Simple Smile и още си ми е на ръката

# 341
  • София
И аз от 37-38 след първата бременност преминах към 38-39 без да са ми се подували краката, някак неусетно. Може би носенето на ортопедични стелки би помогнало донякъде.

# 342
Уффффф, направо като ви чета и не мога да повярвам. За първи път го чувам това за краката. Още един от всички "бонуси" на бременността. С първата ми бременност ни подуване на краката, ни стрии. Айде, промяната на номера някак си може и да го преглътна.....а дано поне стриите да ме подминат  Rolling Eyes

# 343
Относно пулса - моят винаги е бил около 90-100 и съм ходила по лекари и изследвания. Обяснението е: ниско кръвно се компенсира с висок пулс. Сега ми е около 80, кръвното е още по-ниско. Пулсът ми преди 2 месеца стигаше и 116. Но това е нормално, заради кръвообръщението ни сега. Ако обаче е над 120 и има силно сърцебиене или въобще някакъв друг симптом - трябва да се ходи на лекар.
За краката - и аз го бях чувала преди, но не го вярвам. Да ти се уголеми номера от подути крака - ок, ама няма как да ти порастнат костите. На мен не ми се и подуват, явно "диетата" ми върши работа.
За червеното конче - нося откакто се помня. Не, че вярвам много, че ме предпазва, но да има. Чувала съм обаче, че онези другите - ц., могат най-лесно да кълнат и оручасват точно по червените неща. И това ми го каза един.. абе мъж-врачка, семеен приятел. Сега, не знам вярно ли е, не е ли, ама той беше казал на майка ми, че ще родя до края на годината, а аз самата още не знаех, че съм бременна...

# 344
Много се радвам, че не съм суеверна и не вярвам в лоши очи, уроки и т.н. Толкова пъти не съм могла да заспя вечер, чувствала съм се зле, но не съм търсила причина в това, че някой ме е погледнал лошо. Постоянно има хора около мен, не вярвам в негативното влияние.

Общи условия

Активация на акаунт