Отговори
# 630
  • София
Мен засега само ме питат дали ще стоя до последно т.е. до болничен. За да може все пак да се планира работата.
За връщането още никой не пита. Но се надявам, че няма да има проблеми.

# 631
Ама то се знаеше, че ще изляза в 45-дневен болничен (поне това). И сега го играят изненадани. Хората цяла бременност бяха в болнични, аз си ходех на работа... чак ми стана криво, че едва ли не от глезотия го правя. Ми то това ще ми е почивката - после вече няма как.

# 632
А аз днес дори си пуснах заявление за оставащата ми отпуска(5 дни) преди 45 дневния болничен така че вече броя дните:))))  и е вярно, че повечето жени за да се презастраховат са си в болничен от по-рано, не е редно да ти мрънкат, да вземат те да понесат тежеста и да бачкат едновременно... Вече не е толкова лесно с нормалните ни задължения.

# 633
Да, аз съм една от тези, които излизат веднага  Simple Smile Но да ви кажа, аз работя в Мтел и при нас всички процедират така. Едно, че стреса е много голям, второ, че като пари ни излиза даже по-добре, пък и някак си не ми се връзва с униформата изтъпанчена с корема  Laughing
така, че хич да не ти пука, не се накривявай, защото всеки гледа себе си. Почивай си с чистааа съвест.

# 634
Аз не укорявам никой, напротив, съгласна съм че ако работиш на натоварена психически или физически работа, е по-добре да си почиваш. Моята работа не д натоварваща и за това си седя:)

# 635
Аз не укорявам никой, напротив, съгласна съм че ако работиш на натоварена психически или физически работа, е по-добре да си почиваш. Моята работа не е натоварваща и за това си седя:)

# 636
Някъде в нета имаше списък на "Отворени врати" за всички болници в София. Моля някой да пусне линк........нещо не го откривам.

Този месец ще обикалям болниците и ще трябва да взема най-важното решение - къде ще се появи малкото човече на белия свят.

# 637
Някъде в нета имаше списък на "Отворени врати" за всички болници в София. Моля някой да пусне линк........нещо не го откривам.

Този месец ще обикалям болниците и ще трябва да взема най-важното решение - къде ще се появи малкото човече на белия свят.

http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3  Wink

# 638
# 639
  • Бургас
И мен ме гледат накриво , аз дори нямам заместничка все още , верно в офис съм , седнала , но е голяма лудница при мен аз съм всичко и вече ми тежи . Шефа замина на почивка и цялата фирма ми е на главата . Мисля като се върне и да излизам в болнични , психическото натоварване тук е огромно . 45 дневния ми е от 10.10

# 640
Boreto, благодаря! Simple Smile

# 641
Шърли и аз съм от Русе, но не знаех че Русенското АГ е спряло  newsm78 с отворените врати

# 642
Gabi_84, мерси много за линковете  bouquet
Не се бях сетила да погледна в Зоя-та, рових къде ли не другаде ooooh! Ама то пуста склероза Mr. Green Crazy Joy

# 643

http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=3  Wink
Много благодаря за това Simple Smile Тъкмо ще имам какво да правя, ще обиколя да вида, въпреки че вече съм решила де Simple Smile

# 644
Момичета, излезе програмата за септември за лекциите на сп."9 месеца":

Програмата през СЕПТЕМВРИ

Общи условия

Активация на акаунт