Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 181
  • 738
  •   1
Отговори
# 420

Добро утро! Поднасям ви кафе и отивам на работа - първи ден след отпуск, та да видим как е в даскало. Хубав ден!

# 421
Добро утро момичета!!!
Дами благодаря за кафенцето   bouquet  Спорен и усмихнат първи работен ден!!! С филма който препоръча ми напомни за един коледен подарък, дето правих на една моя приятелка учителка...Ще си поразровя  външните памети и непременно ще ти го изпратя – те са две филмчета за релакс  Heart Eyes
Ма ко стискам палци за наградите  fingerscrossed Добре си починала. Ще се наредят и при теб нещата!!!
Марче добри армагани си получила!!! Раздай ги за здраве! Нали знаеш – всеки си има нещо в душичката – обичам да раздавам...Пък и нашите обичаи са си такива – с празни ръце не се ходи, дава се за здраве, за помен...Комшиите в началото ме гледаха доста изумено, ама нито мога да им обясня, нито те да разберат – е свикнаха и сега вземат без да питат  Joy
Стади добре завърна ла се   bouquet За децата селото е рай – пълна свобода!!! Добра почивка сте имали!
Лус    Hug    и ние си мислим за теб     bouquet
Тити какъв кадаиф имаш, или искаш и конците да си правиш? Конци съм виждала как се правят само на Самоводската чаршия във Велико Търново – не знам в домашни условия как се прави. Иначе, ако кадаифа не е запечен се пече с ядки и като изстине се залива с горещ сироп 500мл вода с 500гр захар + сока от един лимон. Ако кадаифа ти е като тези дето ги продаваха по магазините в бг – те са готови и само трябва да го сиропираш. Не говори повече нищо на Емо за училището!!! Ще проговори и още как сама ще се изненадаш колко бързо ще свикне – в училище всичко е игра и забава!!!
Смърфи добре пристигнала   bouquet Какъвто и да ти е бил полета – вече си на спокойствие! Почини си, оправи се и ще се раздумаме!
Джейми как мина гостито? Ние снощи също имахме неочаквани гости, но си изкарахме супер!!!
Вио не се шашкай – никой не си избира времето за болест, а и това може да е реакция на детето към новото начало – то също изпитва страх от неизвестното, както и ние големите. Ще му мине на детенце – голяма работа, че няма да тръгне на градина според твоите планове!!!
Хортензия честита придобивка – със здраве да я ползваш!!! Ще чакаме и твоя разказ за почивката през новата придобивка!!!
Поздрав най-сърдечен от моето дебело яке към вашето лятно настроение  hahaha - чушки  #2gunfire излиза ми, че снимките са прекалено големи и не се качват  #Cussing out е те тва е да си идиот - вземаш нов фотоапарат и не можеш ад работиш с него  #2gunfire

# 422
  • София

Благодаря, че мислите за мен!

И аз всички ви обичам!

# 423
Добро утро и от мен!
Отивам да си правя след малко кафето.После да боядисам и да мързелувам малко,че в близките две седмици не се очертава.
Молете се да не вали.
Лейди само си ги приказва.На него не му спира устата като на майка му.Ъолкова е общителен ,че няма как да мълчи.
Освен от срам на първия час за запознаване.15 мин може да мълчи.После ще се отпусне.

# 424
Тити у наше село го дават до петък да не вали и да се печем на 20гр.  hahaha
Лусссссс   bouquet
Мамито му и кон - смалих снимката  hahaha като не разбирам от новостите във фотоапаратите, добре, че мога с компа да се оправям  hahaha
Скрит текст:

# 425
Ето ги снимките от наше село, за който му се гледа
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 426
  • София
Калинка, много е красиво!
Дано и БГ селата някой ден да станат такива Praynig

# 427
Лус аз изгубих надежда, че ще доживея да видя такива бг села - за да се възродят трябва да живеят в тях млади хора, което означава да има училища, поликлиники, пожарна....Когато разглеждах училищата тук за да запиша малкия видях, че има начални училища с 6 деца..., всяко село си има медицински център, полиция и пожарна... В бг се закриват училища... аз имам село в бг, където има само 2-ма жители на по 80години...на 50км е от Варна, а е забравено...най-близкото училище, здравна служба и полицейско управление е на 30км, няма обхват на мобилните, камо ли интернет...няма автобуси...как да се върнеш да живееш там?

# 428
  • Бургас
Прекрасни снимки,Лейди!
Кучето също е страхотно,а стопанката.....трепач! Grinning

Смърфи,добре дошла!

Аз днес стягам багажа за гръцко.Майка идва да живее тук и да храни котката.Там няма нет,всъщност е много слаб,от  съседната къща и сигурно няма да мога да пиша.Дано поне са ви чета!

Пътят е дълъг,някъде към750км.Криста ще ни побърка!
По-късно пак ще пиша.
Вио,как е Ванко?

# 429
Славка благодаря   bouquet Не се притеснявай за пътуването. Ще си изкарате прекрасно!!! Не са толкова много километрите - ние пътуваме 3500км в посока  hahaha
Четох си новинарските сайтове, та разбрах, че днес е Симеонов ден и начало на църковната година.
Нали знаете, че съм малко луда и се увличам по разни там източни философии...До сега всички тяхни прогнози за годината на коня се случиха... Прогнозираха, че август ще е най-труден...Ето август отмина и се надявам всичко да се нормализира...Става въпрос както за световните природни, икономически и политически катаклизми, така и за личното ни щастие. Надявам се трудностите наистина да са останали зад гърба ни  Praynig

# 430
Здравейте Simple Smile
Децата заминаха преди малко .Снощи изкарахме до 1 ч в приказки,младежа се оказа доста срамежлив, учудващо като знам какви да днешните 20 г .
Най- трудно ми беше да накарам двамата ми синковци да пазят тишина до 10 ч. ,но се справиха.
Сега тръгнаха към Черноморец , дано бързо си намерят тяхното място, все пак са тръгнали двама на почивка , а за снощи по добре че дойдоха че предната вечер са спали в колата някъде насред Балкана  ooooh! детска му работа .Ама като се сетя и ние сме били деца.
dam4o успешна учебна година  Hug
Ladybird_ страхотни снимки Simple Smile
slavka70 приятна почивка  Hug
 titi888 лека работа ти пожелавам  Hug

# 431
  • гр.Варна
Ехо привет и от мен.
Боже дойде пак септември.Има да стягам ученици .ама ще почакат да се намиткаме в Турско ,че тогаз.Нямам търпение вече да дойде неделя.Щерката и тя от снощи е изкарала куфара и все по нещо слага.Смея и се защото това лято е като номад.Багажа е винаги готов и е строен до вратата на детската.Почти всеки четвъртък вечер пътуват някъде за състезание и в неделя обратно.Тая седмица пропусна. Joyи вчера след обяд вече не я свърташе на едно място.
Дамчо лека работа ти пожелавам.Моят син тази година ще е пети клас.Треска ме тресе ,защото май са им разформировали паралелката.Останаха 17 деца и май са ги пръснали по останалите.Дано не е така,защото тъкмо се сработиха и се привързаха децата. CryАма каквото-такова.Иначе младежа го мързи да гледа и даже още не сме го прибрали от баба и дядо.вика има време ,а и аз не настоявам да се връща ,че да ми пили на главата.
Вале- браво на Мария.За съжаление ви чета от служебния комп и сме с ограничин интернет.Не мога да отварям никакви снимки  и картинки които качвате. #2gunfireЗапали ли се по ездатата детето?
Тити-стига с тез ремонти бе момиче ,че и мен ме чака такова нещо.  bouquetС ММ все си викаме-Айде за абитуриентсктата на детето ,ама то ето че три години останаха само.Мятаме се напролет ,че както е мебелист мъжо,мебелите ми в кухнята не са сменяни 11 години вече.На обущаря децата ходили боси. hahaha
Оф още имаше ама трябва да работя.На всички Hug

# 432
  • София
Дами, Мария винаги е харесвала ездата, когато сме я водили. Но не е взимала уроци, а просто така се е возила на кончето. Сега всеки ден на лагера са имали уроци и определено и е допаднало.

Лейди, Лейди...красота неземна и моя мечта са тези снимки!

Вио, как е Ванко?

Качили са снимките от лагера, може да ги видите тук, нямат парола:
https://www.dropbox.com/sh/81hg6626q37ozkz/AAB_QIKwrdOEnZqH2oPGOaqsa

# 433
Джейми това са предимствата на младостта - хич и не ти пука къде ще спиш, важен е купона!!!!!
Плами мисли само за ваканцията, пък ремонта ще дойде и без да го мислиш  hahaha Дано новия клас на детенце ви допадне!!!
Вале страхотен лагер са имали!!! С удоволствие разгледах снимките   bouquet Като гледам грейналите личица на децата, май догодина пак ще го планувате  Joy

# 434
  • София
Лейди, тя още като отидохме на празника каза, че догодина иска пак. Откакто е дошла все това повтаря, а откакто разгледа снимките- съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт