Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 143
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте!!! Сядам да ударя едно детско кафе, че идва ред да хуквам към училището  Joy
Вио хляб с маслини не съм правила, но ще заформя някой ден. Хубаво е, че Ванко свиква бързо   bouquet  
Ма ко нали знаеш приказката "ако много ти се приработи, спри, почини и ще ти мине"  Joy Напоследък усилено практикувам това  hahaha
Мони дерзай!!! Ще стискаме палци до четвъртък!!!
Поли добри покупки си направила   bouquet Често се случва за нас да не купим нищо  hahaha Малкия ученик ще се справи - нали с каката са в едно училище?
Аз сега се замислих, че май притеснения с адаптация на малкия не съм имала никога...дори тук като дойдохме миналата година го оставихме в двора на училището при госпожата - без да знае език, без да познава никого, а и тук децата са без телефони...като го взех следобяд беше много щастлив и доволен, запозна ме с приятел и каза, че има гадже  hahaha

# 616
Добра вечер   bouquet

Сядам с питие да ми се оветри главата.
Когато прибирах малкия госпожата ме сюрпрезира, че имал малко преди това гръдна болка със задушаване, прегледали го в училище - нямал отклонения в показателите. Та отидехме от училище направо при нашия лекар - правиха изследвания, прегледи - нищо, то и детето се чувстваше вече добре, та най-вероятно в събота е настинал - бяхме 3 часа на стадиона в проливен дъжд. От мед. център минахме да вземем едно негово приятелче да играят у дома, след това една гореща вана със морска сол, масаж на краката с тигрова мас и вече спи. Очаквам утре да е като нов  Joy

# 617
  • при късмета
Калинче, добре, че всичко е наред. Притеснително звучи гръдно болка със задушаване  Shocked
Моите изпоналягаха. не знам какво става от времето ли е и мъжа ми като се прибра същия дроб, като нас с детето. И той само се прозява, даже почти час по-рано се опита да вкара шефа в банята, че да си легне. Шефа не си легна де  Laughing баща му се трупяса час преди него.
Аз отивам за цигари, днес явно съм прекалила  Rolling Eyes

# 618
Ladybird_ важното че всичко е наред с детето .
ма ко моите сега ги изпратих в леглата , ама беше мрънкане , рано било искали още да гледат... а баща им спи от час.
Тази ми е последната ваканционна вечер от утре съм в редиците на работещите ,не знам да се радвам ли или да се тревожа времето ще покаже , само знам че по рядко ще имам време за вас , ще чета ,когато мога ще пиша.Ще пускам кафенца в ранни зори Simple Smile

# 619
Привет!
Лейди, мерси за питието, взимам си, че имам нужда! Hug
Ма ко, и аз така-чувствам се ужасно преуморена, нямам сили за нищо. И още не мога да се наредя тука, за утре съм извикала почистваща фирма да ми изчисти основно къщата-то прозорци, дивани, всичко е в прах, аз нямам време да чистя през седмицата, уикенда пък пак отивам в Созопол, кога ли ще се оправя не зная...
И учениците почнах да стягам-днес учебници купувах, връщах старите, много удобно така с тези ученически борси за учебници. А и тази година рано се сетих та всички учебници по списъците успях да взема.
Джейми, нова работа ли почваш, не съм разбрала аз? Кога ще ме повозиш с колата, трябва скоро да си спретнем среща, като се върне Славчето ще се уговорим!

# 620
Ма ко то и на мен ми се дръпна... - госпожата уплашена, малкия стреснат - добре, че мед. център е близо до училището и докато им звънна ми дадоха час след 15 мин., та имах време да поразпитам малкия какво, как, защо и да се поуспокоя. Вероятно е понастинал, направил е рязко въртеливо движение на чина и получил мускулни крампи. След което госпожата се е уплашила и от там и малкия  hahaha Тук много внимават за състоянието на детето - ако си го завел кашлящо, със сополи - не е проблем, но нещо в училище да му се случи - всички са вдигнати на крак. Снощи беше последната супер луна за годината - явно никой не е успял да се наспи и почине като хората...
Джейми на късмет да ти е работата!!! С удоволствие ще пия от твоето кафенце  Heart Eyes
Елинор ти сезонна работа ли започна, или постоянна? Добра организация си спретнала!!! Наздраве и да си почиваш!!!

# 621
Не е сезонна работата, Лейди-постоянна е, но пък започнах точно в разгара на лятото, а си имам и моя сезонна работа. Та затова ми беше много натоварено, зимата ще ми е по-спокойно. Ще си ходя само на работа, децата големи, нямам грижи по тях, ще имам време и да си почивам. Ако успея да съм постоянна с фитнеса ще е супер, ходя и на народни танци-въобще имам с какво да си запълня свободното време. Simple Smile
Не е ли тази нощ пълнолунието, поне така видях на моя календар! На мен ми влияе Луната, уморена съм, но сън нещо не ме лови.

# 622
Ели , не е нова на старата съм , ама много нови колеги ще има ...и аз не знам какво да очаквам че голяма част са роднини .

# 623
И моите заспаха късно тази вечер. По - скоро Ванко де, Дея няма проблем. Ама Ванко заспа чак към 10, което си е късно за него. Обикновено към девет и нещо всичко спи, ама тази вечер нещо закъсняхме. Ще видим утре как ще стане за градина.
Лейдибърд, добре че е бил малкият дявол  Hug
Джей, дано работата не ти пречи да се включваш по - често. И както е известно - ако работата пречи на удоволствията, спирате работата  Heart Eyes Hug
Ма ко, взе ли цигарки? Мен тия дни така зверски ми се беше допушило, не е истина. Добре, че кърмя, та се възпрях някак си  ooooh!
Ели, и аз мисля че е сега пълнолунието. Тук има страхотна луна, правих някакви опити да я снимам, ама не знам дали нещо е станало.

# 624
  • при късмета
Карахте ме да ходя да гледам луната, при мен още не се показала добре, блока ми пречи. Нали супер луна било рядко явление, нещо много ни се събраха  hahaha
Явно на всички ни действа. Чакам да ми пораснат кучешките зъби   hahaha
Вио, за теб никакви цигари  Naughty Аз съм лесна, има денонощен магазин пред входа
Джейми, да ти е леко на работа, не се психирай излишно и да се мярваш по-често  Hug
Ели и ти
Калинка и друг път си писала как гледат децата в у-ще при вас. Много е хубаво, знаеш, че не дай Боже, ако се случи нещо сериозно ще обърнат внимание и най-вече ще реагират

# 625
Аз за тази супер луна четох сутринта по новините, че е била снощи  hahaha не знам колко е вярно  Joy
Елинор  bouquet ама и ти си много луда!
Вио има програма на фотоапарата за нощно снимане - трябва да си на нея и ще станат снимките!
Ма ко на теб ще ти подхождат цветещи очи, а не вампирски зъби  hahaha

# 626
  • при късмета
Тогава никой да не пипа питиетата, че да ми светнат очите  Joy
Супер луната е била снощи, т.е. сутринта, 3ч. и нещо българско време. А пълнолунието е днес. Супер луна е като е много близо до земята, а не е задлжително да е точно пълнолунието. Аз така разбрах от просвещението ми преди малко
 ooooh! ама пълнолудието действа с пълно сила да знаете. Това щях да го плясна на един приятел на скайпа, вместо тук, че пиша на няколко места едновременно  Joy Не, че има нещо общо с разговора, който водим

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 00:32 от ма ко

# 627
Добро утро Simple Smile
Приготвям се за работа , пия кафе и хапвам филийка със сладко.
Трябва да дам лекарствата на детето .Добре че днес казаха от 10 ч .,че обикновено от 8ч ходим до 15септември а след това в 6 ч ooooh! А като се сетя че утре и родителска среща ще имаме направо ще си откарам 12-13 ч в училище и полудявам.
Учудващо луната тези дни не ми действа , явно съм имала нужда от почивка и сън.
Усмихнат ден пожелавам на всички Simple Smile

# 628
Добро утро. Джейми ме е изпреварила с кафето - така е, още един учител се завърна в редиците. Аз пък днес ще ходя по-късно на работа точно защото вечерта ще имаме родителска и ще откарам до късно. Ще се запозная с новите родители, дано се харесаме. Верно снощи беше супер луната, имам колежка, която спазва лунната диета и като я видя с тубата с вода се ориентирам Grinning Калинче, как е малкият днес? Боже като си спомня през колко такива препятствия сме минавали. Ама и сега 20 год. дангълак е и пак се притеснявам - от няколко дни е пипнал някакъв вирус и понеже само по телефон се чуваме се тревожа, а ММ ме подиграва "Ах, детенце, като е в Кардиф да не би да знаеш как е", мъжка му работа Mr. Green Ели, как са изчистили, сподели, никога не съм викала за цялостно почистване, та ми е интересно. Иначе за диваните редовно ползвам и в София, и във Варна. Хубав ден и да минава на всички следлятната умора!

# 629
Добро утрооооо   bouquet
Джейми благодаря за кафенцето  Heart Eyes Успешен и спокоен първи ден на работа!!!
Дами малкия е супер днес! Баналните болести не ме шашкат, но инцидентите ми взимат акъла  Joy Дано днес се срешнеш с усмихнати и разбрани родители   bouquet
Аз хуквам, а после ще чакам работници от енергото да сменят електромера, че не ми дадаха точен час, а от 8 до 13ч.  Joy тъй, че днес съм вързана у дома  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт