Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 141
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро и от мен.
Малкият заведен на градина, Дея спи, а аз нещо пак не мога да се организирам. Пфу, трябва да се стягам, че няма да стане иначе  Crossing Arms
Луната и на мен не ми повлия, спала съм много добре. Е, с няколко ставания само, което пак си е постижение с две малки деца.
Джей, успешен първи работен ден  Hug
Лейдибърд, радвам се че малкият е добре  Hug
Мушкат, прибрахте ли се от морето? Как е кучо? Драсни някой ред  Hug
Ма ко, Люс, Морена, Стади, Креми, Марче (ако четеш), Дамчо, Елинор, Мони, Поли, прегръдки и хубав ден на всички!

# 631
  • София
Добро утро, момичета.

Джейми, благодаря за кафенцето и закуската Hug

Дамчо, деца винаги са деца Wink ММ все още все пита нещо мама Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Калинче, как е малкия днес? Уплаши вчера всичките, а?

Ма ко, и мен ме хваща пълнолуДието Joy

Ели, и аз се интересувам от пълно почистване. Влиза ли и миенето на прозорците? Каква фирма, колко взе и най-важното - доволна ли си от почистването?

Вио, недей да пропушваш Praynig Аз държа фронта 9-та година и все още ми се пуши зверски. Peace

Мен през ноща ме продуха... Не мога да мръдна имам прободващи болки. Чакам хората да свършат с банята и ще вляза да се потъркалям в гореща вана със соли, а после ще намажа нещо мускулно... Sunglasses

Купих вече дрехи на Петьо, купих и маратонките, ама май ще ходи със старите, все още му стават. Крачето това лято не му пораснало.

Днес имам за задача да сменя долнище на Петьо с по-голям размер, да мина през личната да подпечатам медицинските картони, да снимам Петьо за бележника, да отида на Патиланци, че днес е намаление 50% и като взема карта ще мога да стоя цял ден... А и днес в 17:00 ще отидем да гледаме как тренират фехтовка... Петьо изведнъж прояви желание newsm78

Не ми се пише момичета, не ми се сърдете.
Скрит текст:
Знаете какво е положение в Украйна. Премирието е фарс и само стягат техниката и войските своите и чужди, за да ударят народа и зашитниците на Донбас. Брат ми е в там и вече повече от 1 седмица няма вест от него...

Иначе питахте ме за мама...
Скрит текст:
Мама има желание да ходи... Томографа показа, че мозъка и вътрешните органи са и в норма за възрастта. Има остеохондроз в силна форма, но с такова нещо хората се движат, тичат, може да са поизкривени, ама нямат нужда от "обслужването". Виках травматолога вкъщи и точно бях на скайпа и всичко чух. Така и се караше човека. Каза има 2 пътя - след 7-8 месеца или да се обездвижиш изобщо или да проходиш и да почиваш на морето догодина. Почнали са й атрофират мускулите.  
Имах ио други проблеми. Жената - комши, уж трябваше да замине за 10-на дена в Русия при децата, а остана там без да ни предупреди, договори се с жената, която чистеше при мама да я гледа. И таз жена като разбра, че комши няма да идва почна да се държи с мама лошо, викаше на нея, казва, ако няма да й платя тройно - няма да идва още от този момент. Аз се съгласих, но точно за 1 седмица дигнах всичките познати да ми намерят жена. Намерили са ми, не че е нещо, ама стои непрекъснато при мама, дори преспива по собствено желание - къпе я, пазарува, ходи да плаща нещата, маже я с кремовете, прави гимнастика 3 пъти на ден, готви, ама доволна съм засега. Плащам й доста - толкова, колкото искаше предишната, но сегашната прави тройно по-голяма работа, а и не позволявам да ми поставят ултиматуми.

Та със тези въпроси съм се занимавала последните 2 седмици...

Сега трябва да намеря фризьор за Миленка. Марчето даде един, смятам, че е перфектен, ама моята се притеснява да иде при мъж. Laughing Колкото и да разказвам, че мъжете са по-добри....

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 10:34 от luss

# 632
Ех Лус-браво!!!Справила си се отлично,взимай вана и релаксирай после!Радвам се за майка ти,че няма нищо сложно и притеснително.Вярно боли,но не е опасно толкова. ooooh!
Вио-браво,справи се Ванко и тепърва ще става интересно.Няма ли да ни покажеш Дея колко е пораснала? newsm78
Калинка-завид за образованието и грижите ,които полагат при вас за децата.  bouquet
Аз пък се разправям по лекари тия дни ,но не за мен а мама.Сега направи изследвания и ще чакам да видим резултатите,дано е по -леко,че от безхаберието на лекари е доста закъсняло*има възли на щитовидната,а уж от високото кръвно е учестен пулса. #Cussing out
Ремонта бавно и славно си върви,градината мие в треви,но нямам време за нея и като ми стане тежко сядам и плета,бебешка пелена. Laughing  Днес грее слънчице и е топло,та ви пожелавам един усмихнат ден!!!  bouquet

# 633
Ха здравейте отново - пак съм с кафето  Joy
Излизах ме от в къщи за училище в 8:05 и хората ит енергото дойдоха  Joy добре, че мм си беше в къщи, та докато се върна и всичко е подменено. Вече нямам никакви задачи за днес  hahaha
Лус аз лекувам с гореща вана  Joy Слагам една шепа морска сол - солите са същото, но с аромати и излиза много скъпо, ако е за лекуване. Та сложи си пяна за вана за аромат и комфорт и най-обикновенна морска сол за лекарство. След това правя масаж на ходилата с тигрова мас - дето едно време му казвахме "виетнамско чудо" - после пухкави чорапи и в кревата с приятна книжка. На моето семейство това действа перфектно!!! На малкия проведох това лечение вчера и днес е супер!!! Фехтовката е супер спорт, но не е популярен в бг - заведи детенце и ако му хареса - смело давай!!! И на сина ми не са пораснали много крачетата - миналия септември беше точно 1,1/2 а сега като го замериха е малко под 2, 1/2, та и той има да доизносва обувки. За другото - чета най-редовно новини от няколко източника...Майка ти явно се е предала психически от това, което пишеш - дано измислиш с какво да я стимулираш, че да поиска да оздравее. Хората сме лоши същества - как не разбрахме, че изнудването на човек в нужда не носи нищо добро... Правилно си постъпила!!! На Миленка й кажи, че жените сме завистливи и фризьорката може напук да не й направи косата както трябва, докато мъжете обожават красиви жени и ще дадът всичко от себе си, за да я направят неотразима  Peace
Писенце успокой се  - ще се разбере какво е на майка ти и ще се коригират нещата със смяна на лекарствата  Hug И тук грее слънчице, а и моята трева пак е за косене  Joy
Вио наслади се на спокойствието - работата няма да избяга  Heart Eyes
Моите заръчаха за днес манджичка  Joy Омръзна им скарата, та ставам да готвя свинско с картофи на яхния  Joy

# 634
  • при късмета
Люска  Heart Eyes радвам се, че се появи. Прекрасно е, че майката ти е вече диагностицирана и ще се оправи. Може да се наложи малко да я строяваш, но важното е, че ще се оправи. За другото не знам какво да ти кажа. Все ще е малко и няма да спреш да се притесняваш.
Не се сърдя, като не пишеш, но при теб положението е много напрегнато и имаш много неща на главата си, та те мисля, да знаеш. Те не се сърди като само те привиквам  Hug
Писе, дано всичко е наред с майка ти  Praynig
Калинче, дигай краци, докато дойде време за детето
Аз се изтичах набързо на пазар. Шефа отиде с майка до сестра ми, да кажат чао на бебето, че утре си заминават. Сега се спретвам да сътваря една мусака и хуквам за подарък за един рожден ден.
Джейми, хубав първи работен ден ти пожелавам
Дами успешна РС
Гушки и цунки на всички  Heart Eyes Hug

# 635
Ето така изглеждах днес мили мои, и точно с такава боичка си играх  ooooh! И утре продължавам, ама носа ми вече е отказал .От всички 3 -ма колеги мъже само един беше на линия та представете си жени които шпакловат  Joy Joy и боядисват.Скици сме .
Положението не е никак розово, аз и не съм се надявала, реформите в фирмата са 10001 на брой, но ще стискам зъбки , защото на този етап друго няма какво да се направи.
 dam4o за съжаление не съм в редиците а срещу тях, изхранвам младежта ...
vio ще свикне Ванко, и за децата не е лесно , само да са здрави всичко се нарежда  Hug
luss   Hug
Отивам да поглезя децата че днес съм им липсвала, направих им бърза пица и ще играем.

# 636
[img]http://prikachi.com/images/747/7597747G.jpg[img]

# 637
  • Fort Worth, TX
Привет момичета.Надявам се, че всички сте добре.
Ние се местим след Коледа окончателно в Плд.В Сф ще идвам може би 1 път годишно.Мъжът ми тръгва в събота отново за Франция.Целувки на всички.
Люси, ще се чуем след 5-6 дни  и да разберем да се видим.Ти знаеш.Целувки за всички.

# 638
  • Sofia
Момичета, заповядайте виртуална почерпка за 7я Рожден Ден на нашето най-малко безценно съкровище!     

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 20:09 от Morena

# 639
Идвам, изцедена след родителската среща, ама мина добре - просто първата среща хем се притесняваш, хем много бумащина има и си е трудничко. Но смятам, че си допаднахме с родителите. Сега по-важно е на 15 с децата как ще е. Писе, споко, възлите още нищо не значат, изчакайте резултатите. Люска, много е трудно при теб, но всъщност новините около майка ти са доста добри. Важното е тя да не се предава. Калинка, браво на вас, че сте здрави. Кой спомена фехтовката, не била популярна а? Моля, моля - пише ви човек, който е стигал до републиканско. Като ученичка тренирах - ами любимата ми книга бе мускетарската 4-логия на Дюма, така че ясно ви е. Хаубав спорт е - препоръчвам, че и мозъка развива. Креми, какво става, дай подробности. Моренка  bouquet - прекрасна ти е тя, да ти е здрава, щастлива и само радост да ти носи!

# 640
Моренка, ЧРД на Гушкан! Да расте здрава, щастлива, да има хубаво детство и много да ви радва! Прекрасна е, както и другите ви деца-личи си, че са гледани с много любов и топлота, възхищавам се на родители като вас! Hug
Луси, нямат край тревогите с близките ти, как издържаш-силно момиче си ти! За мама, какво да ти кажа, волята е най-важна и това, че тя иска да проходи е много добре-аз вярвам, че много от болестите идват и от внушения и от липса на воля. Говори и и давай кураж, ние жените поне сме по-смели от мъжкото съсловие.
Джейми, с боядисване ли ви занимават, сигурно е весело, ще се научиш да шпакловаш!
Креми, радвам се, че се появи, идвай по-често!

Аз съм доволна от днешното почистване-всичко свети вкъщи! Ако трябваше аз това да го правя сигурно два дни нямаше да ми стигнат. Основното почистване включва всичко-миене на прозорци, пране на  мека мебел,  почистване на кухненски уреди, тераси, мокри помещения.  До преди да напусна работа пак ползвах услугите на тази фирма, голямо улеснение ми беше. Сега пак  ще подновя абонамента. Идват веднъж седмично, прозорци мият всеки месец, включено е в цената.

# 641
  • при късмета
Моренка, да ти е жива и здрава Гушкан! Да е много усмихната и щастлива!   bouquet Прекрасни са тримата заедно, прекрасни
Джейми, на теб сигурно не ти е смешно, но мен ме разсмя. Как са оставили да шпакловат някой който и идея си няма от това?  А за боядисване, аз много обичам, да беше свирнала. Дано ти се стабилизар нещата в работата  Praynig
Дами, браво, че добре е минала родителската. Дано и с класа се харесате на 15ти
Ели, реши си проблема набързо, а
Креми, Сашко там ли ще ходи на градина?
Смърфи, сега пък ти зачезна.
Я отсъстващите да си вземат белжка. Само Марчето е извинена `щото я няма

# 642
Добра вечер!!!

Морена да ти е здрава, усмихната и щастлива принцесата!!!

Страхотна торта за прекрасни наследници!!!
Джейми добра визия си имала   bouquet Приеми го като разтоварващ фитнес! Свиркай си и да не ти пука за околните на работа - нещата ще се нагласят!!!
Тити, сладурано   bouquet Съвсем са те побъркали гостите  Joy Joy Joy
Креми бързо мина времето... Дано нямаш голямо местене и да е за по-добро  Hug
Дами завидях ти за фехтовката  Embarassed Изключително грациозен спорт   bouquet Почини си добре, че срещата с малките вампири наближава  Joy
Елинор е на това му се казва перфектна домакиня   bouquet Колкото и да търкам и чистя, друго си е с професионална техника да се мине!!! Тук викаме само за обработка на мокетите - с другото уж се справям  hahaha, но пък сме и временно тук - макс. до 1 година ще сме на ново място.
Ма ко какъв подарък купи? Добре, че подсети за мусака - отдавна не съм правила.
Марчеее да напомня - казвай и по едно наздраве и за нас!!!!
Славка не е обещавала, че ще пие едно и заради нас, ама лично аз няма да се разсърдя ако го направиш  hahaha
Хортензия май вече е под асмата  newsm78
Стади   bouquet
Бонболина какво става с теб?
Плами май вече пие турско кайвенце  newsm78
Вале  Hug Hug Hug
Ей удря ме вече дъртрозата - седя и си мисля...и си ви изреждам...голямо съм куку да си знаете!!!

# 643
  • София
Моренка, ЧРД на Гушкан! Да расте здрава, щастлива, да има хубаво детство и много да ви радва!

# 644
Моренка, да ти е жива и здрава прекрасната принцеса! Разкошни дечица! А как си приличат!
Дами, дано се спогодите и с децата!  И дано мама все така да се подобрява!
Лейди, не съм под асмата, в П-в съм. Снощи се върнахме от морето. Цял ден оправям багажи, пускам перални, имам и за утре поне две. Като те четох за ваната така се размечтах, че ходих да оглеждам банята дали няма как да   вмъкнем една. newsm78?
Ужасно ми се спи, снощи двете дребните не ни оставиха да спим,сутринта разбрах, че било пълнолуние. Успокоих се, бях решила,че ще се разболяват дето ставаха и гвориха цяла нощ.
Отивам да полегна, че две не виждам. Лека ви нощ!

Общи условия

Активация на акаунт