Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 140
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
http://prikachi.com/images/747/7597747G.jpg опитах се да кача снимка на Емо ,но нещо пак не се получи.

# 646
А, не съм зачезнала, тук съм си, ама днес изобщо не се свъртях вкъщи. Излязох в 9 сутринта за уж едно ранно кафе, ама после дружката се освободи и чак досега се мотахме заедно, тоест 17:30. Днес за първи път се возих в тяхното метро, ама то е наземно.

Моренка, да е жива, здрава и много щастлива Гушкан! И баткото, и каката също! Прекрасни са ти децата!

Тити - видях го Емо във фейса, много му отива униформата! Да му върви по вода!

Креми - "местим се окончателно в Пловдив" е хубаво или лошо? Може и на лични, надявам се всичко да е наред! Как са тримата младежи?

На всички останали мнооого  Heart Eyes, отивам да направя една бърза супа, че няма нищо за ядене... Embarassed

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 01:40 от Смърфиетка

# 647
Изчетох ви.
Лус радвам се ,че новините са добри.Дано мама има сили да се стегне за да не се притесняваш.
Морена ЧРД на Гушкан!Да ти е жива и здрава!
Прекрасни лъчезарни деца имаш!
Вио не се притеснявай с времето ще свикне и ще ходи с кеф!
Как е Дея?
Моя ученик днес почна.Влезе боен с 3 броя чанти в ръцеИзлезна ухилен.
Само той и едно бяло момиче има в класа.Важното е да учат.Вкъщи го бъзикахме ,че ще я вземаме за гадже.Доволен е от учителката за сега.
Утре и петък пак е на 3часа .От другата седмица вече ще е редовен.
Лека вечер на всички!

# 648
Добра вечер  момичета,
аз наистина вся нямам време да ви пиша ,ама и четенето позарязах когато ми се изпълни календара със събития пак и отново. Детето вече влиза в ритъм ,както и ние и сега други неща са на преден план. Неща от препълнения ми календар като домашните всеки ден , костюми за танците в съботите, четенето на френски всяка вечер ,което трябва да засичаме на календар , кутиите за обяд с разнообразна храна, хилядата форми и документи ,които ми се изпращат всеки ден да чета и попълвам /плащаме всяка вечер от у-ще, е-майлите от госпожата всяка вечер по два, първата родителска среща след 1 седмица и последващата другия вторник, попълването/плащане/изпращане формите за мляко в у-ще и fundraising инициативите ,в които хич не ми се участва ,но трябва, поканите за Масс литургията в неделя ,трябва д анамеря зъболекар/ДЖипи и очен лекар за всички за прегледи, да си запазя час за изпита за каране и за час за цитонамазка в болницата, среща с ортопеда за крака , пазара за седмицата за продукти,покупката на  ски яке и гащеризон ,че стават минусови чеве Т през нощта и рано сутрин е най много около 3 градуса, карането на шоф. курс с инструктора, последните щрихи по документацията за гражданство, регистрацията за снимката на класа /детето този месец ,запознаване на нас и детето с графика на деня в у-ще,регистрация в използвания им сайт за обучение по математика след което да предоставя име и парола на детето в сайта ,форма одобрение за уч. екскурзии този месец, запознаване с учителите другия понеделник в час семинар за обучението по религия, хуман. науки ,соц . науки ,език и ФВ, екипи  и екстра дрехи и обувки за градината , за у-ще вътре, ботуши за дъжд и боти за сняг , балетни пантофи и тап обувки за танците (баща й се хвана за главата колко чифта обувки й трябват ),орг. от родителите за партито за Холуин и Коледа,декларацията за таксите в Англия, новата банкова бележка от работата , регистрацията за подновяващ абонамент NG Kids and National Geographic, детегледачеството около ваканциите и грижата за детето да се организират преди октомври, смяната на програмата ми на работа и 100те нови изисквания и нормативни документи за четене ,book orders инициативата, формите ,които ни искат да попълним и намерим време за доброволци от родителите ,  семинара на специалистите с аутистични деца , РД на мм и т.н. и т.н....
Поне с този пост си ги по-подредих и из главата още какво ми остава да свърша този месец освен ежедневните неща  с работата ,грижата за дома и детето.
Лека нощ ,пия витамини постоянно ,но около нас всички се разболяват и мен главата ми ще се пръсне тези дни та заминавам да лягам .Поне от 9-6 ако поспя ще съм пушка утре !Само сънят ни спасява.
Днес ,както всеки ден сме станали с мм в 5 и 45 ,той направи кафе ,аз палачинки за тях за закуска, направих за мм и за детето кутията за обяд с пресни сандвичи с яйце ,аз имах яхния с картофи и зелен фасул за мен за обяд , вдигнахме я към 6 и 30,хапнаха ,душ , тоалет и в 7 и 20 бяхме излезнали .Нея я оставихме в градината в 7 и 30 ,аз на работа в 7 и 45 и мм на работа в 8. Тази вечер пак по ред на номерата ,както винаги тя си ляга първа в 7 и 30 ,мм в 7 и 45 , а аз в 8 и 45 -9.
Извинявайте ,че само така импровизе и набързо ,но обещавам в уикенда да се запиша както обикновено.Поздрави на всички   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 15:39 от Анонимен

# 649
Barefoot Kontesa #Crazy #Crazy когато те чета установявам колко е спокоен живота ми въпреки че си мисля че не е така.
Честит рожден ден на Гушкан !
titi888 видях снимки на ученика в ФБ сладур е Simple SmileДано бързо свикне .
ма ко ти да не мислиш някакви големи площи сме заравнявали на 4-5 места площи около лист А4 , ама за човек който само е гледал никак не е зле  Whistling Днес с боичка ама малко по различна от вчерашната ще рисувам Simple Smile
А щях да пропусна кафето , моето е на финала , отивам да се обличам и да потеглям .Лек ден !

# 650
Добро утро  Grinning

Да си ви навестя, докато се разсънвам с кафето   food010

И нашата родителска среща мина вчера. Ще бъдат 18 момчета и 2 момичета в подготвителната група. Учителката ми се видя усмихната и търпелива, но ще видим. Мога да взимам Павката между 11.30 и 12ч. Тъкмо и каката е на училище до 12-12.30. Единственото неудобно е, че ще трябва да се връщам обратно до училището два пъти за футбол на Павел и два пъти за народните танци на Елена. Дано поне някой от дните за спорт да съвпаднат.

Преди родителската среща минах през книжарницата и взех още книжки за децата. После минах и през детския магазин и вече са готови с дрехите за есента.

Моренка, да ви е жива и здрава Гушкан! Желая й прекрасно детство и много сбъднати мечти!

Аз ще ставам, защото вчера ме затрупаха с преводи и имам много работа. По-късно ще намина за един по-дълъг пост.

# 651
  • Germany
Морена, жива и здрава да е Гушкан! Прекрасни деца имаш!
Тити, страхотен е ученика ти! Да ходи с желание и да му е интересно в училище!
Лус, дано майка ти се мобилизира и скоро се раздвижи! Извинявай, но няма да ми остане време да се видим.. Следващият път ще планирам по добре нещата.
Контеса, и на мен ми се завива свят, само докато те чета. Повече време за почивка ви пожелавам!
Аз може да се каже, че приключих за тази учебна година Simple Smile Остана само един изпит, но за него съм предала нещо, като курсова и се надявам да мине. Разрешиха ми да се прехвърля задочно за догодина, та ще е малко по лесно с подписите. Сега чакам да излязат датите за очните и да видим дали ще мога да се прибера за 2 седмици. Много се изтощих и вече ми се прибира в Германия... Децата също искат да се прибират вече, само малкото се колебае, дали му се ходи на детска Simple Smile Днес ще ходим да се видим с татко и почвам лека полека да събирам багажа.
Хубав и спокоен ден на всички  Hug

# 652
Привет!
Моренка,честит празник на Гушкан и цялото ви семейство!Прекрасни са децата ти!
Тити,Емо е много хубав!
Контеса,при такова ежедневие не зная как издържаш.
Лус,добре че е малкия дявол при майка ти.Дано се окопити и се възстанови бързо.

Ние сме добре.От вторник фифито е на село при свекърите.Най-накрая я огря това лято да остане,утре на обяд ще я взема,че вечерта сме на детски рожден ден.Аз съм по зъболекари.Преди около месец докато си миех зъбите и ми хвъркна пломбата.Слжи ми,имах и още едно кариесче долу до венеца на единия кътник.Надаваше се,че няма да е дълбок,но е дълбок и стигна до пулпата.Сега ми умъртвява корените.Иначе работа няма,добре че мм е поне на работа.Ходих пак скоро на интервю,ми като чуят че имам малко и дете и дотам.При все че имам кой да я гледа.Вчера разчиствах гардеробите,умалелите дрешки на детето са в торби и ще ги нося на село,а наши,които са вече поизпокъсани и не се носят ги оставих до контейнера.Изчезнаха за нула време от там.

Та за понеделник и ние се приготвяме.Тя обичаше да ходи на ясла,така че се надявам да няма проблем.Единствено скапаните болести ме притесняват.
Имам ябълки и круши.Търся изпитана рецепта за ябълково-крушов щрудел.

Бягам да доизчистя.

Лек и приятен ден на всички  Hug

# 653
Добро утро и от мен   bouquet

Джейми благодарско за кафенцето   bouquet Да ти е весело в ролята на художник!!!
Тити Емо е прекрасен, слънчев ученик   bouquet Успяла си да качиш снимката и тук!!! Със сигурност ще му хареса училището и ще иска ваканциите бързо да свършват! То и първата ваканция вече наближава  Joy нашите са във ваканция от 25.10.  Joy
Хортензия ваната е прекрасно нещо - древните римляни са били хора обичащи удоволствията  Joy Нали щяхте да отскачате до село след морето? Как са принцесите?
Лус как си днес?
Смърфи хубав ден си имала   bouquet Пожелавам ти днес да ти е още по-весело!
Контеса ще се справиш   bouquet Не знам вие как сте с френския, но при мен пада голям смях  hahaha Англичан да преподава френски си е безумие за произношението  Joy Joy Joy Как се говори френски без да се произнася "Р"  hahaha Не мога да кажа, че говоря френски, но в училище съм учила, гледам френски филми, думите, които учат в училище ги знам и става една каша  hahaha аз казвам как се произнася, малкия тропа с крак и казва "госпожата го изговаря по друг начин"  Joy та сега започвам с детски филмчета на френски  Joy Цирка е пълен  hahaha
Поли ако училището ти е на пешеходно разстояние, тъкмо няма да имаш оправдание да не излизаш на разходка  Joy Ще се справиш - предварително погледнато е объркващо, но като започнете училище и хванете ритъма, нещата се напасват сами   bouquet
Мони хубави новини   bouquet И ти влезе в групата на почиващите след почивката  hahaha дано ти се напаснат и очните  Peace
Бонболина   bouquet радвам се, че и при вас нещата се подреждат!!!Ще си откриеш твоята си работа - малко търпение  Hug
Хуквам по задачи и ви пожелавам спорен и усмихнат ден  Heart Eyes

# 654
Добро утро  Hug
Контес, пак "изби рибата" с твоя списък със задачи  Shocked Да кажа и аз като Джей - в сравнение с тебе, ние направо живеем в летаргия  ooooh!
Люс, да се оправя майка ти бързо  Hug
Мони, да пускаме палците значи  Wink Браво на теб!
Тити, Емо е страхотен!
Моренка, честито на порасналата Гушкан! Да е здрава и късметлива   bouquet
Писенце, ще пусна тия дни някоя снимка на Дея  Hug То верно покрай емоциите с Ванко тя съвсем остана на заден план милата. Някак между другото расте това дете, много ми е съвестно понякога. А ето - вече казва "мама" и "тата" и има 7 зъба...изобщо без да забележим кога точно са се появили  ooooh!
И да ви се похваля - от вчера съм горд собственик на машина за кисело мляко  Party Не че кой знае колко ми е потрябвала, ама ей така, да има. Пък и са я направили толкова симпатична, с едни цветни бурканчета...как да не си я купи човек  Mr. Green Та така, снощи за пръв път правих кисело мляко - получи се страхотно! Довечера - пак (най - вероятно)  Heart Eyes

# 655
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Тъкмо приготвих яденето и 1 кекс за десерт.Какво ли нв сложих в кекса-стафиди, кокосови стърготини, черен шоколад.После ще ходя до Лидъл , за да си накупя извара , месо и разни други неща.
По въпроса за Пловдие-разбира се ,че е добре .Все пак ми е роден град .Ще имаме леки главоболия по местенето , но няма как.Важното е да сме здрави.Друго не ме плаши.
Шамарите в живота се получават от най-близките.Обаче аз 1 съм разбрала всичко се връща.Има кръговрат.Този който прави лошо получава такова след време.
Целувки на всички.

# 656
  • Sofia
Така... аз няма да казвам почти нищо поименно... То преди мен така хубаво са се изразили момичетата, че и аз да гракна нещо подобно...
Поли, на мен и твоята ми се вижда сложничка, та за ежедневието на Контес няма какво да кажа... за мен е невъобразимо направо. ooooh!
Много момчета във вашата група и само две момиченца. При нас бяха почти по равно.  Simple Smile
Тити, много му тича униформата на Емо, страхотен е!  Hug

Много ви благодаря на всички, за вниманието, хубавите думи за децата и прекрасните пожелания!
На всички ни да са живи и здрави децата и ние, та да им се радваме! Simple Smile

На пък мен снощи ми се запуши носът, та без капки не можах да мина. От сутринта и главата ме наболява... та ми е едно вяло... да видим хремата ще я бъде или еднодневка ще да е.
Ще сложа един гювеч по късно и хляб.

Здраве и късмет ви пожелавам! 
Хубав ден!  Simple Smile

# 657
Вио честита придобивка!!! Много мляко да мине през нея!!! Браво на Дея - расте спокойно дете и се радвай, че неусетно се получават нещата!!!
Креми радвам се, че позитивно приемаш нещата  Hug Дори и за момента да имаш съмнения, времето ще покаже, че така е било най-добре за вас!!! Пък оня горе си знае работата...Кекса ти звучи супер апетитно  Heart Eyes
Морена препоръчвам ти моето лекарство с ваната и солта - ако нямаш/не искаш вана - направи си топла вана само на краката с морска сол и аромати - ще се почувстваш превъзходно!!! Тигровата мас има много силна миризма на камфор и само докато си масажираш ходилата ще ти се отпуши носа. Дано да е за кратко състоянието ти  Hug
Аз месих, точих, пекох гюзлеми  Joy да се знае все пак, че имаме връзка с Ориента  Joy направих и един тиквеник с канела и индийско орехче - фантазия  Joy Joy Joy

# 658
  • при късмета
Привет!
Тити, много е хубав Емо с униформата
Контеса, като те чета си мисля, че при вас денонощието е 36 часа
Калинке, настолна игра е подаръка. За племеницата е. Гюзлеми и у нас да дойдеш да направиш  Laughing Аз за първи път ядох сега на морето и ми харесаха. Тук не съм виждала
Вио, честита придобивка. Дълго да се слушате и да ви е вкусно
Креми, щом се радваш, значи е добре
Поли и аз не бях срещала такава група, еднополова  Shocked Даже си мисля, че имаше някакви изисквания да е 50 на 50 и за у-ще и за градина. Може и да бъркам
Смърфи, къде мааш гащи, та те диря
Вале, вие как сте?
На неизброените гушки  Hug
На работещите да се стягат да си тръгват, аз докато им пожелая "лека работа"  Laughing
Около нас косиха цяла сутрин, после валя и сега, като напече слънцето мирише на градушка. Поне използвахме сутринта хубавото време и бяхме навън само да играе шефа, без да го влача насам натам по работа

# 659
Да мина набързо за отчет. Вече 3- ти ден сме в Троянския балкан. В момента Гого и ММ спят, а аз хвърлям по едно око на форума. Харесва ми хотелът, храната също е чудесна. Гого е послушен и кротък, стана приятел с всички. Днес го водихме в музея в с. Черни Осъм- беше изключително впечатлен от животните, особено от вълците, защото му приличат на кучета. Утре си пътуваме към вкъщи и всичко ще си влезне в нормалния ритъм. ММ има още една седмица отпуска и съм планирала есенно почистване.
Моренка, честит празник на красавицата. Да е много здрава.
Тити, честит ти ученик. Да е примерен и послушен.
Креми, и аз съм на мнение, че на всеки му се връща заслуженото.
Вио, честита ти придобивка. И много целувки на Ванко и Дея.
Ма ко, баба ми прави много вкусни гюзлеми. ММ ме кара всеки път да стоя да нея и да съм гледала.
За всички неспоменати много целувки и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт