Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 4 199
И така, и аз съм в отбора на опитващите да отслабнат. Моят основен проблем е огромният ми апетит, да не кажа и чиста лакомия. Една аптекарка го препоръча и вече седмица го пия. Намерих теми, но са от 2009-та година, така че който желае, може да споделяме опит с този чай. Миналата седмица не спазвах хранителните препоръки, опитвах само с движението, тази ще се опитам да се съобразя и с тях, но все още имам несекващ апетит....

# 1
 • Мнения: 86
Всичко е строго индивидуално, зависи от организма. Познавам жени,които са много доволни от този чзй и от други подобни, но лично на мен билковите продукти ми действат през първите 7дни и лсед това организмът ми свиква с тях и все едно нищо не пия.

# 2
 • Мнения: 4 199
На мен първите дни ми действаше силно слабително, но от няколко дни се чувствам зле, чувство като на гадене, може би заради очистителния ефект.

# 3
 • Мнения: 86
Сигурно си се обезводнила, ако слабителното му действие е прекалено силно. Опитвай се да спазваш и хранителния режим и пий и вода, не разчитай само на чая .

# 4
 • Мнения: 4 199
О, аз пия по 4 литра вода на ден. Може би е заради една от съставките - зеления чай, няма да забравя като пих за първи път попресилих дозата, та щях да се гътна. Между другото, добре че има ненатрапчив вкус, понеже хич не обичам да пия чай и сутрин първо пия него, после кафе и става  една манджа с грозде  Mr. Green

# 5
 • Мнения: 4 199
Да дам отчет - за 2 седмици съм свалила почти 4 кг, но освен чая ограничих и храненето - почти всяка вечер вечерям само диня, но и апетита ми понамаля покрай чая. От два дни почнах да съчетавам с таблетките, уж за по-оптимален и продължителен резултат, ще пиша отново.

# 6
 • Мнения: 4 199
Темата стана малко като личен дневник, за това последно се разписвам тук. Почти месец стана от началото, днес с изненада при меренето видях, че почти съм се върнала на началните килограми, а бях свалила почти четири. А апетитът ми значително секна, почти не вечерям. Почнах да пия и капсулите, че нещо чая ми дойде нанагорно, но последните резултати ме обезсърчават.

# 7
 • Мнения: 4
Не мисля, че от чай  може да се отслабне, но самият Инхуа е много приятен и ароматен и е чудесен източник на антиоксиданти. Според мен си го пий за удоволствие, за останалото трябва хранителен план и тренировки.

# 8
 • Мнения: 4 199
Права си, поне няма натрапчив вкус.

# 9
 • Мнения: 6
Ето една статия, която отговаря изцяло на поставените въпроси:
Диета и хранителен режим

Всички сме виждали /и завиждали на/ хора, които са слаби, а в същото време ядат огромни количества каквото си искат и когато си искат. Тези хора не напълняват и нямат проблеми с наднорменото си тегло... Къде е тайната? Нали калориите са едни и същи и са „вредни“? Защо един брои всяка калория и ги снижава до минимум, а друг ги приема в огромни количества без видим ефект? Може би има нещо сбъркано в теориите за диетите? Но все пак те действат...

Затлъстяването винаги има причина. И тя е извън двигателната активност, начин на хранене и количеството калории. Основните причини се коренят в грешки в системата. Натрупването на мастни депа е механизъм на организма ни да се справи при трудни времена – недостиг на храна, климатични промени и прочее. Когато сме обездвижени ние подлъгваме тялото си, че се готвим за такива времена и започва натрупването на резерви. Това са еволюционни механизми, запазили ни като вид до сега.

С техническата революция ние променихме революционно и начина си на живот. Това доведе и до грешки в системата на нашия организъм. Когато спазваме някаква диета, ние убеждаваме тялото си, че трудните времена са настъпили. Тогава то започва да изразходва енергийните запаси от мастните депа. Сваляме тегло и видимо отслабваме. Постигайки желания резултат, приключваме диетата и се радваме на живота. И тогава идва страшното – йо йо ефекта. Тялото ни вече е преживяло едни „трудни времена“. Истерично се втурва да възобнови запасите си и да ги увеличи като добър и далновиден стопанин. Следва нова диета... И така се получава омагьосания кръг, от който няма измъкване. Не може да се спазва и една и съща диета непрекъснато. Тези които са го правили, виждат как постепенно ефекта намалява и изчезва. Това е понеже се адаптираме към намалената консумация и когато стигнем един минимум на тегло може дори да обърнем ефекта.

Поради тези причини, ако искаме да имаме красиво и здраво тяло, диетата не е начинът за постигане на това. Първото което трябва да се направи е да се установи точната причина за натрупването на излишни килограми. Само премахвайки причината можем да постигнем устойчив резултат. Съвременната наука е напреднала достатъчно, че да разбира добре биохимичните процеси в организма и те отдавна не са загадка. Определяйки конкретната причина, ние можем да влияем върху нея посредством адекватни инструменти, а не да стреляме на тъмно с общи решения. Познавайки биохимията и конкретните процеси при усвояването на храната, можем да създадем индивидуален хранителен режим, който ще гарантира устойчиво нормализиране на теглото и запазване на стандарта на живот на пациента. Наистина, всичко това звучи малко скучновато – липсват различните мазохистични ритуали от диетите, но фактът е, че върши много по-добра работа.
Марин Попов

# 10
 • Мнения: 4 199
О, аз съм далеч от мисълта да използвам чай за панацея и драстично отслабване. Идеята ми по-скоро беше изчистване от шлаките, и ако е възможно благодарение на билките понижаване на апетита - беше до неконтролируеми размери. Е, получи се в някаква степен. Но е наивно да се мисли, че без режим - по възможност индивидуален, както пише в статията и без двигателна активност, може да се постигнат някакви резултати, особено трайни - всеки към това се стреми.

# 11
 • Мнения: 4 022
Здравейте. По повод чая инхуа. На мен ми действа добре когато съм на диета или някакъв по-сух режим, по-лесно ходя до тоалетна. За това го използвам най-вече. С таблетките не е така, въпреки че по едно време тях пиех само, ставаше ми гадно от чая. После спрях и двете и сега съм пак на чая. Няма кой знае какъв резултат освен по-честото ходене до тоалетна, но само ако пия 2-3 пъти през деня. На чая пише 3-5, при 5 сигурно ще прочета всички списания в тоалетната.

О, аз съм далеч от мисълта да използвам чай за панацея и драстично отслабване. Идеята ми по-скоро беше изчистване от шлаките, и ако е възможно благодарение на билките понижаване на апетита - беше до неконтролируеми размери. Е, получи се в някаква степен. Но е наивно да се мисли, че без режим - по възможност индивидуален, както пише в статията и без двигателна активност, може да се постигнат някакви резултати, особено трайни - всеки към това се стреми.

# 12
 • Мнения: 15
Здравейте,

от днес пия чая и честно казано още след първата чаша апетита ми секна. Ще споделя какво ще се случи в следващите няколко дни. Simple Smile Слабителен ефект при мен няма.

# 13
 • Мнения: 15
Здравейте отново,

бих искала да попитам дали някой от вас използва чая и дали му се подува корема? Забелязах, че вчера корема ми беше много подут, днес също... Мерси много

# 14
 • Мнения: 15
Здравейте отново,

дано темата да се съживи малко Simple Smile

Трети ден съм на чая и има ужасно разхлабващ ефект. Ще го намаля до 2 пакетчета на ден. За сега нямам промяна в килограмите. Апетита ми е силно намален. И така..

Общи условия

Активация на акаунт