Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-20

• 109 958
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря, Тамар, към него се бях насочила, но не знаех дали името му не подвеждащо  Crazy

# 166
Чудесен е,аз съм с много суха кожа и за да не стои прекалено сухо го нанасям преди да е попила напълно базата ми.Ако имаш бюти блендер,крайният резултат е още по-естествен.Дано ти хареса,за мен е най-добрият  bouquet

# 167
  • Варна
Lingerie de peau  на Guerlain. Няма добра покривност, наистина е като невидим.
Дълги години ползвах на La Prarie Skin Caviar, който е далеч по-покривен и траен.
Цената му е умопомрачителна, освен това го рекламират и против стареене, което
ми се вижда повече рекламен трик. Харесвам начинът,по който стои на кожата,
но не вярвам на хайверените съставки, освен това коректорът е много добър, четката също.

# 168
  • София
Споделям мнение за EL DW Maximum Cover, както се очакваше е доста тежък. След третия час носене се беше събрал по всички фини линии на лицето. Аз съм с нормална към суха кожа. В крайна сметка поръчах Double Wear от Enzo, след проба по препоръка на tamar веднага след крем и база.

# 169
И на мен максимум ковър ми се събираше така, даже преди третия час. Кожата ми е мазна.
Аз вече пети месец съм с клиник анти-блемиш, трета опаковка започнах. Нямам забележки към него, е хубаво щеше да е малко по-покривен. Даже току-що изхвърлих всички на макс фактор които имах. Писна ми да трупам само. С DW нещо не се разбрахме, но определено ще пробвам пак. Искам да имам един такъв фдт за специални поводи.

# 170
  • Велико Търново
Мики, а пробвала ли си Кларанс Евърластинг? Той има добра покривност, стои естествено. Аз съм също почитател на Анти блемиша, постоянно си го поддържам, редувам го с Диор Форевър, но при мен всеки ФДТ трябва да се матира в Т-зоната с пудра, само там лъсвам, независимо какво използвам Confused

# 171
Здравейте, някой ползвал ли е maybelline superstay better skin? Става ли за суха кожа? Гледам, че сега е намален в Лили.

# 172
А аз искам да попитам дали някой е използвал продукти с тази марка ?theBalm Betty - Lou Manizer

# 173
  • София
Здравейте, някой ползвал ли е maybelline superstay better skin? Става ли за суха кожа? Гледам, че сега е намален в Лили.
Вчера го пробвах, аз съм уж с нормална кожа, но този фдт ми беше нещо прекалено сух  ooooh! А и аз му бях хвърлила око, но за съжаление не е за мен.

# 174
Бисквитка, не съм го пробвала този на Кларанс, ще се поправя. Спрях се на анти-блемиша заради пъпките, които продължават да ме тормозят адски много. Вече съм на 32, а оправия няма, ни лекари, ни пилинги, ни лазери помагат, но да не разводнявам темата.
Сега намерих в козметичната чанта тестер на Дабъл уеар, цвят fresco. Thinking Идея си нямам тъмен ли е, светъл ли е. В сайта като гледах е май-някъде по-средата.
Иначе за лъсването, и аз лъсвам от всичко, но с анти-блемиша издържам по-дълго. И друг път съм споделяла, че направо се родих от както открих матиращите листчета на Катрис. Невероятни са.
Пробвах и тези на Есенс, но на Катрис са много по-добри.

# 175
  • София
Аз харесвам анти-блемиша като текстура, много пудрен и приятен е, но си спомням, че не можах да открия подходящ цвят за мен. Доста розовеещ ми се видя Neutral, а другите много тъмни. Вие кой нюанс ползвате?

# 176
Аз използвам 03- fresh neutral, но има наистина едно розовеене, което лятото ми стоеше добре. Не съм ходила на плаж и си пазех лицето, но сега съм една идея по-светла и цвят 02 ми е идеален. Още не съм го купила обаче и си карам с тройката. Светла съм доста по-принцип. Дори 01 ли ти идва тъмен? Thinking

# 177
  • София
Не, Alabaster и Ivory не ги броя, не ползвам толкова светли. Neutral би бил идеален, ако го няма този силно изразен розов оттенък. Предпочитам по-пясъчните подтонове.

# 178
Аз съм доволна много от Maxfactor Facefinity 3 in 1 и от  Maybelline Affinitone този който е в тубичката.На приемливи цени са и покриват много добре  Peace

# 179
  • Велико Търново
От Анти-блемиша ползвам 02, пасва ми идеално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт