Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-20

• 109 894
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм с Dior Nude, както и с Rimmel matte BB cream 9 in 1, или Rimmel Wake me up. Качеството е различно, ест., но постигам добри резултати и с трите продукта. Ползвам и корейски ББ-та, но не ги ползвам сега, понеже съм с тен, а те са доста светли, за зимата са перфектни- супер грижа и озаряване в една стъпка. Много важен е и кремът под фдт или ББ. Аз ползвам непременно богат, подхранващ крем, който доказано при мен не прави кир ефект Wink Нямам проблем с лъсването, не ползвам пудра, но при мен кожата ми се чувства по-комфортно, когато е хидратирана и обгрижена, дори и да е по-мазничка, отколкото суха и опъната, но матирана.. Предполагам това е проблем на по-младите тук Wink

# 61
  • София
Не мога без ФДТ, изключително неравномерен ми е тена, сменям различни, предимно по-евтини. Сега искам да ви питам за коректорите на МаксФактор, цветните, като молив, които са. Някакви впечатления от тях, по-конкретно ме интересува зеления?

# 62
  • Бургас
МАС Soft Ochre понеже е добре за моя тен, обаче не бих казала че увеличава трайността на сенките ми . Никс е добра база , само имам малко забележки относно гънките на клепача че се набира преди да изсъхне( и да , слагам малко) . Обаче след това нямат мърдане сенките .
Четох интересно и добро ревю на новия фдт на ИСЛ
http://www.bloglovin.com/frame?post=3296762603&group=0&f … lick=0&user=0

# 63
Някой ползвал ли е фон дьо тен на Pupa или Colistar? Под нас има магазин Блик и се познавам с  продавачките, които сипят суперлативи за тях.Няколко пъти бях на косъм да си купя, но по-ниската цена ме кара да съм скептична към качеството. ..

# 64
Някой ползвал ли е това: Lancome Oscillation Powder Foundation Micro Vibrating Mineral MakeUp SPF 21? Любопитно ми е дава ли брашнян ефект, покривна ли е? Има ли я в БГ?

# 65
Тази пудра много често я пускат в Ягодката на промоция. Излиза доста изгодно  Peace

# 66
Здравейте, момичета! Нова съм тук, затова се извинявам, ако преди са питали за това.
Издирвам добра база за разширени пори, която да ги намали, да ги направи по-невидими и да заглади кожата. Засега от по-специалните за целта съм пробвала на Makeup forever - All Matt, но явно не е точно за тази задача. След известна селекция и обяснения се стигна до тези четири продукта, затова ако някои има опит с тях, ще се радвам на мнение. Не че не съм се ровила за всеки от тях Wink...

Shu Uemura - POREraser UV Under Base Mousse - сравнително нов продукт с две разцветки - розова и бежова, която придава съвсем лек нюанс на лицето. Предимно азиатките го ползват и затова няма много мнения, на които да разчитам.
Benefit Porefessional PRO Balm Prime - доста отзиви, относително добри, макар че някои споделят, че не издържал цял ден.
NARS Pore Refining Primer - този сякаш е най-харесван, няма отрицателни мнения.
Khiel's - Micro-blur skin perfector - този продукт също е сравнително нов, отново има много доволни.

Ако вие ползвате някакъв друг продукт за пори, който е ефективен, информирайте ме, моля ви! Simple Smile

# 67
И аз се записвам да споделя Simple Smile
най-любими ФДТ са  на  Lancome Teint Idole Ultra 24 h цвят 010,  Lancome Teint Miracal 010, също друг любим на Chanel Mat Lumier 020 Simple Smile
От базите за лице вече трети флакон на GOSH Simple Smileза мен е незаменима на този етап,  изравнява и изглажда лицето  като минимизира порите Simple Smile

# 68
goddess, звънни на един-два магазина, предлагащи Ланком, и питай дали я имат. Wink Иначе за другото не мога да помогна, не съм я пробвала.

afflatus, като цяло нито един от подобен род продукти, не правят чудеса и магически да скрият тотално всякакви пори и линийки. От изброетие от теб продукти съм ползвала само Porefessional, но не останах доволна.
Иначе аз ползвам но НАРС  Pore & Line Perfector и Dior Pore Minimizer. Ето едно сравнение между двете, което съм писала март месец тази година:

Цитат
- носих го (Nars pore&line perfector) с крема на Filorga Time Filler - Mat, Pore Refiner на Bioderma и без нищо отдолу. Резултат: най-добре се представя като е с крема на Биодерма, почти на същото, когато е самостоятелно и не особено добре, когато е с крема на Филорга.
- като се нанесе има съвсем минимален видим ефект. Магията се случва след като се сложи ББ-крем или ФДТ.
- доста помага за комтролиране на омазняването
- намалява и фините линии
- много е малко количеството и не съм сигурна колко е икономичен. За десетина използвания май един, един и половина милиметра са си заминали.

Днес специално проведох сравнителен тест на Нарс-а и Pore Minimizer-а на Диор.
- за основа нанесох Pore Refiner на Биодерма, под очите горепоказания крем на la Prairie.
- на порите от едната страна на носа, на едната половина на самия нос, на едната половина на челото в зоната над носа и веждите, както и на фините линии под очите и по средата на челото нанесох от Pore&Line Perfector-a, a от другата страна от Pore Minimizer-a.
- сложих Revlon Photoready ФДТ
- завърших с Light Reflecting Setting Powder на Nars.

Резултати:
- след нанасяне само на "минимайзърите", се видя съществена разлика при порите. Диор-ът ги блърна доста, а Нарс-ът почти не си личеше. При фините линии нямаше разлика: и двата не си личаха.
- след нанасяне на ФДТ-а, нямаше никаква разлика при порите между двата, но Нарс-ът беше заличил сравнително успешно фините линии.
- след нанасяне на пудрата имаше цялостно подобрение на лицето, без разлика в двете половини.

- ОСЕМ ЧАСА по-късно:
- омазняване няма и в двете половини (а без нищо бих лъснала)
- порите отстрани на носа са леко по-забележими и в двете половини, при другите няма разлика
- фдт-ът леко се е събрал във фините лини, където съм сложила от Диора, при Нарс-а няма и следа от тях по челото, а тези под окото са по-леки, отколкото под другото.

Като цяло съм доволна. Не е магическата пръчица, която очаквах, но се справя доста добре. За колко време ще ми стигне и дали цената ще е оправдната, времето ще покаже.

Сега след време ползване, впечатленията ми са същите. Само дето прэчицата на Нарс свършва по-бързо, отколкото ми се иска.

Най-добре ако имаш възможност да си вземеш пробички и да тестваш различните продукти, за да видиш всеки как ще се държи на твоята кожа.

А сега се сетих, че май наскоро някоъ беше хвалил този на Шисейдо...

# 69
Епона, много благодаря за насоката. Ще попитам за този на Диор със сигурност!

Междувременно попаднах на Paula's Choice- Skin Balancing Super Antioxidant Serum, който мисля да изпробвам, тъй като го препоръчват за моя проблем и въпреки че е серум, може да мине и за праймър.

# 70
  • SF
Всеки ден използвам ФДТ (с малки изключения). За плаж съм с оцветен 50+. През деня в града под ФДТ съм също с 50+ фактор.
Ползвам Clarins, но това лято изпробвах някои от тези на Vichi и съм много приятно изненадана. Днес бях с тестер на Нормадерм, именно с цел тестване и съм много доволна. Имам за още 1-2 нанасяния от тестерчето и ще видя дали ще си запази първоначалното впечатление, което остави у мен. Laughing
Какво е вашето мнение за Vichi? Имам тестери и на други продукти от ФДТ на тази марка - ще ги опитам и тях, но вече от един останах доволна. Ползвах го по време на ваканцията си.
Иначе съм приготвила и един чисто нов неразпечатан на Сефора, но не искам да го отварям, преди да съм свършила Clarins-а, защото ще започне да старее. А не искам да трупам, нито да изхвърлям скъпи продукти.

# 71
Някой ползвал ли е това: Lancome Oscillation Powder Foundation Micro Vibrating Mineral MakeUp SPF 21? Любопитно ми е дава ли брашнян ефект, покривна ли е? Има ли я в БГ?

Прилича ми на пудрата/фдт на Арт Деко. Simple Smile Ако го има в Бг бих го пробвала..

# 72
  • София
В жегите ползвам този фдт http://bg.strawberrynet.com/makeup/chanel/vitalumiere-fluide-mak … 20/171676/#DETAIL или това -http://bg.strawberrynet.com/makeup/chanel/vitalumiere-compact-do … ht/164531/#DETAIL  а от няколко дни новият минерален фдт-пудра на Шанел Heart Eyes

# 73
  • Бургас/Пз
Някой има ли мнение за това ББ ??

# 74
Имам някакъв спомен, че се появи Калърстей с помпа. Да го търся ли, или съм сънувала? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт