Пелени и гащички за многократна употреба - 15

• 29 182
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Моите джобчета  ИЗИбейби,  откакто  бебата направи кълчици, на   втория ред цъквам копченцата с едно встрани. Като има повече  подложка, не протича, но то  не   е  и  много хлабаво

За неприятната миризма се сетих, че я имаше СЛЕД пране, докато не се усетих, че много претъпквам пералнята  и тя пере почти  на сухо.

Днес прочетох в сайта на  Тотсботс, че  СТРИПВАНЕ се налага повече при изкуствените  материи. Явно затова не ми се  е налагало.

# 31
  • София
Пера всеки ден, къде с яйце...

Предполагам визираш тези яйца за пране, нали? Би ли споделила повече за тях, обмислям от известно време, а не мога да преценя дали е вариант за у дома  Rolling Eyes

# 32
По въпроса за т.нар. wetbags- и аз намирам за излишно да са някакви скъпи и маркови, моите са на Алва, двата чувала от PUL, които слагам в кофата са също Алва. Поръчах си ги от Ибей.
Ето линкове за тези от вас, които мислят да си поръчват:
Чувал
Торба

Нощем ползвам само Tots Bots easyfit. Най им имам вяра. Ляга в 21ч, сутрин в 5 се буди и рядко има авария ...

Моето бебе е на същия принцип и аз му слагах TotsBots easyfit V4 през нощта и не е имало пропуски. Напоследък обаче му слагам Pop- in, защото те са му по- обемни и не ми се ще да ги ползвам през деня, а имам 5 бройки и искам да ги ползвам  Laughing Освен това съм доста доволна и от тях, за бамбуковите говоря.
Обаче TotsBots easyfit са ми най- любимите All in one  Heart Eyes

# 33
  • Pb
Ber, благодаря за темата!   bouquet

Линковете за стрийпването от предишната тема мисля ще е полезно да се сложат на първа страница.

Моят опит с пелените е все още доста постен, тъй като имам само алви, но за сметка на това свекървата вече им е фен Grinning Вчера се изказа много ласкаво по техен адрес и колко лесно било (цяло лято сме при тях и е пряк наблюдател). Дори комшийското бабе пита какво слагаме на простора и съм сигурна, че вече половината градче знае, че на Х снахата ползва памперси, които се перат.

Верояно ще взема и някакви други за през ноща - колебая се м/у Pop in и TotsBots. И в тази връзка да питам най-новият вариант на поп ин сполучливли е?

Взе още не съм ходила по целодневни разходки и ми се е налагало да съхранявам само по 1 използване пелена, която слагам в торбичка.

# 34
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Wetbag-а за мен е много полезна вещ, особено когато си навън с две деца. Прибирам вътре всичко мокро и изцапано (на морето прибирах мокрите бански вътре).  Grinning
Аз имах късмет - в Ebay спечелих комплекта на Pop-in , нов, почти без пари.  Sunglasses

# 35
Wetbag-а за мен е много полезна вещ, особено когато си навън с две деца. Прибирам вътре всичко мокро и изцапано (на морето прибирах мокрите бански вътре).  Grinning
Аз имах късмет - в Ebay спечелих комплекта на Pop-in , нов, почти без пари.  Sunglasses

Еее супер! В ибей понякога има мнооого добри находки и си е наистина късмет като попаднеш навреме на тях.
Ти явно си голям фен на Pop- in  Party

Скрит текст:
Видях снимка на две момиченца във фейсбук страницата на Pop- in преди известно време. Досетих се чии са по имената от лентичките ти Sunglasses

# 36
зелено човече, яйце за пране, да  Laughing Моето е ecoegg, oтносително доволна съм, пера с него и наши си дрехи, но не прави чудеса Simple Smile Моите дрехи и тези на малчо ги изпира, повръщано - също, но тениските от тренировките на мъжа ми - в никой случай, в тоя ред на мисли - дънки и чорапи също не пере Grinning кръв и трева също. Но за пелените ми върши работа, а и както казах, аз преди това препирам. Миризма след вадене от пералнята дрехите нямат, на нищо не миришат, а за мен това беше критерий за изпрано пране, в началото докато свикна с мириса просто на мокро пране ми отне време, но като изсъхнат миришат на чисто, което е по-важното. Моето е за 210 пранета, пускам всеки ден от юни насам, още има от него Simple Smile

А относно тотс ботс - мисля, че това са най-смислено похарчените ми пари за пелени  Party

# 37
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Pop-in наистина са първата ми любов  Heart Eyes

Beruška
Скрит текст:
Мда, моите са  Mr. Green

# 38
Beruška, благодаря за темата!

Любимите гащи и комбинации при нас се менят през два месеца  Mr. Green но в момента най-често ползвам джобовете, натъпкани с префолд + микрофибърна подложка.

Всъщност исках да ви се похваля  Laughing днес беше първи ден на Дарето на ясла - заведох я с многократна пелена, като за смяна носех и многократни и памперси. Като си я взимах беше преобута с многократна отново, памперсите не са ги пипали  Crazy Много съм доволна Mr. Green дано и занапред продължаваме така.

# 39
  • Уистерия Лейн
Интересно ми е феновете на многократните пелени , дали използвате многократни дамски превръзки?

# 40
 Има отделна тема за многократните превръзки, нека не разводняваме тази.

# 41
  • Уистерия Лейн
Интересно ми е колко от феновете на многокрятните пелени ползват многократни превръзки по същите съображения. Както казах...
Иначе не ми е интересна темата към която ме препращате.

# 42
Това някакъв опит за заяждане ли е?  Thinking

# 43
  • Уистерия Лейн
Гузен негонен бяга. Както и да е ,загубих интерес.

# 44
Не ползваш многократни пелени, не те интересуват многократни превръзки, но влизаш тук да ни изпитваш, или какво?

Общи условия

Активация на акаунт