Лидл ::48::

• 84 360
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
И аз имам едно от днес. Ама те много малки  Laughing

# 106
аз взех 6 стикита и сега се чудя какво да ги правя Laughing Laughing

да ви питам за синьото сирене /горгонзола/ - видях, че има два вида, на едната опаковка пише мисля класик, с картинка на препечена филия, а на другата пише пикант, пък на картинката има нар??? сега не разбрах налютява ли, или какво newsm78

Първото - класик или долче е с по-малко плесен. На мен пиканте (не е люто) ми харесва повече. Peace

# 107
Имате късмет, че не сте в Бургас. box

Ако закъсате за наличности, ви каня във филиала в Меден Рудник. Вчера са пристигнали въпросните хлебопекарни-цял палет са при нас доставени. Надявам се, да има достатъчно и по другите филиали.

# 108
anbibian музикалните глобуси/Коледни/ бяха по 16  или 18 лв.Помня,защото купихме подобен от Джъмбо на двойно по-ниска цена.
  bouquet
Задължително ще проверя в Джъмбо, като му дойде времето. Миналата година не ходех там много често, но тази година всеки месец поне по 1 път го посещавам. Много искам да взема голям снежен глобус с мелодия за малката  Party

# 109
Ако закъсате за наличности, ви каня във филиала в Меден Рудник. Вчера са пристигнали въпросните хлебопекарни-цял палет са при нас доставени. Надявам се, да има достатъчно и по другите филиали.
Дано наистина заредят повече този път. Явно е търсен продукт.

# 110
  • София

Аз имам две. Ако някой иска ...  Simple Smile

Аз, аз искам Simple Smile

# 111
Да похваля френската горчица, за първи път купувам и ми хареса Peace
Не знам дали сте коментирали сапуните Finale, но от няколко месеца само такива купувам, вкъщи много ги харесахме  Heart Eyes

# 112

да ви питам за синьото сирене /горгонзола/ - видях, че има два вида, на едната опаковка пише мисля класик, с картинка на препечена филия, а на другата пише пикант, пък на картинката има нар??? сега не разбрах налютява ли, или какво newsm78

Пикант е по-вкусното. Не люти. Има по-силна чорапена миризма. Mr. Green Страхотно е на пица.

# 113
  • София
Днес си взех сините балеринки - харесаха ми. Исках и черни, но беше останал само един чифт и то 40 номер. Шлифери имаше много, но от тъмно сините, а аз искам светъл. Не ме огря.

Някой знае ли кога откриват Лидъл-а в студентски град?

# 114
Някой има ли спомен дали са пускали безшевни бюстиета в Лидъл?

# 115
  • София
Днес си взех сините балеринки - харесаха ми. Исках и черни, но беше останал само един чифт и то 40 номер. Шлифери имаше много, но от тъмно сините, а аз искам светъл. Не ме огря.

Някой знае ли кога откриват Лидъл-а в студентски град?

Ще връщам един светъл 38 номер. Голям е на дъщеря ми. Ако ти върши работа, ще го задържа.
Скрит текст:

Обаче имай предвид, че наистина много се мачка.

# 116
  • София
Момичета, днес взех три стикита от Лидл, но не взех самата игра. Някой вземал ли е на децата? Харесва ли им?
Аз съм чела само хубави неща за хлебопекарната. Отдавна я чакам, но няма да мога да я взема сега, а сигурно догодина чак ще я пуснат отново...

# 117
  • София
И аз ще участвам в боя за хлебопекарните.  Mr. Green

# 118
  • софия
Защо, за Бога, трябва да се слагат допълнителни подплънки на голяма чашка? Вчера ходих да видя сутиените - е то чашката е яко подпълнена и съотв. става по-малка. Пак няма сутиен за мен там Crossing Arms

Какво беше с изварата? Помня нещо писахте. Купих от 1%.

# 119
  • Пловдив
И аз се чудих да сутиените-Няма място за мен вътре-то само подплънка Joy.
Аз купих играта-едно картонче е само ,без зарче е вътре.Нищо особено не е но малката си я харесва.А и на самата кутия като я отвориш има някакви дупчици да си редят стикитата.

Общи условия

Активация на акаунт