Лидл ::48::

• 84 352
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
аз взех 6 стикита и сега се чудя какво да ги правя Laughing Laughing

Аз имам две. Ако някой иска ...  Simple Smile

Аз, аз искам Simple Smile

Май трябва да се направи отделна тема за размяна и подаряване на стикита  Mr. Green

# 121
  • Варна
Някой с впечатления от мъжките дънки? Предполагам, че са пускани и преди...
И ще помоля, ако можете да ме ориентирате и в номерацията им - в брошурата пише, че са размери 48-56 - това на каква "нормална" номерация отговаря? Гледах на ММ едни дънки номер 36, един панталон номер 46 и съвсем се обърках  newsm78

Аз да си побутна малко въпроса  Crazy

# 122
  • гр. София
Здравейте!
Някой виждал ли е тези чанти как изглеждат?

http://broshura.bg/lidl/view/lidl-Брошура-до-30-09

# 123
Днес си взех сините балеринки - харесаха ми. Исках и черни, но беше останал само един чифт и то 40 номер. Шлифери имаше много, но от тъмно сините, а аз искам светъл. Не ме огря.

Някой знае ли кога откриват Лидъл-а в студентски град?

Доколкото видях на една рекламна табела на Симеоновско, откриването е на 22-ри. Поне така пишеше. И аз нямам търпение да се открие, стига сме ходили до Младост  Grinning .

# 124
Някой с впечатления от мъжките дънки? Предполагам, че са пускани и преди...
И ще помоля, ако можете да ме ориентирате и в номерацията им - в брошурата пише, че са размери 48-56 - това на каква "нормална" номерация отговаря? Гледах на ММ едни дънки номер 36, един панталон номер 46 и съвсем се обърках  newsm78

Аз да си побутна малко въпроса  Crazy
Аз от години купувам дънки и др. панталони на ММ. Посмъртно не мога да го накарам да мери.
Затова съм измерила талията  му  - при закопчан панталон мушвам ръката си от лакътя до дланта. Трябва да седи малко свободно - така купувам. До сега не съм имала неуспешна покупка.
За всеки случай пази касовата бележка за смяна или връщане на парите.
Миналата есен имаше мъжки дънки, ММ не ги одобри - плата му бил много твърд. Какви ще са сегашните - не знам.

# 125
  • София
Моят не ги харесва техните дънки и панталони, все нещо кройката не му застава както трябва и му е неудобно...
за номерацията нямам идея.

# 126
  • варна
кога би трябвало да излезе новата брошура>?

# 127
  • София
утре.

# 128
Някой дали има от дънките/от плат, като панталон/ тъмно сини са? Дали пускат при пране? Много им се чудя.

# 129
Здравейте! И аз вчера взех 2 стикита и играта на моето дете. На него много му харесаха и иска да ги събира всичките. Аз не виждам как ще стане, не пазаруваме толкова често от лидъл и за големи суми. Та ако на някоя от вас не й трябват стикитата, моля, пишете ми, може да се договорим и за цена. Приятен ден:-)

# 130
  • Русе
Тези стикита не могат ли да се купят свободно без да си обвързан с покупка? Както в Била стикерите се продаваха по левче?

# 131
  • София
А те тези стикита до кога ще са?

# 132
  • Пловдив
Утре смятам да ида и да огледам хлебопекарната. Дано до вечерта има останали.   Simple Smile

# 133
  • София
Ейнджъл, до 12.10 или до изчерпване

# 134
  • Бургас
Стикитата се продават и отделно-1,99 лв.

Общи условия

Активация на акаунт