Лидл ::48::

• 84 336
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Някой има ли впечатление от смесителя с подвижния душ?

# 136
  • София
И аз съм от тези, дето издирват стикита, ако пазарувате, пък няма на кого да ги дадете. Hug Вчера бяхме, запалиха се децата, имаме едничко, пак ще минем, ама с този кратък срок на промоцията...

# 137
Аз не видях да се продават отделно стикита, има само някаква торбичка за тях за 1.99, но пише- не съдържа стикита.

# 138
  • София
Да, и аз четох, че самостоятелно не се продават. Само торбичка и кутийка може да се купи за тях.

# 139
  • Бургас
Значи съм ви подвела тогава.Аз не съм гледала брошурата,но дъщеря ми каза че ги продавали и отделно за 1,99.Явно е гледала въпросната торбичка.

# 140
  • София
В брошурата си пише, че са по 1,99лв стикитата. Продават се отделно. На твърде висока цена според мен.

# 141
  • софия
В брошурата си пише, че са по 1,99лв стикитата. Продават се отделно. На твърде висока цена според мен.
1.99 e торбичката.

# 142
  • София
Хм, вероятно съм се заблудила. Ще питам ако стигна до Лидл днес. Или някой е попитал?

# 143
  • София
Днес си взех сините балеринки - харесаха ми. Исках и черни, но беше останал само един чифт и то 40 номер. Шлифери имаше много, но от тъмно сините, а аз искам светъл. Не ме огря.

Някой знае ли кога откриват Лидъл-а в студентски град?

Ще връщам един светъл 38 номер. Голям е на дъщеря ми. Ако ти върши работа, ще го задържа.
Скрит текст:

Обаче имай предвид, че наистина много се мачка.

Много мило, но шлифер ми трябва 44 размер.

# 144
И как ви изтървах?! newsm78

# 145
Аз съм си заплюла хлебопекарната и сутринта мисля да отида.

Харесаха ми и анцузите,ще ги видя и на място.

За стикитита казвате,че са малки и не знам какво ще ги правя.Детето е малко да си играе с тях,по всяка вероятност ще ги подаря на някой. Simple Smile

# 146
Върнах се в старата тема да чета за хлебопекарната....та мернах питане на Klarheit-аз връщах машинка за чистене на стъкла, точно със същия проблем-пусковия бутон запецна Laughing
Върнах я в магазин в Бургас (щото ми беше най-близо, но с кас. бон), и исках да ми я доставят след ремонт в Ст.Загора, пак в техен магазин-всичко е точно (уреда ми е подменен с нов) Peace

# 147
В Търново ще е на 19.09 - на стария Лидъл, който е в страни от Практикер.

Какво пускат на тези разпродажби - хранителни или нехранителни стоки предимно? Голямо ли е намалението им?

# 148
В Търново ще е на 19.09 - на стария Лидъл, който е в страни от Практикер.

Какво пускат на тези разпродажби - хранителни или нехранителни стоки предимно? Голямо ли е намалението им?

От това, което четох за разпродажбата в Добрич (мисля че беше) останах с впечатлението, че пускат много неща (нехранителни) на страшно ниски цени. Прегледай предишната тема, там имаше писано по въпроса.

# 149
  • София
Ние имаме 3 стикита. Малките се заиграват с тях, даже малкия повече от кака му. Обаче и двамата ги лапат и ги дъвчат като дъвки.  ooooh! А каката вече ме праща да купувам още. Тя ги кръсти хепи бърдс, братовчед и е запален по енгри бърдс и явно от него чула-недочула.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт