Лидл ::48::

• 84 349
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Предполагам знаете, като искате да купите нещо, което е изчерпано, викате управителя, той се обажда на съседния магазин и ако там го има ви го запазват. Така си купих преди време ел.метла, управителят беше там и сам ми предложи.
Благодаря за идеята, но в нашия град има само един магазин на Лидл.
Имам спомен за опция доставка от друг магазин (от друг град)...

# 166
  • Пловдив
Благодаря за идеята, но в нашия град има само един магазин на Лидл.
Имам спомен за опция доставка от друг магазин (от друг град)...
[/quote]

Peace

# 167
  • ВАРНА
  Mr. Green Урааа,има си хлебопекарна  newsm44 7,05 бях в магазина,имаше поне 10бр,успех на всички  Peace

# 168
  Mr. Green Урааа,има си хлебопекарна  newsm44 7,05 бях в магазина,имаше поне 10бр,успех на всички  Peace

Сега да се похвалиш и с хубав хляб.

Вчера милото ме подсети ,че не съм пекла скоро хляб.

# 169
  • Под Слънцето
Айде, и аз се вредих.  newsm44   Бяха останали 12 броя преди малко.

Влагоуловителни кристали няма.

Заменям прасе   и слон за жирафче. Инак 3тото беше Игор -точно него исках .

# 170
  • Варна - Черна гора
И аз, и аз   newsm68 Сутринта бях първа пред магазина. На палето имаше 25 бр. Почти веднага 6 хлебопекарни липсваха от купчинката. (Дежурния управител задига една).
Довечера ще я сефтосам , нищо че е подарък за мама.
(магазина е Варна, до зеленчуковата борса)

# 171
  • Под Слънцето
Първи шок-  имате ли гаранционна карта вътре .. или ?  newsm78

# 172
Ха честито за новите придобивки  Simple Smile ,да си ги позлвате със здраве! Аз искам да питам някой пробвал ли е този прах Деро на капсули,който сега е намален и дали са добри?
От 22.09 пак ще има детски дрешки за дечица   от размери 86-92 бельо, клинчета, обувчици, по-дебелички суитчери, гумени ботушки със подплата!

# 173
  • Варна - Черна гора
Първи шок-  имате ли гаранционна карта вътре .. или ?  newsm78
Касовия бон играе ролята на гаранционна карта. Направи си ксерокопие, оригиналния може да избледнее. Ако не си  запазила касовия бон, помоли за ти издадат копие.

# 174
  • Под Слънцето
Илка,  10х   Hug Но въпреки всичко, всяка една стока  е нормално да се придружава от гаранционна карта. На пасатора има, на сауната също. Въпреки че пасатора отказаха да го ремонтират за счупена пластмаса от 1 см и директно ми дойде по DHL нов от завода.

# 175
  • Варна - Черна гора
Илка,  10х   Hug Но въпреки всичко, всяка една стока  е нормално да се придружава от гаранционна карта. На пасатора има, на сауната също. Въпреки че пасатора отказаха да го ремонтират за счупена пластмаса от 1 см и директно ми дойде по DHL нов от завода.
За картата си изключително права. Аз попитах на касата и така ми отговориха: гаранцията важи с касовия бон.

# 176
  • Под Слънцето
Ох, гложди ме отвътре.. Връщам се  да питам. Не мога изтрая утре за лазанята.

# 177
  • София
Да вметнакато сте се заговорили за гаранции, че в сервиза ми искаха оригиналната касова бележка, а не копирана. Днес ще го коментирам в магазина, а може и на мейла да им пиша.

# 178
  • Варна - Черна гора
Да вметна като сте се заговорили за гаранции, че в сервиза ми искаха оригиналната касова бележка, а не копирана. Днес ще го коментирам в магазина, а може и на мейла да им пиша.
Мен в магазина ме посъветваха да копирам касовия бон. Дано не се стига до сервиз.
А и тези от сервиза, защо се правят на луди? Винаги може да се провери, в счетоводната система на Лидл, дали на дата - Х е издаден касов бон - У и да се провери съдържанието му! Аман от бюрокрация. Що не вземат да печатат касовите бонове на матрични принтери, та да не избеляват.

Нека не дърпаме дявола за опашката Peace. Желая безпроблемна работа на всички хлебопекарни  Hug

# 179
Как да не се похваля, че и аз имам хлебопекарна. Имаше много бройки, а хората се интересуваха повече от някакви обувки. Започвам да я пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт