Лидл ::48::

• 84 352
  • 749
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте мами, извинявам се че прекъсвам разговора ви за хлебопекарните   bouquet от днес пускат спортен панталон и суитшърт в магазините, някой да има отзиви за тях? В брошурите цветовете много ме привличат  Hug
Преди малко ги гледах: сториха ми се много големи, дори S беше нещо като M/L, зависи какъв номер ти трябва де. Всички малки номера бяха разграбени, цветовете наистина са свежи, но ми се струва, че памукът е много (около 96%, мисля) и ще се отпуснат доста, не са ватирани, защото някой беше питал.

# 241
  • Варна
А как "теглите" брашното? (за тези без везна като мен) Следващият път и такова чудо ще си взема.
На мен анцузите и суитчърите не ми харесаха, материята не ми допадна.

# 242
Здравейте мами, извинявам се че прекъсвам разговора ви за хлебопекарните   bouquet от днес пускат спортен панталон и суитшърт в магазините, някой да има отзиви за тях? В брошурите цветовете много ме привличат  Hug
Аз си ги бях харесала от брошурата,но в магазина като ги видях изобщо не ми допаднаха.

# 243
  • София
А как "теглите" брашното? (за тези без везна като мен) Следващият път и такова чудо ще си взема.
На мен анцузите и суитчърите не ми харесаха, материята не ми допадна.
не се сещам друг вариант... няма какво да ги чакаш лидл да пуснат, везнички на прилични цени(че и по-ниски от лидл) има.
Другото е на око... ама трябва да си много печен според мен, за да усещяш тестото на око.

# 244
  • sofia
В мерителна кана, има такива с разграфявания на грамаж за брашно и захар. То е по-скоро ориентировъчно. След няколко хляба ще си уцелиш пропорцията на продуктите.

# 245
  • Русе
Айде и аз в отбора на тз хлебопекарните. Сега ще трябва да чета за сполучливи рецепти. Дано сме доволни и често а мирише на хляб у нас.
Не знам за пръв път ли ще ползваш такава машина, но не се отказвай след първата несполука. Гаранция, че първия път хлябът няма да е перфектен, но ще свикнеш и с машинката, и какво точно трябва да е тестото. Просто не се отказвай.

Това ми е пределно ясно, не мисля да се отказвам.  Simple Smile

Като за начало мисля малки хлябове да правя. Но искам да попитам понеже винаги имам суха мая, не може ли тя да се ползва, че прясна не винаги мога да имам. Купувам си суха (знам, че е по-хубава другата) и слагам на 500 гр 1 пакетче.

# 246
  • оттам, откъдето започва България
Привет и честито ви хлебопекарни (веднага ми замириса на прясно изпечен хляб  Flutter )

Имам въпрос към бургазлийките - из някой Лидл да сте виждали този пилинг? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11887
Аз ходя на Лидл до автогара "Запад", но последните 2-3 пъти като ходих имаше само гел, а на мен той не ми харесва, предпочитам пилинга. Моля ако някой е виждал да драсне 1 ред  Praynig
Точно този гел и пилинг за измиване на лице ги има в новата брошура за другата седмица на цена 2,59 лв. на бр.

# 247
здравейте,и аз си взех хлебопекарна и смес да видим довечера какво ще излезе:)))чудя се дали със смес или с брашно и мая да пробвам newsm78

# 248
  • София
Честито на придобилите хлебопекарна! Препоръчвам да я пробвате още днес, че нашата първа не работеше. Смениха я без проблем разбира се.
За другата седмица ми трябват около 200лв за Лидл.

# 249
Но искам да попитам понеже винаги имам суха мая, не може ли тя да се ползва, че прясна не винаги мога да имам. Купувам си суха (знам, че е по-хубава другата) и слагам на 500 гр 1 пакетче.
Можеш да ползваш, разбира се. Даже рецептите в книжката са винаги със суха мая.

# 250
Честито на придобилите хлебопекарна! Препоръчвам да я пробвате още днес, че нашата първа не работеше. Смениха я без проблем разбира се.

Ау, карък си като мен, и моята така беше първата.
Дано няма гафове, че доста хора си купиха покрай мен, да не ме набият  Confused

# 251
pitinko68  Hug

И понеже на последните страници някой пита - аз съм много доволна, но от ексфолианта, не от гела за измиване. Ползвам го всяка вечер вече от повече от година и не ми изсушава лицето, супер е. Пък и цената му е бомба  Laughing

# 252
  • София
Айде и аз в отбора на тз хлебопекарните. Сега ще трябва да чета за сполучливи рецепти. Дано сме доволни и често а мирише на хляб у нас.
Не знам за пръв път ли ще ползваш такава машина, но не се отказвай след първата несполука. Гаранция, че първия път хлябът няма да е перфектен, но ще свикнеш и с машинката, и какво точно трябва да е тестото. Просто не се отказвай.

Това ми е пределно ясно, не мисля да се отказвам.  Simple Smile

Като за начало мисля малки хлябове да правя. Но искам да попитам понеже винаги имам суха мая, не може ли тя да се ползва, че прясна не винаги мога да имам. Купувам си суха (знам, че е по-хубава другата) и слагам на 500 гр 1 пакетче.
Можеш, аз само със суха правя, 1 пакетче е ужасно много. За 500 гр брашно по моята книжка е 1 малка мерителна лъжичка(да кажем е чаена лъжичка това). По повечето други рецепти също.

# 253
  • София

Ау, карък си като мен, и моята така беше първата.
Дано няма гафове, че доста хора си купиха покрай мен, да не ме набият  Confused
При мен е постоянно състояние такъв късмет, чак ако ми провърви изпадам в шок  Mr. Green

# 254
  • Русе
Но искам да попитам понеже винаги имам суха мая, не може ли тя да се ползва, че прясна не винаги мога да имам. Купувам си суха (знам, че е по-хубава другата) и слагам на 500 гр 1 пакетче.
Можеш да ползваш, разбира се. Даже рецептите в книжката са винаги със суха мая.

Мерси, още не съм ги прочела.
Дайте някоя лесна рецепта като за първо ползване.
И на коя програма я правите? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт