Лидл ::48::

  • 84 324
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • sofia
  • Мнения: 9 257
 nad_tab, машините правят много меко тесто. Не залепва, защото казанчето е тефлон.
Винаги, когато съм пуснала само на тесто и после домесвам на ръка, добавям брашно, за да не лепи.

# 271
  • Мнения: 1 325
Относно тези стикита, ти ли трябва да си поискаш на касата или дават на всеки? Днес нарочно напазарувах за повече пари, за да взема и не ми дадоха....досрамя ме пред всички на касата да си прося за стики. Кажете при вас как стоят нещата.
Взех си бюстието, изглежда ми много тънко, не очаквах да е такова (даже се надявах на подплънки, но все пак е бюстие, не сутиен), още не съм го пробвала, но ще видя дали ще го задържа... newsm78

# 272
  • Мнения: 284
Да попитам доволни ли сте от гела за измиване на лице на Сиен.Досега използвах синия Оптималс на Орифлейм,но не ми се дават толкова пари в момента за такъв.Видях,че е точно за такъв тип кожа като моята,но на тази марка съм купувала само интимния гел и душ геловете им.
Аз имам този за смесена кожа, доволна съм ,измива лицето,не изсушава много кожата , абе за цената си е супер  Peace

# 273
  • Мнения: 8 857
На коя страница на темата е новата брошура? newsm78 Разгледах доста, но нещо ми убягва.

# 274
  • Мнения: 2 453
Относно тези стикита, ти ли трябва да си поискаш на касата или дават на всеки? Днес нарочно напазарувах за повече пари, за да взема и не ми дадоха....досрамя ме пред всички на касата да си прося за стики. Кажете при вас как стоят нещата.


Дават ги без да си ги искаш.

# 275
  • Пловдив
  • Мнения: 1 354
Дават ги веднага на касата, в едно чувалче до тях имаше.

# 276
  • София
  • Мнения: 47 089
biskit  - в сайта на лидл.

# 277
# 278
  • София
  • Мнения: 313
Оня ден взех от прясното мляко в кофичка за проба. Ей, ужасно мирише това мляко..... Моята партида ли не е била наред или всичкото е така. Имайте предвид, че често купувам и домашно мляко и имам понятие колко мирише.

# 279
  • Мнения: 5 253
Направо съм бясна... #Cussing out Току-що си разпечатах хлебопекарната - бъркалките липсват  #Cussing out
Моите бяха залепени на стиропорените уплътнения в едни малки торбички с балончета, а не в казанчето. И твоите трябва да са там.

# 280
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 723
Оня ден взех от прясното мляко в кофичка за проба. Ей, ужасно мирише това мляко..... Моята партида ли не е била наред или всичкото е така. Имайте предвид, че често купувам и домашно мляко и имам понятие колко мирише.

Редовно купувам от това мляко, откакто са го пуснали. Мирише ми значително по- малко от това в плика. Харесваме го.

# 281
  • Мнения: 1 244
Направо съм бясна... #Cussing out Току-що си разпечатах хлебопекарната - бъркалките липсват  #Cussing out
Моите бяха залепени на стиропорените уплътнения в едни малки торбички с балончета, а не в казанчето. И твоите трябва да са там.

На стиропорните уплътнения има единствено кука за махане на бъркалките, бъркалки няма нито по уплътненията, нито из кашона, нито в казанчето...в казанчето беше мерителната чашка с лъжичката. Всяко ъгълче прерових на кутията да не би да не съм ги видяла...няма и няма  Cry
Може някой някога да я е сменял, знам ли...то и тиксото по кашона не беше залепено като хората, ама мъжа ми хич и не гледал...грабнал първата му попаднала и тръгнал..

Сега след работа да ходи той да се оправя, да я връща или каквото там ще прави, щото на мен ми идва да го убия, дето така и  не се научи да гледа какво взима

# 282
  • Русе
  • Мнения: 3 710
Офф, много неприятно така.
Ако можеш, отивай в Лидл, най-вероятно ще ти я сменят на място, ако имат.
И моите бяха отгоре до куката в едни малки торбички.

# 283
  • София
  • Мнения: 47 089
Ами сменете я просто. Вярно ще си е разкарване едно, но...

Иначе - случва се... може и някой да я е отварял и гледал в магазина и да са изпаднали някъде...

# 284
  • София
  • Мнения: 11 089
nad_tab, машините правят много меко тесто. Не залепва, защото казанчето е тефлон.
Винаги, когато съм пуснала само на тесто и после домесвам на ръка, добавям брашно, за да не лепи.

Имам машина от 4г. ако се направи толкова меко тесто, ще маже  newsm78

Всичко е до брашно... с всяко трябва да се експериментира, докато се налучка, точната комбинация. Но стандартната комбинация си остава брашно, вода, мая с добавки сол, захар, олио/зехтин/масло.
От толкова години правя хляб, не мога да го направя без кантарче, до такава степен съм свикнала да сложа казанчето на кантара и за минута да метна всичко вътре.

Един съвет, водата я слагайте топла, около 50С. Баршното намалява температурата и маята не се прецаква.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 15:50 от nad_tab

Общи условия

Активация на акаунт