Лидл ::48::

• 84 374
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
За градината дали стават?Май няма да са много удобни  newsm78

# 76
  • Бургас
anbibian музикалните глобуси/Коледни/ бяха по 16  или 18 лв.Помня,защото купихме подобен от Джъмбо на двойно по-ниска цена.

# 77
  • Варна
За градината дали стават?Май няма да са много удобни  newsm78

И аз това се чудя. Всяко лято сме с Крокс и не ги заменяме за нищо друго.

# 78
  • ВАРНА

Хлебопекарната и аз я чакам от миналият септември. Рано-рано мисля да отида с хлапетата, дано имам късмет като гледам интереса тук.

Ужас, направо се плаша, а я дебна от доста отдавна. Дано успея и аз Praynig

Момичета,не съм запозната с хлебопекарните,тази хубава ли е?казвали са ми да гледам с 2 реотана,тази с колко е,че не пише?Друг път пускали ли са,доволни ли сте,изпробвана ли е марката  Blush Ще се радвам да споделите,че сега откривам темата,а ми е близко магазина и се замислих  Blush

# 79
  • Варна
Момичета,не съм запозната с хлебопекарните,тази хубава ли е?казвали са ми да гледам с 2 реотана,тази с колко е,че не пише?Друг път пускали ли са,доволни ли сте,изпробвана ли е марката  Blush Ще се радвам да споделите,че сега откривам темата,а ми е близко магазина и се замислих  Blush

За цена-качество е супер. Щом я чакам година и не съм си взела досега. За реотаните, не знам, но е с две бъркалки, което са ми казвали да гледам също.
В темата за хлебопекарните я хвалят много. Прочети последните 10-на страници от предишната лидълска тема.

# 80
Баткото цяло лято изкара с кроксове- вътре, вън, все е с тях - направо лети. Аз му взех зелените - малко му са големи, но той сега си има( без подплата). Вчера си намокри старите и обу новите и хукна навън  като малкия Мук Laughing

# 81
  • Варна
Баткото цяло лято изкара с кроксове- вътре, вън, все е с тях - направо лети. Аз му взех зелените - малко му са големи, но той сега си има( без подплата). Вчера си намокри старите и обу новите и хукна навън  като малкия Мук Laughing

За оригинален Крокс говориш, нали? Ако е така, как са като сравняваш? Какъв номер е баткото? Simple Smile

# 82

За оригинален Крокс говориш, нали? Ако е така, как са като сравняваш? Какъв номер е баткото? Simple Smile

Зависи какво разбираш под оригинален. Купувала съм и на Ранърс и от китайски магазин. Разлика не виждам. Повече от 10лв не съм давала за такива "пантофи"
Обаче за номер  какво да ти кажа- тези, които му стават сега(ранърс) са 25; има едни от китайския, които му са малки-те са 26/27  Laughing , а лидълските, които му са леко големи са 24/25  Shocked newsm78  Аз взех една от старите и мерих по нея. Та за номера не знам.( да не говоря, че има едни маратонки, които му са тамън пък са 28 номер) 
Сега, когато трябва да купувам обувки го взимам с мен и мерим.

# 83
  • Варна
Ще трябва да отидем да ги пробваме явно. Ние сме 27-28 номер.

Оригинален Крокс са с това лого.

# 84
Аз днес отидох за балеринки, но ни ми харесаха.Велурените са като пантофи, а пък лъскавите....Номера се намираха и 38 и 39, но аз така и не премерих.
Точно за ДГ исках да взема на децата от кроксовете с подплата, но за момчета бяха останали едни малки и два чифта гжлеми номера.Та и те отпаднаха.Взех им по една блуза от миналоседмичната промоция колкото да не е без хич

# 85

Хлебопекарната и аз я чакам от миналият септември. Рано-рано мисля да отида с хлапетата, дано имам късмет като гледам интереса тук.

Ужас, направо се плаша, а я дебна от доста отдавна. Дано успея и аз Praynig
Малиии колко много я дебнат. Включително и аз де!  Mr. Green Дано не се стогне до fight

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 15:01 от Sunny kiss

# 86
Имате късмет, че не сте в Бургас. box

# 87
  • Mediterraneo
Ох, много харесах розовите кецки за малката, но как пък нямаше нито един 27-ми номер... Sad

# 88
  • София
Цитат
И аз му бях хвърлила око, но така като гледам и в интернет, и в брошурата няма - няма черен.  Sad Не са особено практични тези ярки цветове за клин и то през есента. А относно дължината как е? Аз съм 168 см и винаги клинове, които се водят дълги ми стоят като 7/8-ми.  Tired

Аз съм 1.64 см. и си взех 40/42 размер и не сбърках,точен ми е.

# 89
  • София
Цитат
И аз му бях хвърлила око, но така като гледам и в интернет, и в брошурата няма - няма черен.  Sad Не са особено практични тези ярки цветове за клин и то през есента. А относно дължината как е? Аз съм 168 см и винаги клинове, които се водят дълги ми стоят като 7/8-ми.  Tired

Аз съм 1.64 см. и си взех 40/42 размер и не сбърках,точен ми е.
Хм ... аз съм 1,74, и обикновено си купувам 40/42 чоропогащници и са ми ОК, явно клина ще ми е къс.

Общи условия

Активация на акаунт