Лидл ::48::

• 84 346
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Исках черни балеринки, а точно те не ми харасаха, ужасна кожа.
Всички други са супер  Peace

Като чувам колко народ се кани на хлебопекарната, дано има за всички, защото е супер машинката  Peace

# 151
  • София
Да ви кажа какво проучих за стикитата.  Laughing  Миналата година в Германия, към края или веднага след промоцията, са ги пуснали за продажба - в непрозрачни опаковки по 50 цента и в прозрачни по 1 евро. По-късно е имало продължение със стикита - чудовища.

# 152
  • Варна
Аз пак да попитам - някой с впечатление от чопъра на Силвъркрест за 26 лева? 400W добре ли е за такъв уред?

# 153
  • София
Скрит текст:
Исках черни балеринки, а точно те не ми харасаха, ужасна кожа.
Всички други са супер  Peace
Като чувам колко народ се кани на хлебопекарната, дано има за всички, защото е супер машинката  Peace
Аз, отстъпвам моята... нямам пари  Tired ... нищо, следващия път  Peace

# 154
  • Под Слънцето
Ей таз хлебопекарна ни изяде ушите  Joy  И аз се нареждам сутринта в тълпата.

Търсих инфо за модела и когато не открих, писах  през сайта им. Бях загубила надежда,че ще получа отговор, но ето :

Скрит текст:
hotline@lidl.bg
10:47 (преди 5 часа)

до мен

Уважаема госпожо Иванова,

Благодарим Ви за интереса към Лидл България и нашите продукти.

Моделът на артикул 96769 Silvercrest Kitchen Tools Домашна хлебопекарна е SBB 850 A1.

Надяваме се да сме успели да отговорим на въпроса Ви, както и че занапред ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.

С уважение,

Росица Манова
отдел Стоково снабдяване

ЛИДЛ България
ул. "3-ти Март" 1
2129 с. Равно поле

тел: 0800 14141

# 155
  • оттам, откъдето започва България
И на мен винаги ми отговарят, но обикновено отговорът е, че занапред не предвиждат да зареждат еди-какъв си продукт /за каквото съм попитала/, макар че преди това са го имали като асортимент. Конкретно мога да споделя, че си купих влагоуловител, но вече не зареждат резерва кристали, които се слагат вътре.

# 156
  • Под Слънцето
pitinko68 , от онези сините кутии ли имаш? преди  месец гледах от торбичките с по 2 броя в магазина във възраждане, варна. дори ги разпродаваха.
мисля ,че ще заредят скоро- зима иде.

# 157
Аз пак да попитам - някой с впечатление от чопъра на Силвъркрест за 26 лева? 400W добре ли е за такъв уред?

Само хубави неща се споделят за него, понеже и аз питах в предната тема  Peace

# 158
pitinko68 , от онези сините кутии ли имаш? преди  месец гледах от торбичките с по 2 броя в магазина във възраждане, варна. дори ги разпродаваха.
мисля ,че ще заредят скоро- зима иде.
Точно за тях говоря. На мен ми отговориха, че не им е в плановете да зареждат. Учудващо е при положение, че са продавали влагоуловители и след това и пълнители за тях и изведнъж спират. Явно при вас са изостанали. Аз веднъж си взех за 7 лв. 2 бр. и после намалени за 3 лв. Каква е цената при вас? Може и да намеря някой да ми ги купи.

# 159
  • София
Конкретно мога да споделя, че си купих влагоуловител, но вече не зареждат резерва кристали, които се слагат вътре.
И ние си взехме от него, към края на зимата, добре че послушах мъжа ми и взехме повече пълнители.

# 160
  • Под Слънцето
Сутринта като ида за хлебопекарната , ще видя има ли . Ако не - ще питам. Управителят е отзивчив и не веднъж е помагал. И аз съм запасена, но ще купя, ако има. Бяха 2,99 лв.

# 161
  • София
Предполагам знаете, като искате да купите нещо, което е изчерпано, викате управителя, той се обажда на съседния магазин и ако там го има ви го запазват. Така си купих преди време ел.метла, управителят беше там и сам ми предложи.

# 162
Сутринта като ида за хлебопекарната , ще видя има ли . Ако не - ще питам. Управителят е отзивчив и не веднъж е помагал. И аз съм запасена, но ще купя, ако има. Бяха 2,99 лв.
Цената е чудесна. Ще ти бъда благодарна, ако пишеш какво е станало.

# 163
Предполагам знаете, като искате да купите нещо, което е изчерпано, викате управителя, той се обажда на съседния магазин и ако там го има ви го запазват. Така си купих преди време ел.метла, управителят беше там и сам ми предложи.
Благодаря за идеята, но в нашия град има само един магазин на Лидл.

# 164
  • Пазарджик
Някой знае горе- долу на какъв период от време пускат кафе машината на Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт