Лидл ::48::

• 84 315
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • София
уф другата седмица ще има разорение с тези детски дрешки и бельо и ботушки..... а ел.четка за зъби как ме блазни не е истина Thinking

# 181
  • София
Ха честито за новите придобивки  Simple Smile ,да си ги позлвате със здраве! Аз искам да питам някой пробвал ли е този прах Деро на капсули,който сега е намален и дали са добри?
От 22.09 пак ще има детски дрешки за дечица   от размери 86-92 бельо, клинчета, обувчици, по-дебелички суитчери, гумени ботушки със подплата!

Дерото мирише много приятно. Обаче малко трудно му е с петната...например от кал и озеленено от трева не ми вадеше напълно, нищо, че преди това бяха и с друг препарат намазани, уж, за да паднат по-лесно...
Същите петна с бонукса изчезват яко дим без нищо да съм ги правила преди това.
Но ако е за дрехи, чаршафи и т.н. без лекета, усвежава много приятно.

Има ли вече брошура, какво ще има следващият четвъртък... от понеделник нищо не ме примамва, освен самата алпийска седмица Simple Smile

# 182
  • Под Слънцето
Да- касовият бон E.

Мене ме блазни таз четка за почистване на лице от другата седмица.
Дали са пускани преди и някой ползва ли? Читави ли са? Слага ли им  се скраб или  след напарване  на лицето се ползва?

# 183
  • София
Много се чудих и аз за тази хлебопекарна, но взех. Ще я пробвам довечера.

# 184
  • Варна
Идвам при вас с една голяма молба. Синът ми се е побъркал от мерак по тия стикита. Ние пазаруваме много рядко в ЛИДЛ, защото най-близкия ни е на над 45мин с автобуса. Искам да помоля, ако има някой, който е получил стикита, но няма да ги събира би ли могъл да ни подари някое. Ще съм му страшно благодарна.  bouquet

# 185
  • Пловдив
Пускали ли са преди тази четка за зъби http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11881, имам спомени, че са пускали ел. четка за зъби, но незнам дали е била същата, а ми се иска някакви отзиви да получа.  newsm78

# 186
  • Пловдив
За четката за зъби отзив не мога да дам.Но мога да помогна със съвет.
Ел четките като цяло са по добри от обикновените.Ако обаче имате възможност вземете си със зарядно.За целта обаче трябва да имате ток в банята.
Батериите бързо се изхабяват и не е икономически целесъобразно.А и в най неподходящия момент да ги сменяш не си  е работа.Казвам го  от опит това.Взехме презареждащи но пак си е занимавка.
Скоро в Метро имаше орал В за около 48 лв но си беше със зарядно.Ще потърся линк в нетаза да покажа какво имам предвид
Бързо намерих
http://www.emag.bg/el-chetka-za-z-bi-oral-b-powered-by-braun-vit … 13w/pd/E3F6TBBBM/
Ето за тази стойка под четката говоря.

# 187
  • В една слънчева къща...
И аз чакам отзиви за ел. четката - струва ми се изгодна.
Да кажа за хлебопекарната, че точно на Коледа /по-миналата/, спря да работи. ММ я занесе в местен сервиз на познати, които ми я върнаха работеща и без да му вземат пари. Казали, че съм претоварила паметта, задавайки много програми накуп. Това обаче не е вярно. По-скоро ѝ беше дошло в повечко количеството продукти, с които исках са измеся питката за Бъдни вечер Simple Smile . От тогава внимавам да не я претоварвам  Peace
renydent, четката, която си показала е на батерии

# 188
  • София
Не разбрах за какво ти е ток в банята ако е със зарядно... понеже имам зареждаща се четка(ни лидлска), но в банята не ми е трябвало ток, та не го схванах това.
Преди съм имала и на батерии, не е кой знае каква занимавка чак.

# 189
  • Пловдив
renydent, мисля, че и тази се зарежда с ток, ако е с батерии, просто не си струва. Иначе намерих много подобна четка, която са пускали 2012г. в немския лидл http://www.youtube.com/watch?v=e56zTgEsyHY обаче като гледам отзивите отдолу .... всичките са негативни  Rolling Eyes

# 190
  • оттам, откъдето започва България
Честито и от мен на всички, които искаха и си купиха хлебопекарни. Със здраве да си ги ползвате. Остава да почерпите.  smile3521

# 191
  • Пловдив
Тази ми се вижда да е на батерий на картинката но може аз да не съм видяла.Колкото до тока -стойката е зарядното и то работи на ток.Моето поне стои там,не че не може и да е на друго място.
Моята четка е с душ ,а душа за да работи ми трябва ток на място.

# 192
  • Варна
Хайде и аз с хлебопекарна. Ilka, с теб май по едно и също време сме били в магазина, аз бях с две хлапета. Grinning Да видим, какъв хляб ще измайсторим с машинката тези дни. Взех и на баткото един суитчър, единствен намален. Малко лилавее, но той е свикнал с розов Joyи маратонки и блузки. Joy Зачудих се и за едни розови кроксове, че само такива имаше негов номер. Отказах се, молко в повече щеше да ни дойде розовото. Да попитам, тези смеси могат ли да се използват в хлебопекарната и хубав ли става хляба? Или да разчитам на отделни продукти?
Благодаря, за разяснението с ел.четките. Отдавна искам, но все не мога да се наканя. Сега ще знам, какво да гледам.

# 193
Смесите може да се ползват (вътре си има и мая), но не разчитай напълно на указанията на опаковката. Възможно е водата да дойде в повече. Зависи как са съхранявани и колко са стари.

На пръв поглед лидълската машина е в пъти по-безшумна от стария ми Мулинекс.

# 194
  • София
Тази ми се вижда да е на батерий на картинката но може аз да не съм видяла.Колкото до тока -стойката е зарядното и то работи на ток.Моето поне стои там,не че не може и да е на друго място.
Моята четка е с душ ,а душа за да работи ми трябва ток на място.

аха... нашите понеже се зареждат веднъж на месец-два, не съм засичала, но рядко и ми е все едно къде ми стои зарядното.
Батериите също не свършват бързо по принцип и не ми е било чак такава грижа да ги купувам.
По принцип  ел.четка бих купила само на доказана марка, има разлика. Дори глави на куче марки не бих купила.
На мен лично  повече ми харесват движения тип  соникеър, пред въртеливите на орал-б.

Лидлската като я гледам ми прилича на зареждаща се с тази стойка с пинче.

Pepsilight  - по принцип аз лично предпочитам  да не ползвам смеси, повече ми харесва хляб, който сама си му слагам съставките, а и знам точно какво има вътре, без излишни неща. Иначе можеш да ползваш естествено смеси, те нали са си за хлебопекарна.

Общи условия

Активация на акаунт