Лидл ::48::

• 84 295
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Честито на сдобилите се с хлебопекарни! Аз самата от скоро имам такава машинка и знам много добре каква зарибявка е Simple Smile Купувала съм от готовите смеси и в началото само от тях ми се получаваше добър хляб Simple Smile Сега вече ми се получават всичките, даже бях забравила за лидълските смески.
В каталога ввиждам 4 вида - аз ли нещо не съм довидяла, но до сега съм взимала само 2 вида. Има ли ги тези 4 смески в постоянния асортимент?

Другата седмица ще оставя куп пари - детски потници, чорапи, ботуши, клинове, ел. четка.... дано ММ да не види алпийския асортимент, че той е в състояние да остави повече пари само за колбасчетата  Laughing

# 196
  • Пловдив
Какво е нормалното изхабяване на тези глави? Четох че максимум на 3 месеца трябва да се подменят. Ако е така, за да си осигуриш накрайници за 3 години (колкото е гаранцията), трябва да си купиш допълнителните 8 накрайника и така с тези, които вървят с четката стават общо 12 и ще стигнат точно за 3 години (ако междувременно не ти се повреди четката де  Laughing)

# 197
  • София
Честити хлебопекарни, със здраве да си ги използвате  Hug

Давам си най-успешната рецепта за хляб в подобна машинка  Wink
Сипвам 315мл. вода, слагам 2 чаени лъжици сол, 2 чаени лъжици захар, 600гр. брашно и една суха мая, 7гр.

Който има в повече стикита, да пише и моята щерка лудна по тях  Mr. Green

# 198
Аз малко тъп въпрос за хлебопекарните- слагате всички продукти и тя си върши всичко останало( меси, пече) нали?
Ох, аз още й се чудя( щото нямам парички) и сигурно докато реша няма да са останали.

# 199
  • София
Какво е нормалното изхабяване на тези глави? Четох че максимум на 3 месеца трябва да се подменят. Ако е така, за да си осигуриш накрайници за 3 години (колкото е гаранцията), трябва да си купиш допълнителните 8 накрайника и така с тези, които вървят с четката стават общо 12 и ще стигнат точно за 3 години (ако междувременно не ти се повреди четката де  Laughing)

3 месеца е доста, смятай ги за по 2 примерно. Ама може и по-често, знам ли какви са тези.

Иванита - да всичко правят, ако искаш, може и само тесто, ако искаш....

# 200
  • Пловдив
Angel_Dust,не разбирам сарказма ти.Опитах се да бъда полезна ,като изкажа мнение.
Мисля ,че знам достатъчно по въпроса с оглед на над 20-годишния стаж като стоматолог.
Извинете ме за намесата в темата ,момичета.

# 201
  • от Луната
Честити ви хлебопекарни   chef. При нас още снощи ги бяха заредили. Аз имам от редутските, но съм я прибрала, че трябваше по едно време вратите да разширяваме  Mr. Green.
Препарата за пране на капсули на Деро не е лош, но наистина с петна не се справя много добре. Щерката и тя лудна по стикитата, даже и кутията си получи, като се съгласи това да не иска нищо до НГ, само и само да я зема  Mr. Green

# 202
  • София
Къде видя сарказъм, аз наистина не разбрах в първия момент за какво ти е ток в банята.
Ако  четката е просто зареждаща се, без душ, не ти трябва ток в банята и това не е причина да не се купи при желание.

# 203
Ние имахме хлебопекарната от миналата година и сме мн доволни. Загледах се в Ел четка за зъби.

# 204
На мен лично  повече ми харесват движения тип  соникеър, пред въртеливите на орал-б.
Абсолютно съгласна с теб! Ползвала съм и двата вида и Sonicare определено е по-добър от Oral-B. Най-малкото е формата на главите - въртящите се са изключително неудобни, трябва да чистиш буквално зъб по зъб, през това време ти текат лиги по брадичката. Sonicare са си като стандартна четка за зъби и с него си усещам зъбите наистина чисти и гладки, да не говорим, че ми отнема много по-малко време да ги измия.

# 205
И аз се загледах в ел.четката за зъби, но предвид коментарите по-назад в темата, как свършили кристалите за влагоулавителите, се притеснявам, да не свършат приставките за четката и след време да няма откъде да се купят допълнителни накрайници.. Thinking

Сега, може ли малко разяснение, моля Praynig

Това зарядно, постоянно ли четката трябва да е в него или само като паднат батериите?

Акумулаторни батерии / колко се слагат?/ колко време издържат ?

За др.седмица таман сметнах - 87 лв само за дрехи и обувки на дребния Shocked

# 206
На мен лично  повече ми харесват движения тип  соникеър, пред въртеливите на орал-б.
Абсолютно съгласна с теб! Ползвала съм и двата вида и Sonicare определено е по-добър от Oral-B. Най-малкото е формата на главите - въртящите се са изключително неудобни, трябва да чистиш буквално зъб по зъб, през това време ти текат лиги по брадичката. Sonicare са си като стандартна четка за зъби и с него си усещам зъбите наистина чисти и гладки, да не говорим, че ми отнема много по-малко време да ги измия.

А тази в лидл от кой вид е, моля?

# 207
Здравейте.Аз вече си заплюх долнищата,нищо че са за момче и ще купя две,според мен са идеални за градината.Има доста интересни предложения на марката Лупилу.

# 208
Привет и честито ви хлебопекарни (веднага ми замириса на прясно изпечен хляб  Flutter )

Имам въпрос към бургазлийките - из някой Лидл да сте виждали този пилинг? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11887
Аз ходя на Лидл до автогара "Запад", но последните 2-3 пъти като ходих имаше само гел, а на мен той не ми харесва, предпочитам пилинга. Моля ако някой е виждал да драсне 1 ред  Praynig

# 209
И аз се загледах в ел.четката за зъби, но предвид коментарите по-назад в темата, как свършили кристалите за влагоулавителите, се притеснявам, да не свършат приставките за четката и след време да няма откъде да се купят допълнителни накрайници.. Thinking
Вероятно ще може да се купуват от сервиза. Виж примерно в Германия ги има. Значи трябва и тук да се предлагат.

А тази в лидл от кой вид е, моля?
Въртяща се от типа на Oral-B.

Общи условия

Активация на акаунт