Лидл ::48::

• 84 286
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Аз малко тъп въпрос за хлебопекарните- слагате всички продукти и тя си върши всичко останало( меси, пече) нали?
Ох, аз още й се чудя( щото нямам парички) и сигурно докато реша няма да са останали.

Да, всичко сама си прави  Wink - меси, втасва, пече

# 211
И аз се загледах в ел.четката за зъби, но предвид коментарите по-назад в темата, как свършили кристалите за влагоулавителите, се притеснявам, да не свършат приставките за четката и след време да няма откъде да се купят допълнителни накрайници.. Thinking
Вероятно ще може да се купуват от сервиза. Виж примерно в Германия ги има. Значи трябва и тук да се предлагат.

А тази в лидл от кой вид е, моля?
Въртяща се от типа на Oral-B.

Благодаря!

# 212
  • Бургас
Пускат ли в Лидл миксери и на каква цена ( моят изгоря и трябва да купувам нов ) .......

# 213
  • София
Да, пускат миксери. Моят е с поставка и въртяща се купа - 44лв. Имаше и без поставка, но не помня цената.

Така и не смогнах да го ползвам.

# 214
  • Пловдив
Момичета, да сте виждали някъде изостанали от безжичните звънци, доста отдавна бяха, но сега ми се налага спешно да купя, а тези бяха добри.

Всъщност за последно са ги пускали в началото на август, ето този модел от стр. 4 http://en.calameo.com/read/00364448470e71a0e9cbd

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 11:24 от mimoce

# 215
Значи вече и аз мога да се наредя към притежателките на хлебопекарната...е, почти де. Минах и само си я запазих. Laughing Миналата седмица бях питала на касата дали може така, но казаха, че не става. Е, днес стана. Исках да си я платя и по-късно да минем да я вземем, но самия управител ми предложи само да я запазят. Питаха ме защо не мина направо вечерта да си я купя, казах им, че може да са свършили до тогава. (като знам колко много хора й се точиха... Laughing ) Иначе имаше една купчинка с тях-около 15-20бр. Това към 10ч, в Младост 3. Така че действайте.  Party

# 216
  • гр.София
Хлебопекарните само бели ли са на цвят?

# 217
Да попитам доволни ли сте от гела за измиване на лице на Сиен.Досега използвах синия Оптималс на Орифлейм,но не ми се дават толкова пари в момента за такъв.Видях,че е точно за такъв тип кожа като моята,но на тази марка съм купувала само интимния гел и душ геловете им.

# 218
Аз малко тъп въпрос за хлебопекарните- слагате всички продукти и тя си върши всичко останало( меси, пече) нали?
Ох, аз още й се чудя( щото нямам парички) и сигурно докато реша няма да са останали.

Да, всичко сама си прави  Wink - меси, втасва, пече
Абе така е, но трябва и да се гледа. Ето сега моя не го наблюдавах и се надигнал толкова много, че се залепил на стъклото, а ако го бях гледала, щях да го резна с ножа отгоре. За пръв път ми се случва, в смисъл, с Мулинекса не е ставало такова нещо. Нищо няма да става от него. Laughing

Да.

# 219
  • София
Пускат ли в Лидл миксери и на каква цена ( моят изгоря и трябва да купувам нов ) .......
И аз имам от този с купата, много съм доволна. И пасиращата част към него е добра, много по-мощен от стария ми пасатор. Само единственият кусур е, че когато се ползва само миксера с друга по-малка купа много пръска, цялата ставам в шоколадов крем + плочките в кухнята.

# 220
  • гр.София

Да.
[/quote]

Благодаря за отговора   bouquet
Ако беше иноксова щях да си купя, че за сега имам хлебопекарна на 10г.  Mr. Greenно ми се искаше с отложен старт да имам, че тази има само три програми, но е желЕзна, що хляб и тесто ми е замесила и изпекла за това време. Та ще чакам иноксова, ако изобщо пуснат  Mr. Green

# 221
  • Русе
Айде и аз в отбора на тз хлебопекарните. Сега ще трябва да чета за сполучливи рецепти. Дано сме доволни и често а мирише на хляб у нас.

Аз ползвам този пилинг, много ми харесва. Това, на което пише ексфолиант.

# 222
Купих  си лелеената от мен хлебопекарна. Взех от готовата смес със слънч.семе. Имаше само 3 вида смес. Доста се чудих на пакет /само един за кашон за пълнозърнест ,но има ръжено брашно ,а хляба с него ни киселее./
  Какви точно видове смеси има ми е единият въпрос.Кои са по-хубави ?
 Някъде в предходните теми бях чела ,че водата за сместа трябва да е по -малко .Моля някой ползвал я да уточни колко беше./Не откривам коментара/
 Благодаря предварително и чакам с нетърпение за да направя сефтето на моята машинка.

# 223
Айде и аз в отбора на тз хлебопекарните. Сега ще трябва да чета за сполучливи рецепти. Дано сме доволни и често а мирише на хляб у нас.
Не знам за пръв път ли ще ползваш такава машина, но не се отказвай след първата несполука. Гаранция, че първия път хлябът няма да е перфектен, но ще свикнеш и с машинката, и какво точно трябва да е тестото. Просто не се отказвай.

Хлябът ми току-що се опече (няма да пусна снимка, че стана много грозен от допира със стъклото) и да кажа, че хлебопекарната е перфектна: безшумна, меси и втасва идеално. Трябва само да си донаглася продуктите, за да не се вдига толкова много хлябът. Дори повече ми харесва от скъпия Мулинекс. Който още се двоуми, да престане да се двоуми и да си купува докато има.

# 224
  • София
Аз пък досега нито веднъж не съм имала неуспешен опит и изхвърлен хляб с машинката. Само един козунак ми повдигна капака и го допичах във фурната, че иначе беше суров отгоре и веднъж един хляб ми повдигна капака, та пак допичах, но си беше супер след това.
Готова смес съм ползвала само от Кф с лимец някаква. От лидълските не съм. Основната ми смес е 240-250мл течност (вода, прясно мляко, айрян) в най-различни комбинации с яйце, без яйце (като намалявам течността съответно), олио или зехтин - на око - около 2 до 4 суп. лъж., около 430-440гр. брашно, чаена лъжичка сол с връх или по-малко, 2 чаени лъжички захар и 7 гр мая прясна, натрошена или разтворена в течността. Това е за малък хляб - 750гр. Скоро не съм го теглила.

Общи условия

Активация на акаунт