Лидл ::48::

• 84 375
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Намалете маята и няма да ви опира в капака.
Моята е иноксова, купена от Лидл.

# 226
Явно трябва, но от четвърт кубче прясна мая на 500 г брашно колко повече да намаля?

# 227
  • гр.София
Намалете маята и няма да ви опира в капака.
Моята е иноксова, купена от Лидл.
Значи не си въобразявам, че е имало и иноксови  Hug
а дали навсякъде се бели в момента  newsm78

# 228
  • Пловдив
Ееее,честито ви хлебопекарни и от мен! Laughing

Да ми следя,че нещо ми зачезна темата...

# 229
Значи не си въобразявам, че е имало и иноксови  Hug
а дали навсякъде се бели в момента  newsm78
Да, имаше иноксови преди години, но моделът, който се предлага в момента, е с бял цвят.

# 230
И ние сме с хлебопекарна вече! Simple Smile
Взех от готовата смес със семена,в момента вкъщи ухае на хляб.Всеки момент трябва да е готов.
Отивам в темата за хлебопекарни да видя за рецепти.

# 231
  • гр.София
Guess Who, Благодаря за отговора   bouquet

# 232
  • София
Ех, с тези хлебопекарни, ще ме накарате да включа и моята Laughing (не е от Лидл). В началото бях голям ентусиаст, сега май само за месене на тесто за пици и тутманик я ползвам.

# 233
  • Mediterraneo
Ех, с тези хлебопекарни, ще ме накарате да включа и моята Laughing (не е от Лидл). В началото бях голям ентусиаст, сега май само за месене на тесто за пици и тутманик я ползвам.

И моята стои... Сигурно от пролетта не сме правили хляб в нея...

# 234
Здравейте мами, извинявам се че прекъсвам разговора ви за хлебопекарните   bouquet от днес пускат спортен панталон и суитшърт в магазините, някой да има отзиви за тях? В брошурите цветовете много ме привличат  Hug

# 235
Хайде да се уговорим, който е успял да запази същите си килограми след хлебопекарната, да каже как става номерът, та и аз да извадя моята Wink

# 236
  • Варна - Черна гора
Явно трябва, но от четвърт кубче прясна мая на 500 г брашно колко повече да намаля?
Guess, аз на 500 г. бяло брашно тип 500 слагам мах. 6 г. мая от кубче и хляба си става перфектен.

# 237
Момичета, да сте виждали някъде изостанали от безжичните звънци, доста отдавна бяха, но сега ми се налага спешно да купя, а тези бяха добри.

Всъщност за последно са ги пускали в началото на август, ето този модел от стр. 4 http://en.calameo.com/read/00364448470e71a0e9cbd

Едва ли ще съм много полезна, не знам от къде си, но в магазина им в Г. Оряховица имаше, днес ги гледах същите. Дано съм помогнала.  Simple Smile

# 238
Хайде да се уговорим, който е успял да запази същите си килограми след хлебопекарната, да каже как става номерът, та и аз да извадя моята Wink
1. Не го ядеш топъл. 2. Към готвеното задължително салата, за да ти се пълни корема със зеленчуци, а не с хляб.

Guess, аз на 500 г. бяло брашно тип 500 слагам мах. 6 г. мая от кубче и хляба си става перфектен.
Ще се пробва. Мерси!

# 239
  • София

че ние даже ядем по-малко хляб с нея...по-засищащ ми е.

Общи условия

Активация на акаунт