Лидл ::48::

• 84 315
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • Под Слънцето
Хубаво. Дай сега някой да ми отговори за четката за почистване на лице / от сл. седмица/ дали са я пускали преди , и как се ползва - след скраб или след напарване?

# 301
Някой каза за френската горчица, че е солена и от мен същото заключение - наистина е ужасно солена  и остра като вкус, не бих взела отново от нея, остава за сосове, не и за директна консумация ooooh!

Иначе си взехме днес и бяло грозде на 1,44кг - още не съм го пробвала, но цената беше супер, дано и на вкус е така ...

# 302
Грозде взех и аз, вкусно е!

# 303
Някой беше писал, че търси везна на Лидъл, аз пак да се включа по същия начин - та в магазина в Г. Оряховица днес гледах кухненски везни. Не знам от коя седмица са, но имаше няколко.  Simple Smile

# 304
Момичета, да сте виждали някъде изостанали от безжичните звънци, доста отдавна бяха, но сега ми се налага спешно да купя, а тези бяха добри.

Всъщност за последно са ги пускали в началото на август, ето този модел от стр. 4 http://en.calameo.com/read/00364448470e71a0e9cbd

Едва ли ще съм много полезна, не знам от къде си, но в магазина им в Г. Оряховица имаше, днес ги гледах същите. Дано съм помогнала.  Simple Smile

Много ти благодаря, аз съм от Пловдив. Странното е, че им писах и отговорът, който получих е:

"Благодарим за Вашето съобщение от 18.09.2014. Бихме искали да Ви информираме, че желаният от Вас артикул Безжичен звънец е промоционален до изчерпване на доставените количества и не е включен в нашия постоянен асортимент. За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул вече не е наличен нито в нашите филиали, нито в складовото дружество.  

Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество."
Но сега ще им пиша пак да проверят в Г. Оряховица   Laughing
Е, вече се сдобих с този звънец, обадих им се и първоначално ми казаха, че няма количества от звънеца по магазините, но като настоях, че имам информация от днес, че в Г. Оряховица има, се оказа, че и в магазин в Пловдив има останали няколко  Wink, така че благодаря на nevituuu   bouquet
Ей, много ме изненада!!! Радвам се че помогнах.   Party

# 305
Бялото грозде е хубаво,аз взех два килограма.Сладко е,не е като киселяка,който продават в Кауфланд.

# 306
  • оттам, откъдето започва България
Мислех, че са немски машинките, те били китайски  Rolling Eyes
Че то вече кое не е от Китай?  newsm78

# 307
  • оттам, откъдето започва България
На коя страница на темата е новата брошура? newsm78 Разгледах доста, но нещо ми убягва.
Аз днес си я взех от Лидл.

# 308
  • София
Помагайте! Не мога да си извадя хляба от формата  Blush

# 309
  • София
Хващаш казанчето с две ръкавици, обръщаш и тръскаш не много силно , но рязко няколко пъти и трябва да излезе. И го слагаш на скаричка после да изстива.

# 310
Да,съгласна съм с mystic woman,наистина дрехите на Лупилу са по качествени.Заявявам го като човек,който купува и от двете марки.Просто за блузи,суетшърти и пр.ми се налага да купувам размер 122.Иначе долнища,клинове и панталони вземам размер 110-116, понякога и 104,когато моделите са уголемени.

# 311
Или с дървена шпатула за готвене минаваш отстрани, за да не се надраска покритието или развърташ отдолу ако има това като лостче, което е, и се вади лесно

# 312
  • Варна
Направо съм бясна... #Cussing out Току-що си разпечатах хлебопекарната - бъркалките липсват  #Cussing out
Какво стана, смениха ли ти я?
На първо месене хляба стана супер, почти свърши вече. Наистина не е шумна машинката.

# 313
  • София
Благодаря ви   bouquet От страни лесно се отлепи , но се беше захванал в бъркалките и няма мърдане. Доста тръскане трябваше, излезе, но около бълкалките се отчупи. Иначе похвал, първото хлебче с готова смес стана добре!

# 314
Взех си смесителя за кухня с изтеглящия се душ. Много добре изглежда. Чакам ММ да го види и да се произнесе, че ако не го одобри ще го връщам. Похвалвам тавата за печене с капак - страхотно печено пиле става в нея, но без да използвам капака, с фолио отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт